o jebote ja ne vjerujem da ovo jos traje :))))))))))))))
moze mi neko linkat onaj tred sa muzikom koju volite slusat po noci u setnjama i tako to, bilo je dobrih prijedloga
Printable View
o jebote ja ne vjerujem da ovo jos traje :))))))))))))))
moze mi neko linkat onaj tred sa muzikom koju volite slusat po noci u setnjama i tako to, bilo je dobrih prijedloga
gradon spliton krv ce liti gay parade nece biti
-U-
What terabajt said. Nakon tjedana dana vi se jos jebeno raspravljate oko toga jesi pederČina preko noci ili ne. Mirko je shvatio da je, pustite ga na miru.
Piše se Gradon Spliton.= Citat =:
Izvorno postao hansi
[quote=Neven <R>]Ja sam ti argumentirao sto puta pa me ignoriraš[/quote:1isp4ce9]= Citat =:
Izvorno postao "Mirko L":1isp4ce9
E, reci, možeš se citirati? Moguće da sam u navali postova negdje tvoje izostavio, osim ako nije ono što svi ponavljaju, da znanstvenici znaju bolje od mene jer se time bave, na što sam jednako puta odgovorio.
I da, što god govorili, ova amoreć diskusija mi je ubila dosadu zadnjih dana, kad god mi je bilo dosadno, skoknuo bih vamo i potrošio vremena :)
:yuck:= Citat =:
Izvorno postao Neven <R>
= Citat =:
Izvorno postao Death By Sexy
Ccc, nemoj tako po logici, di bi bili da nije nje.
nema predmet logika veze s logikom... jedino su sofizmi fora, al to više s fiškalstvom ima veze..
Ne bih se baš složia, možda je u vas bila drukčija situacija, al mi smo se bavili logikom svakako, radili smo i zadatke osnovne i tako to, uglavnom pokrili smo osnove logike.
Koliko se isplate ojni tečajevi stranog jezika, htio bih sad preko ljeta uzet jedan (U Osijeku) i zanima me ima li tko iskustva s tim tečajevima?
Jedino dobro od toga je onaj oxfordski koji ti na nekim faksevima donosi hrpu bodova, ali mislim da su ti ukinuti. Inače, strina mi drži jednu takvu školu, sucks.
= Citat =:
Izvorno postao Dania
:(
I mislio sam si.
Jel zna netko postoji li neka alternativa?
Ako se ne varam, na filozofskom recimo ih zaboli za tečajeve, bitno je samo da položiš predispit iz tog jezika ako hoćeš dodatne bodove.
Ja bi zapravo htio naučit jezik.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Srsly
:D
A šibaj onda. Iako mislim da ćeš preko jednog ljeta slabo išta naučiti osim možda onak za se snać ako se izgubiš negdje tipa na aerodromu u Italiji.
Ako hoćeš ozbiljno naučit jezik trebaš barem par godina ić.
Odi na livemocha.com i nađi si mentora :D
Jbg, istekao edit odavno. Koliko je opasno sam popravljati plasma lampu (kuglu)? Radi, ali jako slabo pa bi ja to probala srediti. /shy
Pa ako je iskopčano, 100% sigurno. Osim ako se ne pikneš. Ili ti ne padne i razbije se. Ili krivo spojiš pa napraviš kondenzatorsku bombu grune i unakazi ti lice. Ili samo sve zmrdaš i više ne radi.
Nego. Da. Visok napon, "niska" struja. Nemoj se ubit.
OK, hvala...ali pomnim razmišljanjem sam shvatila da nemam pojma kako ću to izvesti i da će krajnji rezultat biti da sve zmrdam . Držite fige da netko u gradu zna što napraviti. :/
Ko ti kriv kaj nisi u Zagrebu.
Sama sam si kriva :) Pofuram je slijedeći put kad budem dolazila haha
ima tu ko iz vz ili okolice da ima za posudit knigu game of thrones??? u kniznici ima samo jedna, i vani je...
Lava lampa, lava lampa, lava lampa
Lava lamp a duck.
Ne kužim :)
I was once a treehouse, I lived in a cake!
Koliko traje uputnica?
mislim 2 mjeseca
Mjesec dana AFAIK.
ovisi za sta, ali obicno oko mjesec dana
Ako mi neki level ne radi na emulatoru od PS1 igre (točnije, Spyro the Dragon) jel to problem do ISO-a i može li se kako riješiti?
Dali bih moga korektorom prijeći preko mjeseca i korigirat jer mi se stvarno neda ići kod zubarice zbog toga što ću morati slušati predavanja gdje sam bio i što sam radio?= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
Da.
Dobro si pogodio topic! :bravo:
Ak prepravis korektorom moras stavit zig prek tog
Meni obično doktori ne stave datum, pa vrijedi do bilokad
S frendovima sam narucio karte za MTG 29.05. iz UK, poslali su preko Royal Maila 31.05. Ukupna cijena je 145 eura.
Proslo 2 tjedna kako paket nije doso pa sam poslo mail prodavacu za tracking number, provjerio na royal mail i kaze sljedece:
Your item has reached the destination country
Your item, posted on 31/05/12 with reference RJ*********GB has been passed to the overseas postal service for delivery in CROATIA.
Jel moguce da jos nije doslo, ili da je zapelo na carini? Na ips.posta.hr nema nikakvih informacija
Zvao carinu, pitao dal mogu provjerit al kazu da se obratim posti, na posti kazu da nemaju nikakvih informacija o tom paketu
nazovi Overseas ako pise da je njima uručena pošiljka
Svakako zovi najbliži Overseas. Postoji mogućnost da su ti dostavili paket kad nije bilo nikoga kod kuće (ili kao u mojem slučaju rano ujutro oko 9 kad normalni ljudi spavaju), pa su onda ostavili papirić da podigneš paket kod njih, a papirić se zagubio na vjetru ili ga odnjele mačke.
Druga mogućnost je da su spori, budući da se već nekoliko puta dogodilo da mi paket iz Finske dođe preko Hrvatske Pošte prije nego paket iz Zagreba preko neke ekspres dostave.
Ako su na paket napisali cijenu onda je možda na carini, budući da 145 ojra debelo premašuje cifru koju obično ne carine.
Zvao Overseas, kazu da je nemoguce da njihovi paketi pocinju s RJ, znaci da nije kod njih