Ma samo je nešto po grafici slična jer je šareno ovo ono,ali humor,di je u fableu humor molim te objasni?
Printable View
Ma samo je nešto po grafici slična jer je šareno ovo ono,ali humor,di je u fableu humor molim te objasni?
Jooooooj... Majke ti tvoje.. Kad kažem humor mislim na ugođaj u igri, onako šaljivi. Očito baš i nisi doživio Fable, ili ga nisi igrao.= Citat =:
Izvorno postao la50
Trenutno igram GTA4
evo,prešao Resident Evil 5 po treći put,ali sada na Veteran..a u ponedjeljak Mass Effect 2 i Dragon Age:Origins :D
hah, onda je i monkey island sličan fableu.= Citat =:
Izvorno postao rudeboy95
Vi ste isto retaji -.-.. Kad probaš igrat i Overlord i Fable, javi se.= Citat =:
Izvorno postao baldrick_
Sigh...
Obje su igre linearne i nova se područja, poboljšanja, itemi, etc. otključavaju kako se prelazi igra, postoji mogućnost igranja na lošoj i dobroj (ili manje lošoj) strani, obje su blage u RPG elementima, obje krasi bajkovita atmosfera (u overlordu se doduše ista parodira), kontrole i kamera su identične, ono što je u fableu kuća koju možemo upgradeat je u overlordu evil lair koji se poboljšava kako napredujemo, (ne sjećam se točno, no mislim da je i sustav snimanja po checkpoint sistemu... možda sam u krivu), itd...
Ot: samo Psychonauts.
Ali majke tebi sad rudeboy gdje je u fabelu HUMOR,poubijaju mu obitelj a on ostane siroče i ode u onu školu....ja sam bit će lud,prešao sam igru više puta al neznam da sam se ikako nasmijao dok sam igrao....
LEGENDARY,al kad tribam liftom doći na vrh zgrade za završnu borbu texture se raspadnu,znači bug mi neće dopustiti 100% prilazak igre
dirt 2 vozikam tu i tamo dok nadjem po 20ak minuta i ne mogu vjerovati kolko su ga dobro optimizirali... na 2.5 godine staroj konfi sa hd3850 mi radi super... naravno, ne sa nabrijanim detaljima, ali glavno da lijepo ide, da ne štuca... :) samo da malo više vozila ima...
i da, igram half life 2... odlučio sam početkom godine da ću proći sve half life nastavke u SPu do kad izađe treća epizoda, tako da sam do sad prošao jedinicu, opposing force i blue shift... sad sam na dvojci... :)
Dok sam rekao humor nisam izravno mislio na humor. Mislio sam na onu atmosferu u igri, kad šetaš gradom ljudi ti se deru svašta i sl.. Npr. Napočetku igre titula je Chicken Chaser, muškarci se mogu zaljubiti u tvog avatara jednako kao žene i sl.= Citat =:
Izvorno postao la50
Raz ti je dobro objasnio zašto su slične. A i ti si prije rekao pa šta da je grafika slična.. Grafika ne samo da je slična, nego je potpuno jednaka. Također, muzika je također slična pa je ugođaj u igri jako sličan.
Mass Effect 2, Wolfenstein(ostao mi je zadnji boss fight ali mi se neda odradit ga do kraja), DF i Witcher
Najviše sam igrao ME2 sinoć, igra je dosta zabavna, ima akcije, ima priče i sve je korektno odrađeno, iako štrecnem svaki put kad Illusive Man zabije cigaru sebi u bradu
MW, MW2, ME2, Sims3
Red Alert 3
Empire Total War
:(= Citat =:
Izvorno postao Aral
OT: Testiram jel mi radi DA:O sad kad sam popravio par stvari na kompu.
nisam reko da nisu slični, nego po tvojim kriterijumima mnoge igre koje nisu slične jesu slične.= Citat =:
Izvorno postao rudeboy95
Šta tu ima bit :( , prije bi bilo :D . Jedna igra bolje od druge ^^= Citat =:
Izvorno postao rudeboy95
Usput igram i Dead Space, to zaboravio. Čeka se Bioshock2 i AvP3.
Samo je ME2 dobar. :(= Citat =:
Izvorno postao Aral
OT: Napokon mogu normalno igrat DA:O, popravio sam problem sa gašenjem kompa! Yayayayayayay! :D :D
Da, valjda su se zato prodale u desecima milijuna primjeraka. Da. Najbolje igre u franšizi u zadnjih 10godina.
Prodaja nečega ne mora nužno značiti da je to kvalitetno.= Citat =:
Izvorno postao Aral
Pa da nije kvalitetno onda se samo po sebi ne bi prodavalo. Naravno, nekome to nije kvalitetno ali to svu sve igre za ocjenu iznad 90%, kak su uostalom i dobile. To kaj ljudi ko bezglave ovce idu za grupicom ljudi koji pljuju mw a simsi su im ispod časti igranja, govori sve o njima. Mislim da nemoram dalje komentirat, idem se rađe igrat i zabavljat, sama smisao gaminga. A i da ne idem previše off, neda mi se sad tu držat lekcije.
Da nadopunim:
Prodaja nečega ne znači da je nužno kvalitetno, nego da ima kvalitetan marketing.
Oko toga se slažemo, al se ne slažem oko toga da jedino me2 valjda. I on je imao dobar marketing i svi ga kupuju i iste je ocjene pobrao. Neznam di piše da je nekvalitetan a opet ga svi igraju. Kao što rekoh, različite minorne struje u gamingu, čista politika.
počeo opet prelazit tomb raider 2 8)
Prince of Persia The Two Thrones i Allods i Mass Effect 2 i Empire: Total War.
Mass Effect 2, Call of Pripyat, DiRT, Ninja Blade, Mount and Blade
Baš igram Team Fortress 2, daj dođite na server od HCL-a, stalno zjapi prazan.
Batman: AA, Hearts of Iron 3, Majesty 2, Sims 3: WA
još polako prolazim po 2. put Dragon Age i Mass Effect zbog sejva
tu i tamo odigram koju tekmu NHL-a
cod 6 mp
dota
Derem torchlight...prejebena mi je.
Empire Total War, Battlefield 1942.
Return to castle Wolfenstein :pray: & Tower of Goo
Audiosurf. Previše sam lijena da nešto pošteno instaliram.
Bioshock 2, trenutno.
S.T.A.L.K.E.R. Call of Pripyat
aaa ja bi igral stalker, al imam prejaadan pc
hardwerski zahtjevi su fascinantni :D
Sve neki čudni system requirementsi... Šta ovo prvo znači? I šta znači 640K? Misli se na 640kB ili šta?
recimo 386 proc ti u pravilu ima 33MHz takt, i da ovo znači 640kB RAM-a, tj malo više od pol megabajta i VGA kompatibilna grafa, ah to su bili dani.... :D kompletna igra jedva pregazi 2MB
Dante's Inferno