Morao si probat da vidiš da je loše?
Printable View
Morao si probat da vidiš da je loše?
Morao je probati da vidi je li dobro.
Inace, prije 15 min se vratio doma, malo mi se vrti. Vratia se sestra iz austrij pa smo proslvili:D
Trenutni smisao zivota mi je da citam foreveralone & co. tekstove, hraneci svoj optimizam sa ljudskom tugom, pritom apsolutno ignorirajuci cinjenicu da je 96.78% toga primjenjivo i na meni.
Back to reddit.
http://www.myfacewhen.net/uploads/60...e-laughing.jpg
lose vino, losi pop, hip hop, severina i rozga.
moze.
Jbg, nisam ni gledao gejplej filmiće nego sam želio sam isprobati :P= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Da sam izgubio glas. Obozavam kad se dignem i odem pozdravit starce a rijeci mi ne izlaze is usta.
Ja sam jednom na minut zaboravio pricat. Strasan osjecaj
To ti je od tih silnih privatnih giveawaya u koje ulaziš.
Epic LibyaMan je i dalje živ :3
vruće je bogte u zagrebu
Kako je lijep osjećaj kad ti je bogomoljka na monitoru. -.-
It iz stealing mah fragz!
Da je danas prvi dan škole i loše se osjecam zbog toga
Da moram na očni za pola sata. Po treći put ove godine. FUUUUUUUUUUUU-
Zašto po treći put? :shock:
Jer mu je izraslo trece oko.= Citat =:
Izvorno postao Niko Bellic
Imam jake glavobolje, nepodnošljive, i svaki put kad zbog toga odem doktorici pošalje me na očni. Prije sam imao problema sa sinusima, ali sam odbijao operaciju, pa me sad pilaju da je do očiju.= Citat =:
I da, dobio sam naočale, da ju više skinem s kurca i tog očnog pregleda.
Why? :shock:= Citat =:
Izvorno postao Carp
Kad sam vidio da te štemaju na tom stolu i kad sam vidio oporavak i sve, no thanks.
Ali zar to ne bi rezultiralo time da kasnije nemaš problema sa sinusima? Ne kužim šta je tu toliko strašno?
Logika nema veze s tim.
Strašan je oporavak, i ne želim si to trenutno.= Citat =:
Prvi dan škole. Prokleto vruće. Razred je relativno OK, ima par "fakera" koji nešta glume profesorima ali su ugl. u redu. Razrednik ima stakleno oko al je dobar čovjek, profesorica iz matematike žešći bitch, engleski isto tako a lik iz povijesti je prelud :pray:
*proziva* Franjiću, jel imaš kojih problema u životu? Jel treniraš kickboxing? :pray:
Omg car :pray:
hehe bosanski humor
mislim da je čak iz tuzle
U svakoj školi ima jedan ludi bosanski profesor.
Uzeo danas od frenda udžbenik iz etike. Stavili su jebeni demotivational o pobačaju, onaj kad bacaju dijete iz zgrade. :rotfl: :(
90% je takvo.= Citat =:
Izvorno postao SharpDressedChevap
Nama je prof iz mat. dobio sepsu pa sad nemamo mat uopce dok je on na bolovanju.
Da zapravo neznam šta da tu napišem