Ima tko za TF2 sada?
Printable View
Ima tko za TF2 sada?
Ajd dodaj me.
Ajd idem ja još malo.
A fak, prespavala sam :|
Netko za Terrariu (Po mogućnosti da hosta server za mog fresh lika) ili netko ko bi sa ultra prosječnim medicom igro TF2?
Ja obožavam ultra prosječne lječnike. Zato i živim u hrvatskoj.
spreman za terrariu, jedino sto ne mogu hostati
@Xero Di ti živiš? Ovi moji su shit kakvog nema :(
Ja bi ubio za ultra prosječne
@Markec Ne mogu ni ja, Router odbija forwardat portove, ali ako imaš neko drugo rješenje...
Nema dođi igrat TF2.
healam like a baws :D
inace hostam bez problema, no sad sam na mobileinternetnetnetbooku tako da nista od toga
al ono, libo me taki nekako za sve to, posto vec igram ponovno sp i taman se spremam ubiti wall of flesh, pa sam se i naigrao pomalo
@delirium jel
Mhm... Okej onda ću mal razmislit o TF2...
Ja sam ovo skinuo i dodao vas sve na steam. Ako me se sjetite pozvat na igru, bicu zahvalan.
P.S. Totalni sam retard za TF2. Igrao sve skupa 3 sata i zbog lošosti sam obrisao :$
O pa nesrećo. Jesi odma uletio u igru il? Ima i trening/practice prvo.
Uvijek moš igrat s nekim jednostavnim, uzmi hevija i ubijaj.
Daj Carp, ne brisati :shock: Buš se naviknuo i poboljšao, sve je u praksi. Nitko nije savršen bio kad je tek počeo :) Jesi probao sve klase?
edit: evo ubacili se, vidiš ^^
Ma igro sam practice nesto sitno i odma iso u pravu igru. Morat cu iducih par dana onda u practiceu provest :P= Citat =:
Izvorno postao WannabeClone
Budi pyro i sve je riješeno.
Odoh odigrat jedan practice dok mi fotic slika za timelapse.
Koliko bi zabavno bilo ovo igrati s forumašima? :)
qFfZFBIm ... ature=plcp
EDIT: Pošto je na playlistu, switcha se video svake sekunde kad stavim u yt tab, pa evo.
Ma prvi put kad sam instalirao. :D= Citat =:
Izvorno postao Dania
Sad sam odigrao practice sa Soldierom, nisam toliko ni suxao. Mogao bih uskoro pocet s vama. :D
Eto kul :D nemoj si zaboravit' naučit rocket jumpat, s tim naučenim ćeš već biti triput bolji soldier od mene
Oćete navečer bacit?
Ja sam uvijek za, samo što se priprema Nation red za večeras. Hoće netko sad?
Ajd.
Ma nije baš tako teško, ja imam oko 10 sati gameplaya i skupljam već po 100 poena, lijepo na aerolitu, a da sam noob jesam, ali mi opet ide.
samo daj, bit ću ti osobni medic ;)= Citat =:
Izvorno postao Carp
U 22 sata L4D2, budite pri Steamu.
Kad će TF2?
Nikad.