Yep.= Citat =:
Izvorno postao Hansi Kürsch
Printable View
Yep.= Citat =:
Umineko je bio dobar... iako mi se sve čini kao možda alternativni story arc.
Raz, nisi prijavio da je Beatrice u OP-u sada u školskoj obleki... ono, ostao sam malo zbunjen. :)
Lol da, zaboravio sam to napomenut. Bio sam onako... wat? :)
Ogroman propust. :)
Inače, Hellsing OVA 6 subban na engleski. Potražite.
Đesi.= Citat =:
Izvorno postao TeraBajt
Pogledao Higurashi No Naku Koro ni - Kai. Premalo nasilja u serijalu, ali svejedno, napeto je. ;D
Zadnje epizode su najjače, covert-ops akcija. Idem si sad spojlat Rei serijal, da vidim o čemu se radi.
Dečki, imam jednu hitnu molbu.
Treba mi ime jednog anime crtića. Ne znam kako se zove, ali znam da ima veze sa avionima, dogfight- ovima i tamo je negdje iz '90.- tih godina.
Nadam se da ćete mi moći pomoći, jer sam tražila na youtube-u, ali naravno nisam ništa našla.
Unaprijed zahvalna,
Medolina
:D
Slučajno naišo na forumu... Možda neki od ovih: ANIME****MACROSS****ROBOTECH REMASTERED*****ROBOTECH SAGA
Kvešćn; što je sve izašlo od melancholy od haruhi suzumiya. Ja imam nekih 14 epka. Da li je to sve ili ima još nešto?
Ma ne to. Te crtiće imam sve.= Citat =:
Probaj ovdje naći:
http://www.generalworks.com/databank/movie/anime_e.html
http://answers.yahoo.com/question/index ... 729AAQKoBQ
Možda još negdje mogu pogledati...
Thanks!S:thumbs2:
Nema problema, ako ne nađeš, pogledat ću još negdje...
Pronašao. :)= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
/uzastopni orgazmi :oops:
Pročitao Skyhigh i šta reći, impresioniran sam. Nema moe likova i nerealnih scena, svi su kao da su izvađeni iz ovog svijeta i stavljeni na papir. Mračan je i sam stil crtanja u koji je jako u kontrastu crne i bijele boje, sivilo je svedeno na minimum, a dizajn je likova također netipičan i pomalo jeziv. Manga se dotiče ubojstava, silovanja, osveta, neispunjenih snova, lažnih prijatelja... stvari koje su čest dio svakodnevnice. Uglavnom jako mi se svidjelo i sad počinjem čitat Skyhigh Karmu.^^
Pogledao Hellsing OVA 6... :pray: :pray: :pray: :pray:
Kraj mi je bio epic... Jedini, i ogromni minus, jest činjenica da ćemo za sljedeći nastavak morati čekati još 9 mjeseci... :(
Imam par pitanja :D .
Upravo sam pogledao one 4 epizode sora no manimani. Kada izlazi sljedeća? Imam nekih 14 epizoda od melancholy of haruhi suzumiya. Da li je to sve ili ima još nešto? To bi bilo to :D
2. sezona Haruhi trenutno izlazi, iako baš nema razloga za gledanje...
Zašto? Evo ja sam sada na 9. epizodi ove prve.
EDIT: Nema veze, ipak ću pogledati drugu. Na kojoj je sada epki?
Ma, zapravo se radi o re-broadcastu, stare epizode zajedno sa par novih.
Zašto nema razloga za gledanje? Neka to bude iznenađenje. :D
Ajde evo, čitaj ovo: http://nebs66.livejournal.com/953208.html
Ponovno izašao novi chapter K-On!
... Kad bi barem Kannagi manga tako izlazila... :(
Enivej, zgodan chapter, za fanove Ritsu i Tsumugi, na koje autori mange u zadnje vrijeme općenito obraćaju više pozornosti... Lajkam.
Tsumugi: ''I... I want you to... Hit me!''
Ritsu: ''Come again?''
Tsumugi: ''In any case, you were an amazing company, Ricchan... If you were a boy, I am sure you would be very popular with the girls!''
Ritsu: ''...''
Ritsu is hentai! :3
http://www.imagesforme.com/out.php/i...v03ch10p01.jpg
@ Hansi - mislim da svakih 9-10 dana izađe po jedna subbana epizoda, malo su sporiji sa prevođenjem očito.
Sa Umi Monogatari su si fansubberi dali truda pa nadoknađuju zaostatke, svaka 4 dana izađe jedna epizoda :D
Let's Bible
Predator mi preporucio.
Ukratko opisano: :pray: :rotfl:
Nista u ovome nema smisla, i to doslovno.
Ali jebomajku, kako su uopce se sjetili necega ovako bolesnog. :pray:
Evo storyline:
I umalo zaboravio:= Citat =:
Izvorno postao Manga fox
:pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
Ja ovaj Bakemonogatari ništa ne kužim... mislim da bi bilo zanimljivije gledat da znam kanji i pričat japanski jer se dosta oslanja na interne fore. Pretpostavljam da je sve i metafora za nešto ali nisam dovoljno pametan da išta polovim -_-
@croat1schro*
Haha, meni je preporučio Raz, a njemu Sonik... Zahvaljujem.
Ali onak, manga je prebolesna. :rotfl: :pray:
@Jihad:
Fak, kud već? :)
Ne kontam?= Citat =:
Izvorno postao Raz
Ne trebaš neko znanje, osim možda malo mitologije ali nije obavezno, samo trebaš obraćati pažnju na dijalog jer je jako bitan.
Pogledao sam Welcome to the NHK. Odličan anime, baš sam uživao cijelo vrijeme. Jedino mi se kraj ne sviđa.
Sad ću Cowboy Bebop/Black Lagoon/Chaos Head... Eh, odluke.
Neznam jeli ovo neka podmukla šala ili ne ali svejedno...
“If We Do A Haruhi Movie, It’ll Be Endless Eight Again”
= Citat =:
Izvorno postao Arkannen
Heretiče retajni,kraj je još najbolji dio.
:(
= Citat =:
Koji je to animej u slici?
@Predator - Wth, zašto ti se avatar svaki puta promjeni kada pritisnem refresh? :o
Jer koristi ovo: http://rotav.infoSi ždere bandwith. :)
Aha, ja već pomislio da je neki bug :rotfl:
Inače došao do 4. epizode Laina. Mnogo kulno, čovjek se zapita dali ga računalo stvarno može promjeniti do te granice.
ovo vgg, kopiram.
edit: nedamise ipak lol.
Tebi to ne treba, i ovako stalno mijenjaš avatare. :)= Citat =:
Zan Sayonara Zetsubou Sensei... u biti, 3. sezona Zetsubou Sensei-a. I da, cura ti kaže: "That's not your eraser!" :)= Citat =:
Izvorno postao Nodakim
@Sonic:
Da, ja preferiram manualno sve. :)
To je već izašlo?Koliko epizoda?
Like I reko; 3. sezona, 5. epizoda. Ali ovo MORAŠ gledati po redu jer je anime u biti random ćušpajz svega (vjerojatno najbolji u tom "žanru", čak je i Azumanga Daioh daleko iza njega po tom pitanju) i nećeš shvatiti ništa ako ne znaš likove i interne fore, a to nećeš znati ako nisi gledao prethodne sezone.
Pogledao sam prvu sezonu do kraja,i think.
Ali to je čušpajz i pol,a ja loše pamtim imena i likova.
DIS:
Izuzev toga, gledam Chobitse, čekam nove epke Aoi Hana te Sora no Manimani, po tko zna koji put rivotčam Hellsing OVA-e, te stalno odgađam Gungrave, da mi se ne nakupi previše animea odjednom. :/= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Završavam s Special A mangom i Bamboo Blade animejom.
Turum