Mačak ima (valjda) upalu očiju, e sad nemamo love za veterinara da to pregleda pa sam malo tužan :(
I neznam koji mi je kurac, previše brinem za neke gluposti, tipa spašavanje Malik u Deus Ex HR - u. Bedasto.
Printable View
Mačak ima (valjda) upalu očiju, e sad nemamo love za veterinara da to pregleda pa sam malo tužan :(
I neznam koji mi je kurac, previše brinem za neke gluposti, tipa spašavanje Malik u Deus Ex HR - u. Bedasto.
Voze. Al ga moraš pogodit ;)= Citat =:
Izvorno postao Paran0a
naravno da vozi. vozi ti nocni tramvaj do savskog. broj 31 ako se ne varam. sa save mos na 32 koji vozi do centra. sad ovisi di sve zelis ici.= Citat =:
Izvorno postao Paran0a
i voze svakih 40ak minuta (kako koja linija, za 31 nznm). prva 2 nakon zavrsetka bundeka ce ti biti puni do vrha, pripremi se na tiskanje.
zato sam ja isao na onaj nesto prije 4 sta vozi. u 1/2 je fajrunt sluzbeni.
pogledaj si raspored na netu
www.zet.hr
Spoznah da Scorsese radi na novom filmu s Pacinom, De Nirom i Pescijem. :pray:
Eto na kraju sam trcao od bundeka do kolodvora.>(
:pray: :pray:
sta je bilo? pobjegao je bus? xD
i koji kolodvor? autobusni il glavni (zeljeznicki)
Glavnog.Onda do crnkasa pa jos 30min pjeske.
Ma zbedirali smo se frend i ja kad smo vidjeli kolika je guzva na stanici. Neki frajer pored kojeg smo protrcali nas pita od koga smo uzeli trip :D
pa kaj vam se negdje zurilo da ste morali trcati? prvo sam mislio kad si reko da ste trcali do glavnog da ti ide vlak za negdje, al ono, do crnkasa sad kad si reko i dalje nistm i nije jasno xD
ja se obicno prosecem polagano. relacija savski most-precko sat i 45min jako polaganog hoda. samo gledam kak mi nocni tramvaji prolaze pokraj xD
Trcali smo zato jer smo opiceni :D
Jel' mu bolje? Ako nije, kupi čaj koji se zove Vidac (nije skup, nekih 12 kn u biljnim ljekarnama) i napravi mu obloge od toga, proći će definitivno. Ja sam tako i mačku i zeki liječila oči ^^= Citat =:
Izvorno postao SharpDressedChevap
A neznam baš jel to upala očiju ili samo do onog trećeg kapka (kažu da ako mu nešta curi iz oka da je upala, koliko vidim nema toga), kako god da je, izgleda razroko i nije baš lijepo za vidjeti. Ali nema problema s vidom, kaže baba da i dalje skače preko blitve ko blesav (nije kućna mačka) i da mu nije ništa, iako mislim da sve više leži i malo manje jede.
Kad dođe staroj plaća onda idemo kod veterinara, iako nisam siguran kolika je cijena pregleda. Nemam ni ja više love za to.
Svejedno, koji god problem bio s očima, taj ti čaj ful pomaže, meni je veterinar za to rekao :)
počel je oktobefest. ž
Može. :)
:pray: :pray: :pray:
Nabavi nekakvu posudicu za prskanje (poput one u kojoj su nekada naše mame i bake držale vodu kojom su špricale veš tijekom peglanja) i prskaj mu oči s mlakom kamilicom.= Citat =:
Izvorno postao SharpDressedChevap
Japanci i njihovi showovi :pray:= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Sjecam se da je bio takav slican na MTV'u, ali ovaj je zabavniji (i originalniji). Milijun puta je bolje nego sa iritantnim stereotipnim voditeljem te idiotskim zadatcima.
Eda, i zao mi je ovog Heipa, al koliko tip srece ima. :)
Batsu game :pray:
Ovo kad sam gledao, trgao sam se bez prestanka praktički 2 sata
EDIT: u pizdu materinu ne mogu gif više naći, al jedna od kazni je da im se gola djeca sjednu na lice
Yup, na MTV-u je bilo, s nekim bradatim kineskim voditeljem i zadacima. Isto se odvijalo u knjižnicama :)= Citat =:
Also,
Ova noc mi je ispunjena s ovime. ♥ :D= Citat =:
Izvorno postao Neven <R>
ane, i ja upravo gledam , rula :D
Silent library je najbolji japanski show ikad.
ANyhow,
Spoznah da imam tako licemjerne frendove, da to nije humano. Jedva čekam da odem više u Rijeku na taj faks, da promjenim sredinu malo.
@ Chevap, natopi blaznicu kamilicom i ocisti mu oko tako.
Ja sam tako svojim mackama kada su imale problema sa ocima.
Mislim da je iz te dvorane, 3. epizoda ili tako nešto. Kad mu kasnije doleti onaj producent i nasadi mu jaja na lice. :)= Citat =:
Izvorno postao Neven <R>
Da sam se jucer ispleso ko nikad u zivotu. Ne osjecam noge.
Ovaj fora video... :rotfl: :pray:
Prvi put je bili zabavna kad su uveli djecu a ovom nista nije jasno, al kad je producent uletio sam umro. I probudio nekog u kuci. :)= Citat =:
Al vidim da ima jos dosta stvari od njih, mogao bi i to pocet gledat.
Eda, i kickboxer kad se ovaj sakrio kod stola.
Achievement whoring postaje sve veci problem - http://www.noob.us/humor/achievement-whores/