Sper. Ja sebe dobro kužim, a kužim i njega koji je i dalje zadovoljan sa svojim kompom nakon 3+ godna i nije mijenjao ništa niti ne namjerava i dalje.
Si kupio M.2 SSD tak da možeš prvi uletiti u slobodan tenk u BF1?
Printable View
Sper. Ja sebe dobro kužim, a kužim i njega koji je i dalje zadovoljan sa svojim kompom nakon 3+ godna i nije mijenjao ništa niti ne namjerava i dalje.
Si kupio M.2 SSD tak da možeš prvi uletiti u slobodan tenk u BF1?
nisam vidiš ali da hoću mogu jer socket 1156 nije ni za to puno zakinut,mogu si nabavit plextor pcie ssd,nemogu stavit winse ali da se gamad i pohlepni iz intela malo potrude mogli bi napravit nove revizije biosa koji omogućuju da se windowsi butaju sa pcie ssd i m2 diskova...
mogao sam i ja dalje bit zadovoljan sa hd 7950 grafičkom pa šta? da vam u komp stavim xeona 3430 od 7 dolara na 3.8GHz i i7 8700k od 400 eura nebi skužili razliku na 60Hz bilo kojem monitoru jer bi fps na oba bio debelo preko 60 sa dobrom grafičkom tipa gtx 1060 pa na dalje
neznam kakva je ovo novost da pce objavljuje svoje članke na bug portalu,mislim svi tamo na pce seru po bugu i njihovim korisnicama a sad se uvlače bug-u u guzicu,koja su to gamad nemožeš vjerovat...
Samo daj, brijem da buš sa M.2 najbolji igrač na mapi :rotfl:
pa i sad sam najbolji sa običnim ssd na sata2,zna se dogodit da sam ponekad u hajlacima,igram samo 64 igrača CQ mode,većinom sam stalno u top 5 u vrhu poretka i vrlo često najbolji assault i medic,da bi bio skroz najbolji fali mi brzi internet i normalno jači hardver,tipa 8700k i gtx 1080,m2 ssd itd....nemam dovoljno fpsa za svoj 144Hz monitor i internet me stalno zajebava,zna često izbacivat na ekranu ona mrežna upozorenja....onaj tko je igrao mp bf1 zna o čemu pišem a ti vjerojatno nisi pa nemaš pojma o tome...
nemam puno sati u bf1,igram jako rijetko za razliku od vas koji gejmate svaki dan po 12h valjda
najveći kdr sa tenkom u jednoj partiji mi je bio 41-0,ta je bila čista
Ja pokušavam rush igrat. Ne jebe me kdr i slabo pratim mapu zbog chitera. Imam brijem preko 1000 sati svih codova od dvojke zajedno. Gotovo uvjek snajpam sa nekim boltom. Pogle koji moj video.
https://www.youtube.com/watch?v=Gi4-2uhUs60
https://www.youtube.com/watch?v=m3iTVgIMQFQ&t=4s
to 1000h ti je ništa,neki pederi sa buga ti imaju samo u jednoj igri battlefield 3 1000h pa na više...
Znam da si ti još mlad pa neke stvari ne kužiš. Poanta je bila da imam komp najvećim dijelom iz 2012, grafičku iz 2015. ali i dalje nemam ama baš nikakvih problema sa modernim naslovima. Tih famoznih 3.5 GB VRAM-a me i dalje sasvim dobro služi. Za meni dovoljnih Full HD 60 FPS, na medium/high postavkama ovisno o naslovu. U ovom trenu je gaming scena pomalo u k zbog nedostupnosti i visokih cijena grafičkih kartica, ali onaj tko je kupovao komp tu negdje ko ja bit će miran još par godina sigurno. Je da je pomogla i dosta duga generacija konzola, ali bome se prije strepilo da li ćeš uopće pokrenuti neki novi nabrijani hit na 6 godina starom kompu. I dalje je gaming skup hobi, ali tko je spreman na kompromis i ima malo soli u glavi, bez frke se naigra za brat bratu ne tako velik novac. I ko što sam rekao, imam "samo" 8 GB DDR3 RAM-a i već godinu dvije si mislim kako ću upiknuti još jednu pločicu, ali nikako pa nikako. Jednostavno ne vidim silu uložiti tih par sto kuna.
Pa i ja da sam bio pametniji sam svoju mogao uz nadoplatu mijenjati za 1070 i nju kasnije prodati za 2-3 puta više kad su cijene poludjele. Ali to ne mijenja činjenicu da je GTX 970 i dan danas jebena kartica. Ne znam kako me nVidia mogla nasamariti kad sam svjesno kupio karticu s 3.5GB VRAM-a...
Šta te briga za ostatak kompa. Poanta je da su 970 i 3470k i dan danas ubitačna kombinacija. I od oka mi ne izgleda da će svaki čas posustati. Dok ne izađe PS5 ne trebam se zamarati nadogradnjom, ako i onda.
Šta će mi, igram se na televizoru
nemožeš mene jebat,napisal si da imaš i monitor,ne seri konjino...dakle imaš odvojeno pc i tv...
Pa naravno da su odvojeni, nego kak bi bili?
Pa PC i PS4 su spojeni na TV. I PC ima svoj monitor. Koji dio ti je nejasan?
Kad si glup si glup, šta ti ja mogu. Eventualno da ti u Paintu skiciram kako to izgleda kad su i komp i plejka spojeni na isti TV.
Moja rx 480 ima dva hdmi porta, ova gtxica samo jedan i jedan dp tak da mi treba jedan hdmi-dp kabal za spojit grafu još i u tv, sad mi je trenutno ovaj hdmi kaj je išao u tv višak. Usput javili iz Scana da je rx480 ispravna wtf? Također novi monitor nikako da stigne.
Slažem se s tenkom. Hex, puši kurac.
Mislim stvarno Hex, aj lagano popuši kurac.
Probao sam nešto u Paintu, ali ne kužim kako funkcionira ovaj na Windows 10. Ne uspijevam nacrtati kvadrat.
Uglavnom, probat ću ti objasniti ovako na suho.
Znači na stolu imam monitor, ispod njega je PC. Ovaj sa GTX 970 s 3.5 GB VRAM-a, ali radi ko da ima 4 GB. E i onda iz te grafičke jedan kabel (crni) ide u monitor. Iza se ušteka i radi. Televizor se nalazi na komodi desno od stola na kojem su PC i monitor. Drugi kabel (crni) ide iz grafičke do televizora. Iza se ušteka i radi. Playstation se nalazi na istoj komodi gdje i TV, malo ispod, znači desno od kompa sa GTX 970 s 3.5 GB VRAM. E i onda treći kabel ide iz playstationa u televizor. Iza se ušteka i radi. Znači ukratko: grafička - monitor i TV, playstation - TV.
Stvarno ne znam kako jednostavnije to objasniti.
Hex, pusi kurac i kod mene je tako na gtx970, cak i raspored sve u desno... Moja isto radi kao da ima 4gb.
Hex kad vec tako veselo pusis, pusi kurac.
to vi mislite da radi kao da ima 4gb...fino vas je nvidia sjebala a amd nudi bolje grafičke...
a šta taj ps4,on dosta zuji kad radi?