Zamisljam generacije Rusa koje su odrastale na tome. :D
Printable View
Zamisljam generacije Rusa koje su odrastale na tome. :D
ovo je prejako :DD hahahha
Bome :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
neće ni saruman ni ustaše još dugo
jebo te hrastoštit hahahhahahah gledam vec po nezz koji puta iako traje 15min :D
"Pa kako Nemci aktiviraše Balroga?" Legendarno! xD
:pray:
Why JRR Tolkien’s Son Hates What Peter Jackson Has Done - Christopher Tolkien gives his first interview in 40 years.
= Citat =:
"Tolkien has become a monster, devoured by his own popularity and absorbed into the absurdity of our time," Christopher Tolkien observes sadly.
"The chasm between the beauty and seriousness of the work, and what it has become, has overwhelmed me. The commercialization has reduced the aesthetic and philosophical impact of the creation to nothing. There is only one solution for me: to turn my head away."
"They eviscerated the book by making it an action movie for young people aged 15 to 25," Christopher says regretfully. "And it seems that The Hobbit will be the same kind of film."
ja neznam o kakvom on estetičkom i filozofskom impaktu brije, al pogledo sam hobit juče i bolji mi je od knjige.
kristofer tolkin je govno od čovjeka. Nije ni čudo šta njegovi sinovi ne pričaju s njim više
Fan-made poster za Desolation of Smaug:
Odma mi je dwarf tema krenula u glavi.
http://apps.warnerbros.com/thehobbit/riddles/us/
nezz jel bilo
Savrseno odradjeno.
http://vz3.blur.com/work/detail/atlas#movies/1
Nisam ni čuo za ovu igru, al' je zato Blur odradio dobar posao
Ps & xbox... :(
Pretpostavljam da je igra smeće koje samo želi na račun lotra dignit nešto novaca, i bolje da je nema na pc.
da ko da već nemamo 516 takvih igara.
Ne znam zašto ne naprave normalnu, igrivu Middle-earth igru.
Najbliže igri bio je WitN, ali njegov problem je što je nedovršeno smeće koje se ne može proći.
A ovakve ispljuvke kao onaj s prošle stranice niti ne smatram igrama.
manemoj, lotro je bio isto smeće kao wow, samo što je jedini problem bio što je wow izašo prije.
a, ako je tako u wowu, onda tako mora biti.
WoW je najbolji mmo samo prljavi hipsteri ne žele priznati.
Solidan je bia lotro, al previše naporan za ozbiljno igrat.
Triba neka akcijska igra koja bi se odmaknula od priče lotra, da bude manje ograničena, u drugom razdoblju, s drugim likovima i tako to. Samo nekome tko misli pravit kvalitetnu igru se vjerovatno ne isplati nabavljati licencu za lotr, dok netko tko ima u planu zaradit na imenu vjerovatno neće toliko trošiti na kvalitetu.
Battle for ME serijal je bio sasma solidan, if you ask me...
To je RTS, a oni se ne broje.
To je ona strategija, sićam se da je bila solidna, al nisam je nikad pošteno zaigra. Ne privlače me baš te fantasy strategije.
Čak je i bilo u prošlosti solidnih naslova, al prošlo je već godina pa se zaboravi.
Kako zaboraviti najbolju coop igru ikad, a ujedno i najbolju LOTR igru - Return of The King?
koji kurac jel meni post nesto?
anyway. bfme1 je imo najbolju kampanju ikad, dok je bfme2 imo najbolje td-eje ikad. jel zna neko kako se zvao onaj lotr rip off warcrafta trojke?
To je filmska igra i samim time se ne računa kao igra.= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
war of the ring i bio je ful kul= Citat =:
Izvorno postao 1van
Jep, ta igra je imala nenadjebivu atmosferu (zahvaljujući filmskom backgroundu).= Citat =:
Izvorno postao 1van
Strateški dio je bio šit, ali koga briga, single player je bio vrh.
also, war for the ring mod u bfme2, od tog su mogli nešto prejebeno napravit, al loš AI i općenita nedovršenost moda su ga ubili :(
Evo jedne vijesti, jer se već dugo nije postalo.
''Hobit: Neočekivano putovanje'' zaradio više od milijardu dolara
Also, trica je odgođena do decembra 2014. :( Moram priznati očekivano. Ljetni termin im nikako ne bi odgovarao.
Colbert. :)