njihova obrada pjesme Lady in black (uriah heep) je nesto nenadjebivo... i moji starci cak slusaju tu pjesmu :rotfl:
Printable View
njihova obrada pjesme Lady in black (uriah heep) je nesto nenadjebivo... i moji starci cak slusaju tu pjesmu :rotfl:
potpis!!= Citat =:
Izvorno postao Armachus
inače ma preslušaj sve :D
od finntrolla - rivfader mi ownaa
Ti meni kazes da preslusam sve! :D= Citat =:
Izvorno postao Jerry
Pa jesam, jos prije tebe...
Od Finntrolla Nattofdd
Korpillaani - Tales Along This road
Turisas - The Varangian Way
.... nmeni najbolje :pray:
ma mafijozi kažem njube :D
ma jerryu kažem juniore :D= Citat =:
Izvorno postao Jerry
gle jerry ja baš ne slušam folk niti viking metal pa oću znat koje su najbolje pjesme
a tko to dolazi u rijeku i zadar ?
http://img54.imageshack.us/my.php?image ... ekata8.jpg
blaze?bayley?
iako ga pretjerano ne obožavam,onak da mi je rijeka ili zadar blizu ošo bi iz poštovanja prema maidenima :D
ja bi isto ošao, on mi je legendaran pjeač. RIjeka mi je samo 45 minuta udaljena ali nevjerujem da cu ic :(
meni je blaze odličan... u maidenima superička, solo je oke a wolfsbane namjeravam poslušat
wolfsbane nikako nemrem nabaviti :(
bilo bi interesanto cuti pjesme od maiden X factor Virtual XI ere u originalu,jer je to vjerojatno jedinstvena prilika.osim ako na kraju karijere maideni ne naprave turneju ko bijelo dugme,sa sva 3 pjevaca.e to bi bilo brutalno...
i da sva tri pjevača pjevaju jednu novu pjesmu SKUPA :pray:
meni se blaze nikako ne sviđa..ne paše mi nekako s maidenima....iako mu je man on the edge jeben :pray: :pray:
haha maideni ne bi bili NWOBHM u početku bez di annova glasa.. meni su sva 3 jebena, sva 3 ista, a ako ćemo o vokalnim sposobnostima onda dickinson owna= Citat =:
Izvorno postao Jerry
Ide itko na Muse 9.10?
ofkors...dianno rula :D ,al blaze.. :scared:= Citat =:
Izvorno postao GrimReaper
da se nadovežem na blaze temu
upravo sam preslušao wolfsbaneov(blaze 1st band) live album massive noise injection i mogu rec...
ODLIČNO... svakome ko voly heavy ili traditional metal mora ovo čuti :)
Jel zna neko kad izlazi novi Wintersun? Prvi njihov album mi je u top5 albuma ikada.
I kakav vam je novi Icer Earth? Ja sam osobno pomalo razočaran,makar su neke stvari fakin´ inkredibl
It was originally scheduled for release in November 2006, but has been delayed until August 2007 and then until 2008.= Citat =:
Izvorno postao Fear Factory
Može netko preporućit par dobrih pjesama sa Finntrollovog novog albuma?
Sang, Korpens Saga, Nedgang, Ur Djupet, Ormhäxan, Maktens Spira...
A sa Jaktens Tid?
Födosagan, Slaget Vid Blodsälv, Skogens Hämnd, Jaktens Tid, Krigsmjöd, Vargtimmen, Den Hornkrönte Konungen, Aldhissla
booooring...
Kako se zove onaj hr glam metal bend, dajte neku linkažu napucajte...
Nightwish Live Intervju
Dakle bosanskohercegovački jedini metal portal je odlučio da sutra(09.10.'07) u 21:00 uradi live intervju sa Toumasom Holopainenom,tekstopiscem,klavijaturistom i vođom benda Nightwish.Odluka je vjerojatno povučena izlaskom novog albuma "Dark Passion Play" i svim nedavnim događanjima i promjenama u bendu.Dakle ako ste zainteresovani da slušate preko Live Streaminga,možete otići na http://www.aebyss.comSili direktno na http://www.radiosarajevo.ba/Sgdje će se emitirati.Svi vi koji živite u BiH a koji imate želju da ovo slušate možete i preko radia na 90.2/90.15 MHz.Koliko je poznato Aebyss Radio Show traje cca sat i pol ali nije ništa zagarantovano...eto :) nadam se da će barem neko slušati...
Iz teme PcPlay gejmeri... da ne radimo offtopic:
Tak je. A i ova lista wikipedije je za *****. Na koju foru može Circulus ikako biti folk metal? Koji gluhoslijepi kreten je to ažurirao, samo ako je folk nemora odma biti metal, circulus je fenomenalni wyrd folk...[/quote:ae3jh5pd]= Citat =:
Izvorno postao Simon the Dreamer
Listu sam stavio tek tako reda radi... da se nauci sto je folk, ako ne zna. Nisam ja radio p+listu prema tome... ;) A drugo ko kaze da ja slusam sve sa liste!
@Onaj tip sto je iznad citirao... Hamti Damti ja mislim: Tip je napsiao da slusa Bodome (Melodic(death) onda ako njih slusa mozda bi i mogao zanti za vking/folk. Takvi tipovi znaju za to... u mojoj skli. Ali oni koji slusaju "stari" metal ne ocekujem da znajU! ;)
Nisam tebe napao, niti reko da si ti kriv za listu. Sam kažem da je lista kurac. Masni.
ne kontam zašt se hamti damti tak naživcirao
ja isot znam poslušati folk, sad derem po korpiklaaniju :D
Pa znam. Lol... i nisam ti ništa ni prigovorio... samo iznio cninjenice.= Citat =:
Agree vid medusa... Hamti Damti se nazivcirao!
Ma Hamti valjda misli da folk i turbo folk imaju neke veze. Nemaju. Ja slušam folk, baš Folk, doduše wyrd, al folk, i uvjeravam vas da nema veze s cajkama...
Folk i Turbo Folk imaju sličnosti kao wolf i Wolfenstein...
BTW, nadam se da će HammerFall stavit nesto slušljivo u novi album... kakav su uspjeh napravili s onim Trash-holdom?
Nisu napravili uspjeh.= Citat =:
Izvorno postao Zorg_The_Borg
Kad će uopće novi album, ovaj Steel Meets Steel nije album, to je neka kompilacija, nekaj bezze...
wyrd? what is wyrd?= Citat =:
Circulus, Tunng, i slični bendovi Velike Britanije koji sviraju uglavnom folk sa elementima psihodelije i progresive, razni narodni instrumenti, uzori iz srednjeg vijeka, renesanse i sl...= Citat =:
Izvorno postao medusa
Amo se malo vratit na metal.. Jeli itko možda čuo za grupe Ormus,Flatline i Delmats?? Prve 2 su iz Sarajeva, a 3. je iz Ljubuškog.. Ma oni će 20. gostovat vamo u imotskom. Angžirala ih je ova YUMA (alternativna udruga mladih yugonostalgičara). Zanima me jer se mislim bi li išao.. Ma vjerojatno ću otić...
[quote=Simon the Dreamer]Circulus, Tunng, i slični bendovi Velike Britanije koji sviraju uglavnom folk sa elementima psihodelije i progresive, razni narodni instrumenti, uzori iz srednjeg vijeka, renesanse i sl...[/quote:2ijefadf]= Citat =:
Izvorno postao medusa
jel to onakva glazbica koja svira u strongholdu ili?? :) :)
[quote=r0pe]jel to onakva glazbica koja svira u strongholdu ili?? :) :)[/quote:1fswku7o]= Citat =:
Recimo...
Baš je fina glazbica, onako za upušavanje, opuštavanje i za bolesnike poput mene.
helena nam zaključala topic maideni vs metallica pa bi mogli tu nastaviti..naravno uključeni su i sabbathi i DIO i megadeath i ostali bendovi...
samo da kažem again..svatko ima svoja mjerila, a moja su ona opće prihvaćena...kvaliteta i stvaranje glazbe....
:boohoo:
Stala sam na Whitesnake i Rainbow, jel? :D :gitara:
Stargazer. :pray: