Ne valjda bičati po sebi :(= Citat =:
Izvorno postao GeraltofSmeg
Printable View
Ne valjda bičati po sebi :(= Citat =:
Izvorno postao GeraltofSmeg
Eto, po takvim ljudima bičam.= Citat =:
Izvorno postao Lord Antares
Možda me nitko ovdje ne voli, ali pitaj bilo koga i reć će ti da ti je humor loš :P
Internetski humor koristim samo na internetu, i nezanimljiv je. Osim toga, druskane, ti humora neposjedujes, samim time, nemjerodavan si određivati tuđu vičnost u istome.= Citat =:
Moj humor > tvoj humor.
Wotever mirkane, macji pjesak je plodno tlo.= Citat =:
Nije da je Mirko materijal za standup komičara, ali Geralte loš si. Zbilja. Uopće nemaš smisla za humor. Čak ni onaj internetski.
Zapravo, znam. Svaku noc razmisljam o tome, te ne mogu zaspati od napetosti i zelje da ucinim nesto, svijestan vlastite nemoci. Cak i kada zaspem, probudim se s suzama u oku.
Upravo radiš to opet :)
Iskazi svoje vjestine, mirkane.
Ja bar priznajem da nemam smisla za humor :)
Što kazuje da nemas mogucnosti odrediti tuđu vicnost u istome. mirkane. Mirkane.= Citat =:
usputa, dosadan si trol(mogao bi se poboljsati, naravno, kroz sljedbenistvo mene,), bičaj po religiji.
Bičam po RiTeh-u. Mrzim ga. Ptuj!
Pričaj mi o tome. Sutra imam kolokvij (da, kolokvij) iz Osiguranja Kvalitete i ispit na drugom roku iz Baza Podataka. What's your story?
Ma većinu problema sam sam skrivio, ali lakše je srat po faxu :(
Prvi put mi se dogodilo da nisam prijavio ispit, i sad ispada da će mi propast rok i morat ću čekat 9. mjesec.
Nabijem ih.
= Citat =:
Pujanke. Uz Visoku, najviše debila i narkomana je tu.
Oko kauflanda na zametu je dosta debila, sk8park... znam iz osobnog iskustva :D
Zašto onda kažeš ''A ništa onda.''?
Pa susjedi smo lol :)
U nas samo imma wannabe famije koji pišu po zidovima (odvratno ružnim grafitima) ''kacunar gang'' :(
O, Fijuman.= Citat =:
Izvorno postao Razzarach
Bičam po tome što kad neki novi forumaš dođe i piše ono što mi obično ne pišemo, odmah je noob i otjera ga se s foruma, a kad dođe ženska, svi su uber ljubazni i ulizuju se.
= Citat =:
Pa jesmo na neki način :) ali eto, razlika u kvartovima ima, na Kacunaru je kolko-tolko dobro, ali ovdje, i na Visokoj... :hangin:
Btw jesam jedini koji mrzi Brodaricu zbog Jokera?
@mirko: Prirodni nagon. Ali i njih uspijemo otjerat.
Žene vladaju forumom, oprez drugari./Slazem se, pobratinimo se <3.= Citat =:
To je zato jer nam zene trebaju za razmonozavanje.= Citat =:
No sumnjam da pedercina razumije takve stvari.
Misle da će dobiti pičke.= Citat =:
Podsvjesno, ali racionalno kad razmisliš znaš da je to nemoguće. Tako da bi ta ekipa trebala više razmišljat glavom.
Wut?= Citat =:
Izvorno postao SharpDressedChevap
Da nema Jokera, meni nebi bilo života.
McDonalds mi je najčešće mjesto za izlaženje :)
@Paranoa- Pa, prvo, nemorate sliniti.
Svi se ulizuju i chataju s njom, a kada dođe neki muški na forum i krivo iskoristi smjali, gotovo mu je, rejpat će ga do groba.
Ma Joker dobro mjesto za kupit pokoju stvarč'cu, al za izlazak je tu samo kafić i Mekdonalc. Bolje se do rive zaletit il' u Pothodnika na pizzu :D
[quote=Lord Antares]Wut?= Citat =:
Da nema Jokera, meni nebi bilo života.
McDonalds mi je najčešće mjesto za izlaženje :)
@Paranoa- Pa, prvo, nemorate sliniti.
Svi se ulizuju i chataju s njom, a kada dođe neki muški na forum i krivo iskoristi smjali, gotovo mu je, rejpat će ga do groba.[/quote:ifahkdz9]
Ponavljam to je zato sto nas suprotni spol privlaci.
Mislim da ti neshvacas to.
Zato sto je peder
Forumski bullying. :eyebrows:
Ma da...imaš božanski mcdonalds, imaš Keruma u kojem kupiš bilo što, ako ti se ide odeš u technomaxa ili u knjižaru a gore je i sky u kojem odem čak i samo da budem gore na zraku, ne treba, ništa popit :P= Citat =:
@Para- Koliko god žena ovdje došlo i otišlo, tebe nebi ionako htjela nijedna :wink:
Knjižara je redovno posjećeno mjesto, najčešće frendovi odu gledat Kamasutru pa se dive :D
= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
Kako volim tu pjesmu. I sve ostale njihove...
Pa čemu onda mržnja jokera? :)
Bičam po svećenicima i njihovim glupostima zkj nije došel na ispovijed,a nakon kaj mu odgovoriš kaže ti da to svatko kaže, čak se i moja stara zbog toga posvadila sa njim.
@Lord: Da to je zato.
A sad me ispricaj idem pricat sa zenama koje me zele u RL...Oh jadan ja:(
sa onom ili? :D
Na forumu se ne prica o takvim stvarima
jedna druga ^~