Vidio sam to :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao KingTomy
Btw onion news network je strava, kakvih sve gluposti ima :thumbs2:
Printable View
Vidio sam to :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao KingTomy
Btw onion news network je strava, kakvih sve gluposti ima :thumbs2:
- You press the keystrokes, and you think: "Oh my god, they sound exactly as... the keystrokes!" In your experience of... pressing keystrokes!= Citat =:
Izvorno postao Ryd3R
:pray: :rotfl:
= Citat =:
Izvorno postao W1k1n6
= Citat =:
Izvorno postao dal3
:rotfl: :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao LL21
samo se mogu sloziti= Citat =:
Izvorno postao flander
:pray: :rotfl: :pray: :rotfl:
Profesor ispituje mog frenda:
Profesor: Kako doznajemo koliki je salinitet u vodi (nešto tako je pitala, neznam točno)
Frend: Tako da izmjerimo nadmorsku dubinu!
Profesor: Em je krivo, em nije nadmorska dubina nego nadmorska visina
Frend: E mene nećete za***at!!!
Kasnije je dobio 1 iz znanja i 1 iz ponašanja :rotfl:
Na jednom satu pita nastavnica učenike:
Profa: Šta mislite, koje zvanje u Kini je najunosnije i najisplativije?
Frend do mene: *iz sveg glasa* KINESKA MAFIJA!!!
danas na biologiji jedan tip:
ja sam procitao da su negdje u turskoj navijaci na nogometnoj utakmici radili buku od 300 decibela
@ lukan- :pray:
Dobro, ovo možda nespada ovdje, ali eto, nisam znao gdje staviti!
Idem ja skiniti Google Crome preko IE-a! prvo sam tražio pola ure preko windows live tražilice stranicu gdje ga downloadati (nije mi se dalo upisivati gore google.com), nađem ja nekako, startam download, downloadira sve bez problem i dođe do 100% (zadnji sekund downloada) kad ono, odjednom, izleti BSOD i restarta komp!
Prvo sam ostao zbunjen, a onda sam prasnuo u smijeh s tužnim prizvukom!
:pray:= Citat =:
Izvorno postao TvRc
pošto ne gejmam (mp) ovo prvi put čujem
Jel tocno to obicno susrećem u COD4 MP takve likove npr. You are killed by your mother i tak neka sranja pomalo glupo vec i onda nakraju skuzis da je lik totalni noob al je tu sam da zaj...va ljude i onda mi je najdraze kad takvom liku sa jednog kraja mape na drugi kod njegovog spawna stresem headshoot i onda on meni da sam noob haha :bravo:= Citat =:
Izvorno postao Death By Sexy
Lik daje oglas :
Nek se javi osoba koja me prestigla dana 14.02. oko 16 sati!
WTF
Usmeno ispitivanje iz hrvatskog prije par godina u srednjoj. Ispitivao se Šarl Bodler jelte i kompanija.
1. lik: "Imamo ova njegova dijela, imamo ove njegove zbirke pjesama, on je imao ovo, bio je to i to."
2. lik: "Imamo u tom periodu par važnih osoba..."
3. lik: "Imamo jako poznata dijela iz tog perioda kao npr..."
..
6. lik: "Imamo..."
Profa: nakon sto je već ljuta i što je svima dala 2 na izražavanje ustane i lupi šakom o stol "Pa dobro jer ima u ovom razredu ljudi koji ne počinju rečenicu sa imamo?"
7. lik: "Imamo mi profesorice i takvih."
U razredu lom, lik pokupio topa al se isplatilo kad je vidio facu od profe :pray: :pray: :pray:
e ovo sam nasao legenda
= Citat =:
Izvorno postao =PcP=F@N
danas je ucitelj iz povijesti provjeravao ispit od 5. razreda, i na pitanje: koje je mitolosko bice imalo tijelo covijeka i glavu bika? je dosao odgovor: terminator
:pray: :pray: :pray:
ne zajebavam se
Ok, valjda i ja mogu izvući koju sa povijesti u srednjoj... to su bili dani.
Profesor: "Zašto su doveli artiljeriju svu tamo? Pa brate, jer artiljerija ratuje! Ne vojnici. Šta će vojnici napravit? Artiljerijom se ratuje! Šta, kad smo mi bili gore kod <random mjesto iz domovinskog rata>, <random divizija>, pa šta smo mi kao vojnici mogli napraviti? Nšta, dali su nam pušku i dva metka. Jedan za njega jedan za sebe."
:pray: :rotfl: :pray: :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Feanor
:pray: :rotfl: :pray: :rotfl:
kako volim pomagaj brate :D
Kad smo već kod pomagaj brate:
= Citat =:
Izvorno postao xtali
loijl= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
Jebate kakve to vi nazi profesore imate.= Citat =:
Izvorno postao ArcL!ght
I onda ti piše "You killed your mother."= Citat =:
Izvorno postao Dommyshell
:.(
Jedan lik iz razreda zove me danas na kućni:
"Di si ti?"
I što je najbolje,tako bude skoro svaki put kad nazove.
Pa to je više figure of speech, nije pravo pitanje u smislu gdje se nalaziš, možda tebi je iritantno kad tako netko počne razgovor, jednostavno odgovoriš sa jednako glupim odgovorom "a evo me" i pređeš na stvar.= Citat =:
Izvorno postao The Great Duck
http://cro-gaming.com/forum/Smileys/Alpha/wildy.gifhttp://cro-gaming.com/forum/Smileys/Alpha/wildy.gifhttp://cro-gaming.com/forum/Smileys/Alpha/wildy.gif= Citat =:
Izvorno postao jedan retaj
placite nad gramatikom retaja iz moje skole
= Citat =:
Izvorno postao Aerospark
je, al dok mene stari zove doma s moba, pricamo neko vrijeme, i onda pita, "a doma si?"
Profesorica: Marija, ajde znaš li mi ti reć neko autohtono hrvatsko jelo?
Marija Jurišić: Pa Tiramisu!
Danas na povijesti jedna ženska odgovara:
Profesor:Kako se danas zove nekadašnji Staljingrad?
Ženska:Vladivostok.
Profesorica: Je li itko od vas ikada putovao La Mancheom?
Učenica (cenzura :( ): Ma ne bih vam ja tamo profesorice, ima vam puno morskih pasa okolo...
prekinite sa idiotskim komentarima, ako vam provala nije smiješna ne komentirajte
sve ću brisat kao što sam i ovo
hvala na razumijevanju
Ne,ne, hvala tebi! :)= Citat =:
Izvorno postao flander
= Citat =:
Izvorno postao ScorpiuS
flander benaj me ako ti nije smijesno xD
neam niš protiv da se komentira neka provala al daj onda komentiraj kak se spada, a ne ove idiotske fore
"ovo je tako smiješno ahahahahaah....not :( "
krajni debilizam, ko mala djeca, onda se ljudi cude kak forum ne funkcionra i kak se nitko nezna ponašat, a kda malo zaoštre pravila moderatori onda su moderatori pizde
to je zato kaj popustimo previše