ili loadaj neki save prije zadnje misije koju si radio ako imaš naravno.
meni je bio isti problem i to mi je pomoglo.
Printable View
ili loadaj neki save prije zadnje misije koju si radio ako imaš naravno.
meni je bio isti problem i to mi je pomoglo.
instalao , i lud sam za igrom xDD , sad sam na onoj misiji di se napucavam u onom hangaru s dimitrijem , jest da imam 20 fpsa , 800*600 sve low i na 1 osim onog traffic dentistya koji je na 100 , obožavam gužve i čekanje u redu na plačanje mostarinu xDD ,
ima toga da si podesis trafic??????????? super, nema vise zajebavanja sa ostalim autima u onim misijama di trebas lovit druge(uvjek se u mene nekib retard zabije :() ali inace je to super :D= Citat =:
Izvorno postao pimp
Tko uopće još mostarinu plaća? Samo projuriš i razbiješ gredu ako je spuštena. Neš ti 1 zvezda policije to je prelako za pobjeć, kao i sve ostale s obzirom na prošle nastavke kad i tenkače na tebe šalju.= Citat =:
Izvorno postao pimp
no tenks ? supač, više me neceju prosto receno hebati sa tenkovimatam,o ih voze i ne upotrebljavajusamo za ukras XD= Citat =:
Izvorno postao ScorpiuS
ja uživam u igri... meni je prehebeno se samo vozikati gradom i ništa ne raditi , stavim independence radio ili kak se vec zove, glazba i uživancija...= Citat =:
Izvorno postao ScorpiuS
uopce se ne žurim preci igru..
ja to radim kada prođem igru..........
Ja također. Pređem cjelu igru i tako mi bude veći gušt.= Citat =:
Izvorno postao uberfreak
same here :D
slucajno sam se jednom trčeći zaletio u prodavača hot doga ispred Nikovog stana i od onda mi više ne želi prodavati, to je bilo prije 2 dana od tada sam obavio 10ak misija. Jel netko zna hoće li se ''pomiriti''? nije da nema drugih mjesta za jelo ali ono di ćeš bolji hot dog nego u fast foodu u susjedstvu :D
a pokusaj ga ubiti, onda proci par misija, i mozd ce se respawnati i onda ce ti prodavati hotdogove, barem mislim da hoce= Citat =:
Izvorno postao theplaya
Nikada ama baš nikad nisam kupovao taj hotdog sa štanda. Uvjek bi išo ili u restoran ili bi sejvo ili ispred bolnice (već napamet znam lokaciju par bolnica :D )
svaka čast, JohnDoe, ak si još na forumu :D= Citat =:
Izvorno postao JohnDoe
čovjek je prorok :pray: respect :pray:
:pray: :pray:= Citat =:
Izvorno postao josip_kraš
Istina R* je malo zahrđo što se konverzija tiče. Prvo GTA 4, a sad Bully.= Citat =:
Izvorno postao bounce
a ja to radim kad zapnem xD= Citat =:
Izvorno postao ScorpiuS
pa da i onda= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
U cjeloj igri nijednom nisam zapeo. Najviše sam istu misiju prelazio 3 puta i to su bile dvije ili tri.= Citat =:
Izvorno postao uberfreak
to mene jebe gta 4
uopste nema izazova, a SA, koliko ima raznovrsnijih misija...
ja sam se bas uzivio u gta 4 :D
Ima jedan mod u kojemu kameru iz haube zamjenjuje kamera izunutrašnjosti. Preprpepreprezakoooon!!!!
eto nađoh link: :D
http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=384565
vWwEJ-6dTkI&fmt=22
Ajme :o predobro izgleda, šteta šta se volan ne miče.
Čovjek se jako namučio za ovaj mod. Tip je morao mjenjat položaj kamere za svaki auto, kad samo pomislim da je to mogo i R* koji je još mogo dodat još više animacija za to.
lijenčine iz rockstara :thumbs1: :thumbs1:
Kolko se ja sjecam to je trebalo postojati i baz ikakog moda :? R* :thumbs1:
Ma sve jedno mi je , mod je super, mislim moglo se napraviti u R ali nije :thumbs1: zato su se našli pametni ljudi i napravili, pa ko voli nek izvoli XD
Ali kad pomislim što je sve R* mogo napraviti.
P.S. uberfreak, koliko je tebi već vremena PC na nadogradnji???
a da.... ali bravo za tzipa koji je to napravio= Citat =:
Izvorno postao ScorpiuS
PC mi nije na nadogradnji jos, trazim prabvu grafu......
ajme kako je igra precar eee
odlična su mi stvar sitni jebeni detalji poput gps-a ili kad si u autu i netko te nazove onak se čuje na zvučnicima ona smetnja prije poziva...internet kafe,mobitel...ma ludnica je igra!!!
nemogu je prestat igrat i zbog nje ću pasti godinu ali ko ga jebe :wink:
jel mozda netko slucajno naisao na policijsku uniforumu?!
i nekontam ovo za regrutiranje u murju, 555-RECRUIT?!
AKO SI COVJEK, neces se prijaviti!!!! :nonono:= Citat =:
Izvorno postao $p1tf1r3
lol, je, bas se mozes prijavit u muriju... inace, recruit je 7327848 (poglej na mobu)...
a ste skuzili da svaki put kad se L.J. vozi s vama u autu, dimi se kroz prozor...
aha, ja umiro kad sam prvi put skuzio :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Doggy
Tp je zakon? Ašto je sa tim RECRUIT? Što pa bude?
a kuis imam razloga :D= Citat =:
Izvorno postao uberfreak
[quote=$p1tf1r3]a kuis imam razloga :D[/quote:gh1zcul2]= Citat =:
Izvorno postao uberfreak
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ak je tak ja vise necu odgovarati na tvoje postove XD salim se , ali ak ti se ko javi, mislim
citam bas po webovima i izgleda da ovo regrutiranje u gta 4 nevrijedi tj. nemoze se...
a bogu fala XD= Citat =:
Izvorno postao $p1tf1r3