Skida se sa steama igra :D
Printable View
Skida se sa steama igra :D
Hahaha zakon, ko se sjeti toga xD Aleluja :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao miska10
Istina Sabotage, Capture The Flag i Search & Destory su mu najdraži gametypovi. Napravio sam si baš klasu koja mi paše i sa kojom ownam:= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
UMP45 + Silencer + Holographic Sights
USP .45 + Tactical Knife
Throwing Knife
Stunt Granade x 2
Bling
Clold Blooded
Ninja
Painkiller
Prokleto savršenstvo, nevidljiv što se tiče radara i tih kerefeka, a i ownam se sa nožem. Nož je prekulan. :D
HAHA MONKEY FUCKER! El Klinjo, upravo sam to sad stavio da napravi
danas igro na rivate host, digo lik iz ptsp-a, ping predobar, ni lagga ni niceg, mozes napravit sta oces sa serverom, stavit kolko rundi itd itd. kad se svi skupe i kad vam doprdi, ja sam za da se skupimo sa pcplaya i pocnemo haklat.
@Const.
a eto, snadji se ko ostali pa nabavi u pola cijene, nigdje ne pise da igru moras kupit u RH...
daj postajte svoje steamove
smrdljivenoge
reapernamedgrim
MarkoPranjic taj steam sliči malo na xfire
co-op je zakon i zabano je igrati ali mi je malo lame kako ispucas par metaka i odmah ubijes nekog/tebe ubiju i nema bas recoila (ne drma se jako) netrebas bit skiller za ovu igru ovo je vise za konzolase i "njubzore" da sam ja neki koji ovo "ocjenjuje" ja bi dao 7.5... nemojte kupovat ak mislite da je slicno kao cod2 ili cod4 ovo je za one koji ce ovo igrat dok im nedosadi.Ovo s attachemtsima propada malo jer je recoil low pa svaka puska izgleda isto (ponasanjem) ak mislite bit pro ovo bas nije najbolja igra za dobivanje skilla...
Jel vi trenutno možete igrati MW2 mp ??
Ja ne, nezz, valda Steam nešt radi, neda mi se spojit na server, tj. spaja se al nikako da nađe druge ljude, samo nešt broji.
:(
same here, a vidim da je i tako većini ljudi= Citat =:
Izvorno postao Über Tsar
kad vecina ljudi nema orginal ffs.
S:thumbs2:= Citat =:
Your lack of trust to the PC community is evidence of your lack of respect for us.
Mislim da izbacujem kupnju igre iz plana. Barem dok cjena nebude 200tinjak kuna. Nakon toga cu valda preci samo SP, par sati nabis MPa i igru staviti na policu da skuplja prašinu.
Daj valjda če uskoro proradit MP nemogu živjeti bez njega :(
Došo je novi patch.
= Citat =:
Izvorno postao Assasin`s
promjene?
Čuo sam da su se riješili crackane konzole.
ma nisu neke promjene sam što duže traži lobby-e jadnije je neg prije :(
drugo i nisam vidio :)
sad se više nemože ni com_maxfps 0 stavit, a da radi normalno...mislim locka ga na 85 :(
anyway. steam:smrdljivenoge
Ok, neki kammi me je dodao, tko je to od vas?
= Citat =:
Izvorno postao GrimTheReaper
that would be me.
El Klinjo, jedno off topic pitanje, zašto nemaš avatar na forumu i zašto nemaš avatar na STEAM-u? :D
Jesu ovi problemi s multiplayerom svima ili je IW riješio "probleme"? :)
Koliko je znam nema nikakvih problema s multiplayerom?= Citat =:
Izvorno postao KingTomy
Bili su zato što je steam update-o...
Onda imate update na STEAM-u i vidite što su promijenili, desni klik na igru. Desni klik na igru- View update news.
Vidim da ljudi igraju, meni radi, ne shvaćam problem?
problem je u tome sto ne radi onima koji nisu kupili igru zato što je tim patchom nesto prestalo radit :),ali ti to vrc vjerovatno znas i samo podjebavas ljude.
Pokušavam indirektno reći da nema razgovora o piratiji, ali očito me nitko nije shvatio. :(= Citat =:
Izvorno postao Constantine
http://modernwarfare247.com/news/hidden ... -gametypes
evo neki ljudi otkrili da ce bit jos 3 nova gametypa
i vjerovatno ce ih ponudit u DLC-u za 10 baksa.
Steam: CroCarp
eto... cisti razlog bog kojega sam napisao prošli post.= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
= Citat =:
Izvorno postao GrimTheReaper
ukratko...
pokušao sam uploadat avatar i na forum i na steam, ali slike koje sam htio su bile prevelike/preteške pa mi se nije dalo smanjivat :)
Steam: DavidiasHR :ekipa:
Svi koji namjeravate kupiti samo CD Key pa ga aktivirati preko Steama, čitajte ovo:
http://forums.steampowered.com/forums/s ... ?t=1031758
:>
Well, još mi se ništa nije dogodilo= Citat =:
Izvorno postao r0rschach
KOje su to kretencine na steamu, oni se brinu dali cs ti kupit cijelu igru ili samo key, a blo ih kurac sto opet ima ljudi sa cracked igrom i haxora! ma nek si jebu mater!
Pa sada je vjerovatno ocito da je i kupovina cdkeyeva u toj mjeri ilegalna. :>