Bilo bi dobro,bolje taj podforum nego onaj warhammer.= Citat =:
Izvorno postao Bens
@Doggy,daj objasni cemu služi taj rock it launcher i dal ga se isplati kupit s obzirom da ga imas.
Printable View
Bilo bi dobro,bolje taj podforum nego onaj warhammer.= Citat =:
Izvorno postao Bens
@Doggy,daj objasni cemu služi taj rock it launcher i dal ga se isplati kupit s obzirom da ga imas.
evo isto ko u wow-u..trebaju vam ''recepti'' kako bi napravili oružje,ofc trebaju vam i matsi (opet isto kao u wow-u),a da bi napravili weapon kad to sve imate,trebate škripac...sad jel ko zna di nabavit fuking recept
sheme mos kupit kod Tradera recimo za taj Rock-it launcher imas kod one zene u Megatonu
u kojeg se moze stavit smece onda ispucava to odnosno koristi kao ammo
inace sheme se neisplati kupovat napocetku jer je djelove za njih dosta tesko nac
može li tko potvrditi ima li u igri vozila,i ako ih ima,gdje ih nabavit(kupit, ukrast)
jel ima ko dalekozor možda,i di ga nabavit?
Igra je dobra, već me do sada potpuno uvukla.Jedino mi je žao što će se opet naći ekipa za mjesec dana koja će pluvati po tome kada im dosadi, kao i po Oblivionu.
Ili zato što nije ispunila neka sporedna očekivanja.
Jedino mi je žao što igra završava nakon main questa tako da se sporedni questovi moraju riješiti prije.
ja imam 3 sheme i sve materijale sam vec nasel i samo me cekaju kod moire...
rock it ti puca limenke, prazne flase, tanjure, svasta... a kad sve prebacis u njega, ne zauzima ti mjesto... a dosta je dobar, znam da mi je trebalo dvije flase votke da ubijem raka... lol
kaj se hackanja tice, nema jednostavnijeg, samo je malo zeznuto kad su rijeci od 9 slova...
npr... 5 slova
ALIVE ak pise 1/5 probaj snake jer je E na pravom mjestu
SNAKE ak pise 2/5 probaj sneak jer su SN na pravom mjestu
SNEAK ak pise 0/5 probaj again jer ni jedno slovo nije na pravom mjestu...
AGAIN ak pise 4/5 probaj...
ALAIN success...
konacno stigel u riveton... koga da pitam za povjest osim onog lika s kacigom?
i od koga jos mogu saznat kakve informacije o missing robotu? da ne lazem doktoru, a necu mu ni dopeljat jadnog robota...
Ma taj doktor je pedercina, nemoj mu virovat :D,
SPOILER
A kad zavrsis kod Moire taj quest za Riveton history onda ce ti ona reci kod koga motzes saznati jos informacija o robotu.
A za info o historyju tribas pitat jednog starog u onom puknutom dijelu broda, ako imas lockpick 100 mozes provaliti vrata izvani ili mozes uci kroz Muddy Water u Rivetonu
/Spoiler
Inace igra vam zavrsi cim zavrsite main quest, tako da ako zelite igrati vise pred kraj, sejvajte odmah nakon izlaska iz Enclave utvrde.
Koliko završetaka ima igra?
kolko vidim samo je ova tema aktivna u zadnje vrijeme. Cini da je novi Fallout premasio sva ocekivanja, ajd konacno da je jedna igra ispunila sva ocekivanja :thumbs2: Jedva cekam da to pocnem igrat
nadam se pun k**ac jer planiram počet ispočetka odma cim završim s ovim likom...= Citat =:
Izvorno postao Constantine
jel ko skužio lockpicking...meni nekad uspije a neznam kak sam uspio,pa se igram sa f5 i f9 tipkama sve dok ne uspijem:)
kak pickpocketat nekog?
lockpick je jos laksi od hackinga... a pickpocket, moras ugasit svijetlo (il ne, neznam) i a ctrl se sagnut, i pazi da budes hidden... tek onda mozes...
a taj pinkerton je u tom puknutom djelu?
Ja sam enclave digao u zrak odavno...necu spoilat sad tko je predsjednik i sl xD Isfuravam G.E.C.K. kod BoS trenutno. Nije mi vrag dao mirao, morao sam ic spasit Rileys mercenaries, ono quest traje 100godina al je bas kewl, saram okolo sa minigunom, malo sa plazma rifleom...= Citat =:
Izvorno postao Necto
fora mi je kad dodes u bazu Slavera dobis onaj neki shocker s kojim mos enslaevat ljude i za svakog dobis 250capsa
sad cu krenut u onaj grad s djecom i probat ih sve porobit,cuo sam da djeca imaju dobru cjenu na trzistu
^^moj tip igrača:)= Citat =:
Izvorno postao kikl0p
Kad ste se već takli love... ima li svrhe gomilati je? Dakle, ne mislim za ono neke luksuzne razloge jer ne padam na to (ono, tratinčice po kući i slične gluparije), nego mislim na korisne stvari tipa oružja, municije, blueprintsi, itd.
baci to 10 mm smece, i cekaj da nabavis magnum scoped... malo prije skinem super mutanta s jednim metkom u bulju...
konacno sam rijesil tu knjigu i androida, fora je kaj sam za njega dobil njegovu nagradu, i od zimmera njegovu, al sam ga koknul...
i nemam lockpick 100, nego sam nasel podvodni ulaz, malo vise radiacije se dobije, al to se izljeci...
Da, isplati se, jer love ima malo, a potrebe su velike. Sad sam lvl 7 i imam nekih 1.4k capsa, a jedan blueprint košta 1.1k uz barter od nekih 35, tako da je pametno štedjeti capse a ammo i potrepštine kupovati razmjenom.= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Kako da povec da mogu vise stvari nosit?
Više pointova u strength u specialu.
No, kako se igra previše bazira na armorima, nije problem ako imaš slabijeg lika pa se prenatrpaš. Samo obuci armor s više strengtha i fast travelaj do merchanta.
Odlično, drago mi je da je barem to ostalo.= Citat =:
Izvorno postao Outmind
Inače, izašao iz Vaulta... wow, dobar efekt blooma kad izađeš sada se samo pitam koliko je bilo pametno taggati Medicine, iako tag bonus + rocking head iz ćalinog ureda daju dobar ukupni početni bonus. Pretpostavljam da će mi se otvoriti neke nove opcije ako sam vješt u Medicine?
cim ti je veci medicine, stampak ti daje vise hp... ja kad se healam s njim, koristim neko odjelo s medicine +5, a jos uvjek imam vault 101 armor... di naci kakav s vecim str???
Primjetio sam da mi se na particiji na kojoj imam instaliran Windows ludo troši slobodan prostor otkad igram Fallout 3 (prije igranja sam imao slobodna 3 GB, a sad nakon pola sata igranja imam 2.5 GB), a sejvovi mi zauzimaju samo nekih 50 megabajta. Jel zna neko razlog?
EDIT: Skužio sam, glupi fraps počinje snimat svaki put kad stisnem da mi se quick loada (F9)
Fan made audio files fix je dostupan već neko vrijeme pa ako nekome pomogne (legalno je, vidio sam postano na Bethesdinom forumu):
http://qurgh.wizage.net/Fallout.3.rar
Inače, jesam li ja nešto propustio kod kontrola ili stvarno ne mogu mjenjati bindse kod miša? Pitam jer bi volio bindati VATS na miš, a nigdje nisam uopće vidio da mogu išta mjenjati na mišu.
kak da dodem do rivet city...gdje god se okrenem neke barikade
Napokon sam našao cucka!!! Baš je zakon, nosi ti municiju hranu i stimpackove, bori se s tobom, a i sladaak je xD
di to?= Citat =:
Izvorno postao Outmind
jedno pitanje..di se mogu nabavitsstimpackovi,ammo,tj di se može kupit,sam da nije megaton,jer je blow up!
di si nasel cucka, meni hitno treba...
u rivet city sam ja dosel prek knjiznice, pa malo plivanja, i tam si, zaobidjes i barikade i su-mu-e...
kod bilo kojeg doc-a u bilo kojem gradu (stampack)
a ammo nemam poima, od kad sam presel na bolje oruzja, ni ja bas nemam municije...
Cucak je na smetlištu koje je nešto južnije od minefielda, dakle negdje na sjevernom dijelu mape.
Svejedno koliko znam nemozes uci u citadel prije nego prodjes odredjeni dio glavne misije.
nasel cucka, kak da ga natiram da nadje ono kaj mu velim? a ne da bezveze trcim za njim do nicega... i di je kljuc od kucice u scrapyard-u?
i kak da mi on nosi stvari???
ak ko igra, nek me add-a na xfire, pa mi javi...