Eto pogledao Troju tek drugi put (prvi put u kinu fkors), I zbilja je film spektakularan 9.8/10
Printable View
Eto pogledao Troju tek drugi put (prvi put u kinu fkors), I zbilja je film spektakularan 9.8/10
u filmu me smeta samo gej pojava breda pita koji mi kvari cijeli film :/
i ona pička od blooma
jedino je Eric Bana dobro odglumio
Ste gledali film Shaun of death predobra comedija pogledajte,
jucer sam gledo Troju prvi put predobar film (Muzika mi je predobra u filmu).
kak mislis gej pojava?
btw, eric bana je stvarno odlicno odglumio, najbolji je bio
Bram Stokers Dracula 1992 :WideScreen: DVD
Gary Oldman ... Dracula
Winona Ryder ... Mina Murray/Elisabeta
Anthony Hopkins ... Professor Abraham Van Helsing
Keanu Reeves ... Jonathan Harker
Richard E. Grant ... Dr. Jack Seward
Cary Elwes ... Lord Arthur Holmwood
Bill Campbell ... Quincey P. Morris
Sadie Frost ... Lucy Westenra
Tom Waits ... R.M. Renfield
Monica Bellucci ... Dracula's Bride
Treba li išta više reći?Najbolji film o Draculi ikada.
Yep, zato mu nisam ni dao 10/10, inace bi= Citat =:
Izvorno postao Dreamer Deceiver
mora bit cim su takvi glumci= Citat =:
Izvorno postao amd freak
Bar slijedi knjigu, nešto što se ne može reći za većinu drugih Draculinih filmova.
= Citat =:
Izvorno postao amd freak
Zaboravio si najvažnijeg čovjeka na filmu....redatelj , Francis Ford Coppola.
zar je ahil bio neki maneken ? bloomu čak pristaje uloga pičkastog princa,a ahila bi treba glumiti neki malo "mušiji" glumac, a ne onaj gejčić od Pitta kojeg su uzeli samo da bi cure mogle nabijati prst u pičku dok gledaju film.= Citat =:
Izvorno postao THUNDER_DINIX
I inače me film malo razočarao, nije toliko dobar kao šta su ga bili najavljivali ( prvi put sam ga gledao u kinu i jučer opet i to zbog toga šta nisam bio vani ). Jedino je kraj fantastičan u filmu makar mi je glup, koji je vrag onaj kralj srušio troju do temelja, šta je nije mogao uzet da mu bude glavna tvrđava pošto je odlična za obranu :/
Dobra je Troja, ali nije ni do koljena LOTR-u.
[quote=Dreamer Deceiver]zar je ahil bio neki maneken ? bloomu čak pristaje uloga pičkastog princa,a ahila bi treba glumiti neki malo "mušiji" glumac, a ne onaj gejčić od Pitta kojeg su uzeli samo da bi cure mogle nabijati prst u pičku dok gledaju film.= Citat =:
Izvorno postao "THUNDER_DINIX":z02w2mnz
I inače me film malo razočarao, nije toliko dobar kao šta su ga bili najavljivali ( prvi put sam ga gledao u kinu i jučer opet i to zbog toga šta nisam bio vani ). Jedino je kraj fantastičan u filmu makar mi je glup, koji je vrag onaj kralj srušio troju do temelja, šta je nije mogao uzet da mu bude glavna tvrđava pošto je odlična za obranu :/[/quote:z02w2mnz]
Film je rađen po Homerovoj Ilijadi. A u njoj valjda stoji da je Troja zapaljena.
Davno sam ja to čitao, ali mislim da je tako pisalo.
znam da je, ali ja govorimk da mi je glupo to. da sam ja kralj nebi bio toliko glup zapalit tako jeben grad, i još to kad imaš onu jebenu vojsku, e onda biš tek bo jebeni king of the world. S vojskom koju je nemoguće poraziti i utvrdom koju je nemoguće probiti
Troja, po 2. put...1. put je bilo u kinu
Kulan film!
= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
fala bogu kad u LOTR-u su mogli si dopustit Wyrmove ili kak se već zovu oni zmajevi na kojima su utvare letjele, i neznam, vilenjake, trolove itd itd...pa je zbog toga dobar, više fantazije
ali Troja je epska priča, lektira za svakoga, nije izmišljotina,ima istine
da, Morgy, to je i mene zanimalo...zake su Grci spalili tako legendarnu utvrdu kad su ju mogli iskoristiti...svaki razuman strateg bi nešto takvo sačuvao,populaciju poslao u domovinu da robuje, ofc, ali utvrda koja 10 godina ne pada se ne pali nakon što ju osvojiš jeftinim trikom...
što se tiče filmova - Matrix revolutions
najbolji dio filma je manijakalno trošenje municije na tisuće sentinela...čovjeku da želju da instalira terrorist takedown i sjedne za mitraljez na Humveeju... :D
He he, i ja ga pogledao po ko zna koji put. A prilicno dobar film no ipak nije na razini ko sto je prvi bio. Al film da ima stila ima, i muzika rula
Pitt je apsolutno najbolji glumac koji hoda ovom planetom. Ako mi kažeš samo jednu lošu ulogu koju je taj čovjek odradio, potvrditi ću tvoju tezu.= Citat =:
Izvorno postao Dreamer Deceiver
Iznimno karizmatičan, dominantan, uvjerljiv, obožavam ga vidjeti na platnu jer sa sigurnošću tvrdim da je njegov film ujedno i dobar film.
A ti imaš opomenu zbog preslikovitog izražavanja.
Pogledao u kinu Pravedno Ubojstvo
Dobar je film i napet je do kraja filma
@W3ky
now that u mention it...kvragu...zapravo se ne mogu sjetiti njegove loše uloge...u svim filmovima je ownao...od ciganina, preko pljačkaša kasina do mexicana...hm...a mogao sam se zakleti da je negdje failao...
ah well...sigurno sam mislio na Toma "Skačem po kaučima" Kuruza...taj fejla gdje god se pojavi...well, manje više...Collateral nije bio loš...
Tom Cruise je isto tako fantastičan glumac, jer kakva je osoba u privatnom životu mene ne zanima.
Zapravo se ni s njim ne sjećam lošeg filma, kojeg nije odradio na perfekcionističkoj razini.
Njegovu kvalitetu ti govori i činjenica da ga je veliki Stanley Kubrick odabrao za svoj Eyes Wide Shut.
Jedva čekam Valkiru, koja će, sudeći po foršpanima, biti ogroman hit. Pogledaj kino trailer i najavu http://www.apple.com/trailers/mgm/valkyrie/S.
Pogledao Matrix Revolutions.
Bolji od dvojke ali lošiji od jedinice.
Ona borba na kraju je :pray: .
Slažem se sa Vedranom....Pitt i Tom Cruise su odlični glumci .
Upravo pogledao novog Hulka. Dobar je film . U rangu sa prvim dijelom .
meni je isto pitt odličan glumac, ali nije najbolji, po meni je najdraža uloga jesse james, iako ima još vrhunskih.
baš sam se nedavno svađao s frendom koji je rekao da su pitt, cruise, jolie i ne sjećam se tko još loši glumci, a svi imaju u najmanju ruku jednu nominaciju za oscara
ne znam, nekako mi se čini da ga je u Ratu svjetova Dakota nadmašila...a i MI:III mi nije bio nešto...kao ni dvojka..doduše ne nužno zbog njega...doduše ugodno me iznenadio u trophic thunderu...iako nisam ni skužio da je to on dok nije došla odjavna špica...= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
što se tiče Valkyrie, čini se jako zanimljivo...jako, jako zanimljivo...mislim da sam već gledao nešto s tom temom...doduše nisam siguran je li riječ o mini seriji ili filmu...
Film, izlazi na silvestrovo ove godine.
Nego, pusti te novije... Rain Man, The Firm, Jerry Maguire, Boja Novca, Rođen 4. srpnja, Magnolija, Oči širom zatvorene...
Top Gun ,The Color of Money , A Few Good Men , Interview with the Vampire: The Vampire Chronicles, Mission: Impossible ,Jerry Maguire, Vanilla Sky , Collateral ....možemo staviti gotovo svaki film koji je snimio i nema lošeg naslova.
te mu priznam...svaki od navedenih je remek djelo... osobito The Color of Money i A few good men...i Rain man sa epskim Hoffmanom je toliko fin film da čovjeku bude žao kad završi
Zato ja u kućnoj videoteci imam preko 400 dvd filmova tako da užitak ponovim s vremena ba vrijeme.Neki filmovi nikada ne dosade.
= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
to si sve kupil ? mislim original su jel tak ?
:P
Naravno....ja podržavam Hollywood-sku filmsku sirotinju ....
meni Cruise daleko owna Pitta zato sto je lik 100x veca legenda od njega.
zato što je najavio da će pojesti posteljicu u kojoj je bila mala Suri? ili zato što je skakao kod Opre?
Pogledao The MistSi znam da se većina neće složiti sa mnom, ali meni je to jedan jako solidan film. Iskreno, ni horor ni akcija, ali zato dobra ljudska drama koja je stvarno dobro prikazala kako će ljudi na najrazličitije načine reagirati u kriznim situacijama. Inače, sama radnja filma je svježa ako ništa drugo, iako je sam "pacing" nagazio na granicu lošega jer ima dosta dijelova gdje se stvarno ništa ne događa, osim razvoja likova, a nema ni stvaranja neizvjesnosti.
Ali kraj je ubitačan... u oba smisla.
ma ne to. nego sama njegova pojava je po meni jaca. ugl, ne znam se izrazit dobro. veci sam fan Cruisa, Pitt mi je malo iritantan
pa praktički di god na forumu čitaš o tome, općeniti je zaključak da je mist jako dobar= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Jučer sam pogledao StepUp 2 i super mi je film.Najžešći mi je Moose,on mi tamo najbolje pleše.
A prekjučer sam pogledao Death Race-film je odličan,od početka do kraja,2012 godina gospodarstvo u banani i ono kriminalaca ko mrava.Samo na samom kraju je bilo full predvidljivo da će oboje zbrisat iz zatvora.Best scene mi je kad kao onoj Henessy(je se tako zove,zaboravio) dođe "poklon" i onda sve lijepo odleti u zrak-predobro.
House of Sand And Fog
http://imagecache2.allposters.com/im...og-Posters.jpgS
Gledao pred par mjeseci na Novoj Tv u kasnom terminu, danas doduše u malo normalnijem terminu, film je jednostavno predobar, priča, likovi, gluma, sve je jednostavno za 10tku...
edit:iz nekog čudnog razloga pomislio sam da je slika obvezna pa sam je stavio...pa ako smeta neka je mod/admin makne...
u redu je slika, čak poželjna
evo jucer gledao film antartica (ilitga eight below )
http://www.imdb.com/title/tt0397313/
nije bilo nista druo na tvu, nisam osto razocaran, a i nisam bas fan hepi endingsa, ali ostalo je ok
valjda je zbog haskija da sam ga pogledo do kraja