Gledaj Brajanov zivot, bolji je od Grala
Printable View
Gledaj Brajanov zivot, bolji je od Grala
Lol za Oldboya, uistinu briljantan rasplet:
Uglavnom, ako vam se svidio Oldboy, evo puno bolja verzija koja se može prožvakati http://www.imdb.com/title/tt1590089/,
verzija? to je sasvim drugi film, sta pricas ti
also, ko je bio hipnotiziran? jesi ti siguran da si ti pravi film gledao
To je puno bolja verzija. Kad ti budeš doktor psihologije kao bara onda ćemo ti dat pravo glasa.
bara, nemoj više. Gubiš sav kredibilitet :(
Pa nije ga nikad ni imao. lol
Budem i skinut ću si Flaying Circus.= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Brajanov zivot je visokobudzetni film za Gral gdje nisu imali para da iznajme konje,niti da snime zavrsnu bitku,otuda gluma da jasu i zavrsnu bitku je prekinula policija... :pray:= Citat =:
Izvorno postao Hexfire
Inace meni je Gral naj komedija svih vremena,film prepun cinizma i genijalnih pogleda na neke legende i vjerovanja. Kao i bilo sta od Pythonovaca da uzmes gledati. Ocevi pametnog humora kakvog vise nema :( Nabavi sve sto mozes i uzivaj.
I bolje. Da su imali prave konje, ne bi bilo fore sa kokosom i lastavicom :).
Koga zanima, izašao je drugi dio Batman: The Dark Knight ReturnsS(animiranog) filma pa... :D
Znam da je bio još netko ko je gledao prvi dio ono pred par mjeseci...
Network 8/10
Super film! Neki bi rekli da je revolucionaran za 1976., ali opet, ljudi govore da je Matrix revolucionaran za svoje vrijeme, istina je ta da otkrivanje istine ne bi trebalo biti revolucionarno, teško je za progutati da, ali ljudi ne vole riječ revolucija, zvuči opasno.
Vrhunski napisan scenarij, u nekim dijelovima je težak za progutati zato što pomisliš da nema teorije da lik koji diše i hoda odjedanput to izgovori sve iz glave, ali definitivno uvjerljivije od Stalkera :D, jako dobar film. Nekoliko legendarnih govora, definitivno pogledati.
Zanimljivost, Peter Finch je jedini glumac do dana današnjeg uz Heatha Ledgera koji je dobio posthumno oscara za glumu.
SUPER! Prvi dio je bio odličan.= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
Taken 2 - 3/10
Odustao sam nakon sat vremena. Koje smeće od filma isuse.
Ma sama cinjenica da gledas desetak odraslih ljudi u ranim 40-tim ili kasnim 30-tim kako trce poljanom i simuliraju jahanje konja je urnebesna sama po sebi :)= Citat =:
Izvorno postao Hexfire
Borba crnog i zelenog viteza je scena kojoj sam umirao svaki puta. I imas dvije legendarne scene u Brianovom zivotu,u jednoj je rijec o gramatici a druga je na samom kraju filma. Stim da je ta na kraju mozda i najjaca scena u istoriji kinematografije :)
Kako ga možeš ocijeniti onda ako ga nisi cijelog pogledao?= Citat =:
Izvorno postao Falus
Jedino ako nakon sat vremena počne skroz novi film koji je možda dobar bi mu dao veću ocjenu. Ako se nakon sat vremena nastavi Taken 2, ocjena je 3/10 i dalje.
Nakon sat vremena kćerka pokaže sise. Dvaput.
Batman The Dark Knight Returns Part II
8/10
Odličan je, bio sam malo iznerviran tim što ga čitav Gotham cijelo vrijeme okrivljuje u prvoj polovici filma. Ali film stvarno postane spektakularan nakon nekog vremena. Ima nekih događaja za pamćenje!!!
Film fakat valja, gledao nedavno. Good stuff is good. Badass Batman is Badass.
Daj bara di si ga gledao? Meni se... nabavlja već cijeli prokleti dan i trebati će mu još dva dana da se... nabavi. :D
Hmm zadnjih par dana pogledao star wars 1 do 6
nekako prije kao da je bilo veci dozivljaj gledat sve to. Sad mi onako nist special, prosjecan.
Molim ban. Hvala.
...i tako Bara biva banan na... hmm... nasumičan broj [s:fdcilkj1]tjedana[/s:fdcilkj1]Smjeseci. Jer je uporan kreten.
Nije valjda linkao? Isusati...
Safe
http://capetownguy.co.za/wp-content/...fe-poster1.jpg
3,5\5 Ok akcić. Statham plače. I to dva puta... :pray:
Ne samo da je linkao, nego je i bitchao. Pa je onda opet bitchao. Pa je onda shvatio da time ne postiže ništa, stoga je odlučio vrijeđat admine.
So long guys : ). Been' really nice hanging out with you. Vjerojatno se malo vratim nakon što prođe ban, admin mi je taman dao vremena da štošta toga napravim od svog života u to vrijeme, i tako... Šta da vam kažem, bilo je i vrijeme. Mislim da ovo ni nije bilo više mjesto za mene...
Sretno svima, voli vas Bara.
Pusa, želim ti sreću u svim tvojim aspiracijama u pravom životu.
Kaj je fakat linkao torrent? Aj shvatio bi da se juce regao ili nesto a ne 2008e
bara heroj
Nikog= Citat =:
Izvorno postao barinklon
ne
boli
kurac.
Zasto ljudi imaju potrebu pisat ovakve stvari :(((((((((((((((((((((
django unchained, predobar film...
Ja ne kužim zašto ljudi stavljaju smajlije ovako :((((((( ili ovako :)))))))) jer izgleda retardirano. Šta jbt, jedna zagrada znači da si tužan, a ak su dvije onda si duplo tužan?
On topic:
City of God
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...dadedeDeus.jpg
Savršeno. Nije mi jasno kak mi je promaknuo dosad. Ide na listu najdražih filmova. Nabavljam i "nastavke" trenutno, nadam se da su upola dobri.
Upravo tako. Sada shvacas.= Citat =:
Izvorno postao Hexfire
Ali takav sustav ne funkcionira. U odnosu na što si duplo, troduplo, sedmerostruko tužan? Nije određena nikakva skala po kojoj se mogu orijentirati. Nigdje nije određeno da je maksimalan broj zagrada 10 i da npr. :( znači nešto banalno, tipa napadao ti je metar snijega pred garažu, a da :(((((((((( znači da je sutra smak svijeta.= Citat =:
Izvorno postao Paran0a
Samim time ja kao čitatelj tvog posta ne mogu znati koliko točno si tužan i koliko točno je na tebe utjecala neka situacija, konkretno sad, barino oproštajno pismo. Prema tome bilo bi bolje staviti samo jedan :( i gotovo, ovako se samo zbunjuje ostatak foruma i dovodi do off topica.
Hahahahahahahah
Ako se netko lagano nasmiješio onda stavi :), ako netko urla od smijeha onda :))))))))) ilitiga hipsteri koji ne žele pisati hahaha i :rotfl:
ako ženska napiše :))) onda želi tvoj kurac
Potpis.
:)))= Citat =:
Izvorno postao Dreamer Deceiver
What, what? To ima nastavke?= Citat =:
Izvorno postao Hexfire