Jedini ovde koji je čestit :(
Printable View
Jedini ovde koji je čestit :(
Umro Malnar. Vi ste krivi. :(
To je zamena za EU
Gle stvarno umro :/
potjivao u miju
Slučajno sam naletio na idealan avatar za forume in the USA.
http://www.zaslike.com/files/59gd3yb6mowmurxcvbh.jpg
http://img29.imageshack.us/img29/9240/8mz.png
Šta je ovo?
Izlista ti podatke o videu, tipa kolko se FPS-a vrti i to.
Zašto se tako zove?
Jer su htjeli biti kewl.
Da se znojim po guzovima.
Another triumph for the fat one!
hahaha! debeli!
Ja skinuo 10 kila otkad sam presto jest sranja i super mi je.
Ja sam krenuo vježbati. Doduše ne u punom kapacitetu jer je ramazan i postim po 18 sati ali opet! I will be fat no more! Soon! One day! Perhaps! Maybe!
Na koliko si kg trenutno? Ja sam bio težak 103 kg na zadnjem vaganju (prije 2 tjedna), ali slabo se to kuži kad sam prirodno sexy i pun mišića.
Bodeš li se u žilu i ako da koliko često?
Oko 106. Ja sam prirodno ružan i imam unibrow.
Da, a Niko je ljepotan. Lmao.
Pa je.
Pa naravno da jesam. Jedine tri stvari na koje sam ponosan više od moje (neprevaziđene) prirodne ljepote su moja (nenadmašna) inteligencija, (odličan) smisao za humor i (neodoljiv) šarm. Ukratko, ja sam savršena osoba, a ako nekome to predstavlja problem, trebao bi se zapitati zašto uopće razmišlja o takvim stvarima. Život je prekratak da bi ga trošio na razmišljanje o tome što druga (uglavnom inferiorna) ljudska bića misle o meni.= Citat =:
Izvorno postao Carp
Ali si ćelav i samim time ružan. NHF.
Nisi ti još uvijek shvatio neke stvari dragi kolega. Ne postoji osoba koja se sviđa svima, a to što ti misliš o mojim fizičkim karakteristikama je totalno nebitna stvar.
Ajde da ti postavim kratko i jednostavno pitanje.
Zašto misliš da tvoje mišljenje bitno?
Ouch.
Zato jer nisam ćelav.= Citat =:
Izvorno postao Niko Bellic
:)
Trebamo dokaze da kameleon nije ćelav. I da ima 35 godina.
Odakle vam to da imam 35 godina?
Pa napisao si u temi o godinama. Nisi valjda toliko star da si zboravio već.
Biće dobro ako nema 65
Onda si postao pawn in one of my rather elaborate ruses. Baš je bilo teško kliknuti na profil button ispod posta.= Citat =:
Izvorno postao Xero
Znači ipak si ćelav.
Lol profil button. 90% ljudi laže.
Na mom profilu uopće ne pišu godine :(
Jesi krenuo u teretanu? Butt sweat. :)= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
Jer si maloljetna.= Citat =:
Izvorno postao Xero
[quote=Arbiter of Change]Jesi krenuo u teretanu? Butt sweat. :)[/quote:2hm5qcu3]= Citat =:
Izvorno postao "Sgt. Bull":2hm5qcu3
Doma. Imam set tegova i bench tako da sam gg. Jedino što sam od three day splita uradio dva dana i treći nisam nikako mogao. Al' ajde, to bar znači da sam nešto uradio kako treba :D
Sta za ramazana imate jedan obrok dnevno ili nesto? Ja sam mislio da imate samo ono, restrikciju sta se ne smije jest itd.
Ne jedemo tokom dana tj. od zore (oko 2:50) dok sunce ne zađe (oko 20:30). Ove godine je to najduži mjesec obzirom da se posti skoro po 18 sati. Eventualno će se smanjiti za oko 30tak minuta taj post. Nije tako teško kada se navikneš :)
Vjerski fanatici...= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
lol
[quote=Niko Bellic]Vjerski fanatici...[/quote:225s6znl]= Citat =:
Izvorno postao "Sgt. Bull":225s6znl
debilana, a ne vjera lol
Vi ste debili. Čovjek vam opće ne gura svoju vjeru na nos,dapače ovo je prvi put da vidim da ju spominje opće na forumuu. I sada ste se vi našli njega vrijeđati. Zadrtiji ste od ekipe koji jesu pravi vjerski fanatici i samo ste dio problema, a ne nekakvo rješenje.