ledo je dofurao grandissimo od vanilije i cokolade do faking savrsenstva. evo zavrsavam sa cjelom kutijom :D
Printable View
ledo je dofurao grandissimo od vanilije i cokolade do faking savrsenstva. evo zavrsavam sa cjelom kutijom :D
Da su palačinke s Kraš Ekspresom savršenstvo. 12 komada. :pray:
Spoznah da nemogu dobit vozačku ove godine jer me drolja srušila na prvoj pomoći. Od 3 pitanja nisam znao 2 i pol, a tih pola je zaustavit krvarenje trokutastom maramom kod amputirane šake. Ajd da je retard na predavanjima objasnio kako, ajd da u knjizi piše, ili ima slika, ne bi se bunio, ali ovako, PUJ.
To cigani kod nas prolaze iz prve, a potpisuju se X. :((((
Ja sam jedno vrijeme mislio napraviti temu gdje bi imao skenirane "best of" recenzije od Lauša i Rukavine, ali ne znam, još će mi je lokat zbog kršenja prava ili neki vrag.= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Ma cigani obični (mislim na ove iz 1. pomoci). 3 pitanja dobiš, odgovorim na prva 2 po 5 minuta svaki, na 3. objasnim kako se postupa u situaciji kad je amputirano nešto, baš kako stoji u pitanju, i onda mi kaže: "Ajde ti to nama pokaži na kolegi." Ja se prebacio, znam nekakve osnove, da mora bit 3 prsta širok, da mora bit nešto kao kravata i da moraš stegnut do jaja. i 2 puta tako i kaže mi ajd ti to za idući put. PUJ JEBEMTI MATER.= Citat =:
Izvorno postao Death By Sexy
A da nisi možda propustio predavanja iz prve pomoći na kojima dobiješ knjižicu iz prve pomoći?= Citat =:
Izvorno postao Carp
A čak i da jesi, to je nešto najmutavije ikad. ;(
ja sam na prvoj pomoci prosao jer je zenska imala sina koji se isto zove ko ja. odgovorio 1 ipol pitanje.
da me jebes ak sam ja znao nabrojati sva ona sranja iz kutije prve pomoci il povezati nesto. prvo kaj bi s marom napravio je bacio ju na pod dok bi gledo covjeka kak krvari. pol kutije nabrojo i neko mutavo pitanje od 2 rijeci sto je odgovor bio rekao. i bok :D
Piše da se mora štapićem zatezati dok se krvarenje ne zaustavi. HALO, kakav jebeni štapić mater u ptičku? Ništa ja tamo nisam imao, osima marame, zavoja i igle. I da sam imao, pa kurac bi ja to znao napravit bez da mi netko prije pokaže. Frendica do mene 6 puta odgovara na jedno te isto pitanje, a ja zbog pola pitanja okinem. Jebem ti i državu i doktore i isusa nebeskog.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
A kad si mutav. :<
"Štapić" se odnosi na bilo koji takav objekt koji se nađe u blizini, a može ti poslužiti da oko njega omotaš maramu i zatežeš.
[quote=Sonic_Moronic]Ja sam jedno vrijeme mislio napraviti temu gdje bi imao skenirane "best of" recenzije od Lauša i Rukavine, ali ne znam, još će mi je lokat zbog kršenja prava ili neki vrag.[/quote:2ii43bgh]= Citat =:
Izvorno postao "Kid A":2ii43bgh
Ne znam jel se to smije hm, posalji pm w1ku pa zavisi sta ce reci
Nemoj jebat? Ja mislio da mora baš bit ledov štapić.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Možeš se jebat kad se nitko nije potrudio ni spomenut šta stime treba sve napravit.
I P.S. Uzet ću mutavost prije slaganja Legića i gledanja animea cijeli život. ;)
UWIN.
Hej, ja bar imam položen vozački. ;D
Burn! Osjeti energiju noći.
Hej, ask me do I care.
I retard bi položio po starim testovima i sistemima. ;)
Definiraj "staro"?
Od 1.6 ili 1.7 ove godine su postrožili sistem za prvu pomoć i za ispit u autoškoli.
A kako je onda ona ženska prošla? :>
Koja je prethodno ponavljala ispit za vožnju. ;) A trebo si ju vidit unutra, samo što nije zaplakala kad ju je zadnji put pitala, pa se valjda smilovala šta ja znam.
Koji si ti kralj sa izlikama to nije normalno. ;D
Spectating...
Nisu izlike, realnost. Kako je ona prošla me iskreno ne zanima, dapače, drago mi je. :)
Da, realnost- blesav si ko letva. ;D
Ne znam ono fakat, pasti prvu pomoć je valjda najretardiranija stvar koja ti se može desiti u autoškoli. :(
Pa ono, kažem ti, postrožili su ta sranja i sad svi padaju ko kruške. Od 15 ljudi tamo danas, 3 je prošlo, ali samo frendica iz prve.
ANYHOW.
Mislim da Hajduk igra prijateljsku tu na stadionu ispred kuće. Danas bila škola nogometa njihova, pa brijem da će bit i tekma.
Da danas idem na bundek
ja sam si mislio ici, al mi se neda. jutros oko 5 doso kuci s bundeka :P
kolonija kao i obicno bila prelosa, predgrupa Prva Liga su svirali ko Peta Liga
Voze tamo nocni busevi? Od bundeka ,jel.