još da imho nije tak ružan..
Printable View
još da imho nije tak ružan..
gwin failaš. Njemu rula tebi smrdi. Skuži poantu...= Citat =:
Izvorno postao Gwin
nekontam zasto je tako skup :/
u sad-u je oko 270 dolara,pretvori to u eure i eto ti zasto je tako skupo.
Imenije odvratnog izgleda. To triba modirat žešće izvana ili stavit UV neonke, pa prikrit bilon plahton...
http://www.links.hr/index.php?naziv=Ku% ... 52.697.001
:pray:
i onda nek mi netko kaže zašto je corsair skuplji duplo od ove kutije ( i više od duplo )
http://www.links.hr/index.php?naziv=Ku% ... 52.605.077
naravno za te novce moš dobit dvije pre kvalitetne kutije ..
na tom corsairu boja i ime košta 1000kn
odrasti.. i nauči se čitat..= Citat =:
Izvorno postao Doctor Freak
@ivan, daj barem polinkaj pravi armor+, a ne ovu minijaturnu mx verziju koja je upola manja od obsidiana. veliki armor+ je preko 1.500kn
a ako uzmes u obzir da je to kuciste tek doslo na hrv trziste i da je prvo kuciste od corsaira ogromna cijena je logicna,past ce to s vremenom na nekih 1600 pa bude isplativo za high end konfe.
Nemora biti...ako ostane cijena ista nece biti ni prvi ni zadnji put. Primjera radi, napajanje i kuciste koje sam ja kupio prije 2 i pol godine sad su skuplji nego onda ^^= Citat =:
Izvorno postao Constantine
zbog starosti tehnologije ili neceg drugog?
EDIT:govorim za napajanje i case.
pa poznato je da cjena boljih napajanja corsair seasonic .. rijetko pada a nekim modelima i nikad .. čak znaju bit i skuplja kao npr moj seasonic onda 230kn dana 600kn .. može bit da je do raspoloživosti ali napajanja i kućišta uz optiku rijetko gube na cjeni ( govorim za novo ) također i tu su skuplji modeli zračnog hlađenja ostalo više manje brzo prolazi i relativno brzo gubi na vrijednosti= Citat =:
Izvorno postao Constantine
sto bi bilo pametnije za uzeti??
HD 4890 ili HD 5770???jer na dosta testova HD 5770 je slabija i do 40% od HD 4890
hd 4890 vapor X,5770 je tenutno neisplativa,naravno,ako mozes skupit jos nesto vise para uzmi 5850.
HD 4890 DEFINITIVNO!
1200kn je previše za karticu koja je po testovima između HD4850 i HD 4870 al zbog DX11 ajmo reć da je HD4870 prava konkurencija kad sve zbrojiš= Citat =:
Izvorno postao h3@dhunt3r
naravno HD4890 pogledaj u linksu za 1399kn onu sa zalmanom
Mislio sam na polovnu HD 4890 za soma da uzme. Nova je too much para, a HD 5770 ne nikako, jer u 2010-oj pada ispod soma kuna garant.
Fusion u 32 nanometra
Počnite štediti za iduću godinu :D .
I jos da budu stackabilni ti APU-i i nista ti vise ne treba. Pusti ti i CPU i GPU nego samo kupis 2 ,4, ili 6 ovih i zadovoljan :D
stigla i HD5750 u hrvata
ja neznam ko je tu lud :shock:
kartica koja je u rangu sa HD4770 i HD 4850 s ovolikom cjenom ? :shock:
http://www.links.hr/index.php?naziv=VGA ... 51.806.470
Šta je tu čudno? Kad se stare grafe rasprodaju ostati će te nove i onda će se normalizirati cijene. Da su stavili nižu cijenu kako bi rasprodali stare grafe? Hm?
to je links,grafa je nova,dovoljno objasnjenje.= Citat =:
Izvorno postao Ivan_87
Neznam kako je kod vas ali mene ova 5xxx serija uopce neprivlaci, ni cjenom, a i ocekivao sam barem malo vece performanse.
4890 VaporX :pray:
Kakav vapor? Pa kihot,gwin i bezimeni vam vec godinama govore da ati netreba bolja hlađenja. Nemojte trošiti novce.
Pusti to... i ja tvrdim da je hlađenje adekvatno, ali ako je nešto bolje onda je bolje i to neopovrgavam. To želim :D
I nisam ni ATI ni nVDIA fanboy (jedino sam AMD fanboy :oops: ). Biram ono sto mi vise odgovara u određeno vrjeme za određenu svotu novca...
a tebi očito više odgovara malo više nepotrebnog bakra :) dam si glavu odrezat ako bi ti kupio gigabyte 790FX ud5 da nema one cjevi hladnjak i da nije onako ofarbana u plavo :)= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
nepotrebni hladnjaci dižu cjene u nebesa primjer : pločer kartice i memorije
Glava ce ti ostati citava kad cujes da sam se između dvoumljenja između UD4 i UD5 odlucio zato sto ima jednu glup cjev više :D (u ostalih 40% odluke je išlo to sto ploca ima 2 16X PCI-E utora a i malo je bolja...) :oops:
Kad se zaposlim pasti ce jedan Mehahalem... :D :kill:
Vaporica je u adm-u 80 kn skuplja.Nije neki novac ...isplati se u odnosu na referentnu.
= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
Isplati se po cemu? Nižoj temp? VAUUU Kaj ce to aticama??? Imaju garanciju right? Izgled?? ha ha svakako...
Tih 80kn ubiješ u pivama i čevapima... barem vi furate takvu spiku vec dulje vrijeme....
Frik zašto prcaš ljude po forumu? Zar opet jedeš droge?
Btw. Sexy matična. Na koliko držiš kvada?
Kak vam već ti čevapi i pive nisu dosadile??? Prijeđite malo za promjenu na burek i gemišt! :D :D