-
Re: Što ste danas spoznali. Part Deux
[quote=Arbiter of Change]
= Citat =:
Izvorno postao "Neven <R>":2h8024pk
EDIT: u pizdu materinu ne mogu gif više naći, al jedna od kazni je da im se gola djeca sjednu na lice
Mislim da je iz te dvorane, 3. epizoda ili tako nešto. Kad mu kasnije doleti onaj producent i nasadi mu jaja na lice. :)[/quote:2h8024pk]
Jep al su maknuli taj dio s djecom sa jutuba.
-
[quote=Neven <R>][quote="Arbiter of Change":23b5jn1u]
= Citat =:
Izvorno postao "Neven <R>":23b5jn1u
EDIT: u pizdu materinu ne mogu gif više naći, al jedna od kazni je da im se gola djeca sjednu na lice
Mislim da je iz te dvorane, 3. epizoda ili tako nešto. Kad mu kasnije doleti onaj producent i nasadi mu jaja na lice. :)[/quote:23b5jn1u]
Jep al su maknuli taj dio s djecom sa jutuba.[/quote:23b5jn1u]
Pa nisu maknuli koliko vidim, u 3. epizodi mu u 2. navrata djeca sjednu na lice, a na kraju i producent. :)
Baš gledam 6. dio, genijalno je. :D
-
Gledao sam sinoc od 1 do 3 ujutro, i mogu potrvditi da i dalje ima te scene. :)
-
Nego, a da netko prebaci ovu spiku u onaj "Oda Japanu" thread?
-
= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Mislim da je iz te dvorane, 3. epizoda ili tako nešto. Kad mu kasnije doleti onaj producent i nasadi mu jaja na lice. :)
Prvi put je bili zabavna kad su uveli djecu a ovom nista nije jasno, al kad je producent uletio sam umro. I probudio nekog u kuci. :)
Al vidim da ima jos dosta stvari od njih, mogao bi i to pocet gledat.
Eda, i kickboxer kad se ovaj sakrio kod stola.
ja sam jucer jos poceo gledat neke stvari, al neki od djelova imaju copyright, pa mi se nije dalo ni nastavit jer preskoci 15 min :(
-
= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
@ Chevap, natopi blaznicu kamilicom i ocisti mu oko tako.
Ja sam tako svojim mackama kada su imale problema sa ocima.
Evo uradio sam to. Sutra javim rezultate.
Ali nije tu samo problem, doznao sam danas da je neki idiot pogodio Sinišu zračnom puškom (negdje oko leđa) i 99% smo sigurni, jedan lik što radi s tetom je imao iskustva s tim stvarima pa zna. Ima tu ranu, kao od metka, i očito ga boli, ne može skakati na zidić i teško mu se penjati uz stepenice, nije dolazio kad sam ga zvao već je ležao ispod masline u vrtu i samo gledao u mene... pinkicu mu je bolje jer je napokon jeo nešto (nije jeo čitav dan) i odmarao se na jastuku uz nas. Išli smo u veterinara danas ali gamad niti jedan ne radi ili su van Splita, idemo odmah sutra ujutro. Zato sam ljut ko pas i zabrinut ko nitko :(
-
-
-
Sad sam se nakratko zblesirao na emosenu, da bi za koji trenutak skontao da mi si je rođakinja tam stavila isti avatar ko što ovdje ima karabaš. :/
-
Nemam više čajnih kolutića... :(
-
Rebra konačno u polu korisnom stanju. Yay.
-
-
Bliski susret treće vrste sa stupom iskrivljenim na ~60 stupnjeva, pravo na kut. Pukla 2.
-
Jel boli kad puknu rebra ?
-
-
@SharpDressedChevap
Sretno Siniši!
-
Fakjea, počele su žižule!
Ima da se ubijem. :)
-
-
Siniša je okej. Veterinar kaže da ako mislimo da joj je gore da je pošaljemo na rendgen (250 kn). Sad već može lagano trčkarati i penjati se, iako mislim da je još malo pod šokom. A oči su valjda od stresa, tako bar kaže :)
-
Jogurt i čokolada. Zastrašujuće kako je ukusna ta kombinacija. Nadam se da će se želudac i crijeva slagati s time.
-
DA zbog deset kuna prekomjernog cenzusa nemam ni pokaz ni gitaru niti išta, wiiii.... :(
-
Došo doma iz teretane (disi terabajt :* ), sad ću se tako epski najest da ja to ne mogu opisat.
-
-
od subote do danas san naucio "sve" o psx emulatoru :D
-
Išo sam apgrejdat Ubuntu, compiz nije baš radio kako treba, i onda kad sam ga išao konfigurirati, potpuno se sjebo. A ništa, bar imam vremena sutra :(
-
Saznao sam raspored za faks.
ME SO SAD. :cry: Od 10 do pola 8 na faksu, pa jebemti neblake.
-
Sutra sestri treca sansa za prijemni, jebem ti drzavu ovu :(
-
-
Ona korica za laptop maskirana kao knjiga. Gief. Premda ne bi odbio ni vintage medic bag.
-
Flying radio controlled shark :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: