Bili itko mogao reci koliko bi otprilike dosao WOTLK collector edition i sto bi sadrzavao !?
Printable View
Bili itko mogao reci koliko bi otprilike dosao WOTLK collector edition i sto bi sadrzavao !?
cca 500 kuna
dobil bi igru+filmeke kak su radili igru+cd sa OST-ima
kolko sam ja cuo collestor's edition ce biti 79,99€ a obicni wotlk oko 35€... CE ce sadrzavat onog ingame epta, TCG karte neke, podlogu za misa, neki prirucnik o wowu, te neki dodatni CDovi o tome kako su pravili wotlk...= Citat =:
Izvorno postao h4ro
moze mi netko objasnit kako radi ovaj macro:
http://www.bigredkitty.net/forums/index ... pic=1003.0
jel tko ikada nadoplaćival American Expressom karticom WoW ?
Mislim da mi je jedan prijatelj nadoplacivao sa american express karticom.. pitam ga
Sad moje pitanje.. Hoce li opet biti Midnight prodaja WoW expanzije u algoritmu ? Jer se bas mislim ici u Zagreb oko 13.11. pa da i po to svratim..
[Ljubuski (BiH) --> Zagreb = dosta dugo voznje ^^]
= Citat =:
Izvorno postao Smeagoul
ma pitam zato kaj neznam koji kod upisat, onaj Vertification code, kaj se sastoji od 3 ili 4 broja, pa na kartici od starog imam American i sad imam jedan broj od 4 znamenke i jedan od 3 znamkenke, jedan je na poleđini a drugi je sprijeda
ovo sa ponoćnom prodajom sam pital algoritam putem maila,još nisu odgovorili
Obicno ovi koji se treba upisati je na poleđini, i ima samo 3 brojke
Jer sam probao sa razlicitim karticama, i u vecine je bilo od 3
e sad dali je isto kao i kod Americana
pa probaj nemas kaj izgubit :o
a znam,ma danas sam 3 puta pogriješil i sad nemogu niš do sutra
Di su najeftinije originalne igrice i PC konfiguracije????
:cry: :cry: :cry:
1. IGRE ne igrice!!
2.kriva tema za pitat
3.još da znam odakle si...
4.mutavo pitanje jer cijene su sve više manje iste svagdije softwarea/hardwarea
Vidi sada, što se tiče kartice, važno je i kada si je izvadio jer mora proći neki period da bi je mogao uopšte koristiti tako da...
= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
ne kužim te opće...
Priča o tome kako ne možeš karticu koristiti baš isti dan čim si je dobio, ako ti to što znači.
pa prošli put sam prije 2 mjeseca sa njom uplaćival i sve je delalo normalno, i sad mi sere da ne valja broj kartice i da ne valja onaj vertification broj
pitanje: zasto mi ne radi blizzards background downloader?
zašto što je cijeli wow u problemima...serveri padaju svake sekunde, bgovi laggaju, sve je otišlo u tri lijepe...
budu to sredili bez brige ^^
ipak je novi patch sada online, samo plako,strpljen spašen
ovisnici jedni :P
Evo već pola sata sam stuck na av loading screenu...odigrao bg, pobijedili i nisam mogao leave bg...tako ja alt-f4 i opet u igru kada join av, joinam se i loada mi do kraja, no nikako da pokrene ili da me vrati u if barem...ne znam šta da radim, wtf, cache izbrisao, nije do toga to znam... =/
= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
nije mi ni prosli patch htio skinut, morao sam trazit po wowwikiju
edit: jesi probao /afk utipkat?
imam problem svako malo mi wow stane ( zablokira) i tako minutu a onda kad se odbloka grafika mi sva u ku*** sve crno zeleno i slicno ... do konfiguracije nije .. tako da ako neko zna neka mi kaze... pokrenu samo repair i sve i opet .. ne koristim nikakve addone ...
A meni obrnuto, od kad je patch došao igra mi radi bolje nego prije :)
arena je nenormalno zbugana, jednom svi uđemo u fajt, drugi put nitko, i tako stalno, radi tog buga smo izgubili jedno 200 ratinga
Neznam jeste li znali, al U Nihilum-u (najboljem pve guildu na svijetu- ozbiljan sam) ima jedan hrvat :D
Dakle da nebi mislili da se zafrkavam zove se Starym i warrior je...
http://eu.wowarmory.com/character-sh...ridon&n=Starym
Tu je i link njegovog armoryja... Fora zar ne :D
Btw znam da netreba bit tu al sam mislio stavit to di bi svi vidjeli :)
EDIT:
Cak i dva srbina ima Bananen i Serbandsteel :)
(balkanci okupirali Nihilum :D)
Ak imam samo WoW dal ću se mići protiv onih koji imaju ekspanzije?
well...let's see...lvl cap u originalnom wow-u je bio lvl60...lvl cap u burning crusadeu je lvl70 (lvl 60 nema šanse protiv lvla 70 osim ako ga ne uhvati dok je afk pa ga mlati neko vrijeme) a wrath of the lich king donosi lvl80 lvl cap...misliš li da sa najbolje gearanim (znači naxx lvl epixi i neki greensi/raresi iz outlanda za lvl 60) lvl 60 likom možeš protiv lvl80 lika, čak i ako isti ima samo sivu opremu?
na Karazhanu su ljudi PRVI U SVIJETU dobili Black War Mountove =) znam da nije neki pothvat ali ovo kad kazes prvi u svijetu lijepo zvuci =)
bravo ti x)... igram vec 2 godine na magu i mislim da si pogrijesio u vezi bananena, on je njemac kolko ja znam... isto tako je i Gaap prije bio u nihilumu , lik je iz hrvatske, iz labina, i sada vise nije...= Citat =:
Izvorno postao bornathepicek
ne sjecam se da mi je to bilo,ali ne gine ti klasika - reinstall drivere svega zivoga pa mozda nesto i upali :( jer ocito ti je OK do sada radilo pa vjerujem da nije "najednom komp preslab" za WoW ...= Citat =:
Izvorno postao lizard
@ StormCarnage
post sam ti zbrisal zbog piratizacije
a što se odgovora tiće, da na Blizz serverima nema lagga, a ako se desi lag to je jako rijetko, dobro sad malo ćešće jer je novi patch izašal pa dok to srede, ali inaće latencija mi nije veća od 90
e hvala, ma odlucio sam kupiti orginale i igrati legalno, pa me samo zanimalo koliko lagga, e i mozes mi
reci koji su pvp serveri najpopunjeniji hrvatima
da mi je kuna svaki put kada ćujem pitanja za WoW
"kolko košta igra i kolko se plaća"
"koji su serveri najpopularniji sa hrvatima"
"koja je klasa najjaća"
sad bi imal svoju vlastitu Blizz kompaniju :P
imaš servere Ragnaros ( tu sam ti ja, horda,ak dojdeš tu pomognem ti sa instancama i tim shranjima :P )
imaš Kor'grall tamo ima hrvata, isto u hordi, imaš Darksorrow, tamo isto u hordi
to su ta 3 servera koja znam, ubiti imaš hrvata tj. balkanaca na svim serverima
Na kor'gallu ima dosta cro guilda :
Suza u oku : trenutno je u sunwellu
Banda zlih bureka: Pocistli BT/Hyjal
Huravat:ne raidaju do wotlk
Djeca s groblja:Ono wtf :s
i jos imas par guilda s low lvl hrvatskim guildama
I ima dosta hrvata po stranim guildama toliko od mene...
ako je banda zlih bureka ocistila Bt i MH ja sam retardirana krava
ahahahahaha
Smeagoul je retardirana krava :rotfl:
muuuuuu
= Citat =:
Izvorno postao Smeagoul
Zasto nebi mogli ocisiti pa nisu oni losi bio sam ja kod njih i decki su za 5...
Ja sam retardirana krava, MoooMoooMooo