10 heer.
Printable View
10 heer.
Sa zdravog PC-a, sa neta downloadaš, etc., nabavi se to već. :)= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Ima li kakve razlike između termalne paste koja košta 20 i 50 kuna? Je li skuplje i bolje?
da... unekim slučajevima... ovisi i o količini paste...
pucaj mx2 malu... nije ni pre skupa ali ako ti treba puno paste imas i veliku...= Citat =:
Izvorno postao Razzarach
Vidio sam Arctic Silver, to bi trebalo biti nešto dobro. Ne znam koliko Mx-2 košta, ali u Linksu ima Mx-3 ali je 75 kuna...
Imaš dvije vrste pasti. Sivu i bijelu. Ne znam kako bi se to stručno zvalo.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Osim toga imaš pakiranja ona mala koja sadrže 1/5 paste, koštaju negdje oko 5 KN, i oni su dovoljni za podmazati samo jedan procesor.
A razlika između sive i bijele paste ti je što je bijela kvalitetnija i bolja, a siva ima malo metala u sebi i samim time 0,0000...0001% provodljivodi struju. Razlike u cijenu su, recimo ako ista količina pakiranja sive košta 20 KN, bijela može koštati i do 140+ KN.
Naravno da je bijela/skuplja bolja, ali koliko znam većina nas smrtnika koristimo onu najjeftiniju sivu od 5-25 KN.
Ja zadnju koju sam uzeo, mogu s njom podmazati 5+ procesora, siva, 15 KN. :)
Podmazao sam 3 procesora, i imam je još pola, možeš podmazati još 2-3 procesora, mogu ti ju dati besplatno, ne znam kada ću opet podmazati bilo šta, pa da mi ne stoji za badava. Ako ti treba, reci, meni ne treba, možemo se naći na željezničkoj da ti to dam. ;) Mislim da je od coolmastera. :D
Kad vec pricamo o pasti da ja onda pitam nes. Meni je ostalo nesto Arctic Silver paste jos od prije dvije godine.
Jel mogu to koristiti jos uvijek? Cuvana je na sobnoj temperaturi na tamnom mjestu. :D
Čuvati na mračnom i hladnom mjestu. :)
Možeš. Ako se nije osušila ili nešto tome slično. :)
Koliko se čovjek može naigrati na Routeru Airlive WN-200R?
zalman je bijele boje i kosta 8kn xD= Citat =:
Izvorno postao C
Vjerojatno ima umjetno bijelo bojilo. XD
BTW Iz vana je svaki bijel. :rotfl:
Jedno brzinsko:
(nije problem kod mene, )
Znači, komp se pali, prikazuje se Windows logo i nakon toga više nema slike ali strelica od miša je vidljiva i radi.
Monitor nije problem jer je testirano s drugim monitorom i ista stvar je.
Softver ili hardver?
Sve je ispravno. Zasigurno se explorer.exe nije pokrenuo.
Pokušaj CTRL+ALT+DEL(ETE), pa pokrenuti explorer.exe fajl iz Windows foldera. Nakon toga bi trebale doći desktop itemi, alatna traka, start, itd., sve normalno. I onda ne zaboravi staviti explorer.exe u startup (iako to ne bi trebalo u principu).
Ukoliko explorer.exe ne radi, znači da ga je virus sredio.
Ili se pri startu pokrene toliko procesa da ti zaguse pokretanje explorer.exe fajla, barem je meni tako.
Treba neko vrijeme da se pokrene 60-70 procesa, mozda mozes ubrzati da odma pri loginu odes u task manager, processes, force closeas explorer.exe i onda ga opet pokrenes (odes u applications, new task, upi ses 'explorer.exe' i ok).
Onak, imas sanse 50-50 da ces ubrzati ili usporiti to paljenje, sve je u tajmingu. :)
Da mu ne radi explorer.exe, prikazala bi mu se bar pozadina desktopa, koliko sam ja skužio radi se o crnom ekranu sa kursorom miša.
E, to.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Sad sam bil probal složiti ali ništa od toga.
Znači, normalno se boota, ali kad dođe u windowse jednostavno je potpuno crno, bez alatne trake, bez ikona, bez ičega osim strelice miša.
Probal Ctrl+Alt+Del al se ne pojavljuje ništa, ali s mišom nađem rubove prozora (strelica se mijenja).
Probal sam System restore i onda normalno se podigne i ima slike ali nakon 10 sekundi jednostavno slika nestane i ostaje samo miš. (uspel sam pogledati i pod procesima ima explorer.exe)
Našel na nekom drugom forumu da se iz regystrija iz određene mape makne explorer.exe ali u toj mapi explorer.exe ne postoji tak da i to pada u vodu...
Ima još koja ideja ili preostaje meni jako drago formatiranje :D
To ti je vjerojatno trojanac sve smočio. :)
Diži Windowse na novo, najlakše.
Odjednom mi se povecao font na IE-u,bio normala dok nisam ga ponovo upalio i odjednom crni veliki font :D
Zna neko rijesenje?
CTRL + Scroll ili nešto tome slično?
Hvala :D
Ne radi mi dvd čitač ZUNOTWSZCTIV85IVSSCSISi GA-MA770-UD3.
Jednostavno kad odem na "My Computer" on mi pokaže samo moja dva hard diska a dvd čitače ne.
Kad sam otišo na "Control Panel" pored čitača mi piše onaj žuti trokut i kaže "needs troubleshooting".
Sad ja stisnem i to i on me pita želim li instalirati nove drivere ja kažem da hoću a on kaže da nije uspjela instalacija.
HELP PLEASE!!!
Jesi li ih dobro spojio? Jesu li radili i od jednom prestali, ili si ih spojio, pa ne rade, etc.?
Ma sve je dobro radilo, ali odjednom mi je na my computeru pokazivao samo moja 2 hard diska.
Imam Windows 7 Proffesional star 4 mj.
Jesi probao mozda ubaciti wondows cd ili neki boot cd(memtest recimo). Ako ne uspije bootat s cd-a onda nije do windowsa ili drivera.
Imam problem sa Adobe Flash Playerom. Ocu pokrenut jednu igru preko playera, ali stalno se crasha. U pitanju je manager preko neta o kojem vec ima tema (football identity) no to je sad manje vazno.
Probao sam sa starijim verzijama, debug verzijama, no nista ne pomaze.
Any solution?
Misliš pokrenuti igru u Flash Playeru preko Browera za internet?
Yep
bump
Koji browser?
Probao sam sa Mozillom, Chrome-om i IE-om, uvijek isto
nvm proradilo
jesi bar saznao kakoS? :D ali svejedno :thumbs2: - radi.= Citat =:
Izvorno postao seahawk37
Imam nekakav Apacer flash usb stick od 8 giga koji me neko vrijeme živcira. Komp mi ga ponekad ne prepoznaje, izbacuje ga, općenito je muka s njime raditi. Mislim da ne bi smio imati ništa maliciozno na sebi, je li moguće da bude fizički defektan ili sigurno ima nekog crvića ili virusića na sebi? Ili je moguće da je kod mene nešto defektno na kompu?
Moguće je sve to. :)
Preporučujem ti da pokreneš moj EnGuardian programčić nakon što formatiraš neki USB Stick, tako da na njega ne mogu doći virusi, bar ne oni s autorunom kakvih je najviše, a uz to ti otkriva sve fajlove (pa možeš uočiti neki čudni).
Što se tiče tehničke ispravnosti, isto moguće, možda krepaje, pa nekada se može pokrenuti, a nekada ne.
A što se tiče spajanja s tvojim PC-em isto moguće, osim tehničkih kvarova, unutar Windowsa, preporučio bi ti da ga spojiš i uninstalliraš njegove drivere, pa ga onda opet spoji po drugi put, pa će ti on na novo instalirati drivere, ako je možda do njih.
Kak da se riješim ovih čudnih simbola/znakova/slova?
Jel se to možda može podesiti tam u onim postavkama u Control Panelu (Regional and languages options..) da mi umjesto ovih čudnih slova bude normalno prikazano?
Mala napomena: Radim si backup nekih CD-a pa ih rippam u .flac, a ovaj program odma kad stavim CD pronalazi podatke o istom na netu...
To ti je do programa. Takvog si ga instalirao. Možeš pokušati postaviti u CP English i sl., pa ga instalirati, trebao bi detektirati normalno sve i instalirati English jezik, tj. font.
Malo sam bil googlal i izgleda da je originalni tekst pisan ćirilicom pa je ovo posljedica pretvaranja u Unicode..
Imstaliraj cijeli paket u CP, ima kojih 340 MB-a, i onda ćeš moći to vidjeti. :)
Trenutno sam u Puntu i jedva sam nekako ulovio tračak signala Puntarskog besplatnog WiFi hotspota od kojeg sam udaljen cca 200tinjak metara. I to stojećki sa laptopom na prozoru na prvom katu ko idiot. Postoje li slučajno kakve dodatne WiFi antene s kojima bih mogao loviti taj signal samo malo bolje, pa da se uštekaju u USB ili nekamo? Vjerojatno ne, ali moram pitat...