Aj čekaj me sa sljedećim likom za levelanje, pa možemo skupa :oops:
Printable View
Aj čekaj me sa sljedećim likom za levelanje, pa možemo skupa :oops:
Jel Viziers tower? Taj je prejeben.
Nego, isprobajte hidden cave-ove, to su najjebeniji puzzleovi, pogotovo onaj u Metrica Province.
Guardian mi stoji na 12om lvlu. Human, cini mi se. :D= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
Yep, Viziers tower je u pitanju. Cak sam uspio i sam skuzit cijeli put bez trazenja uputa. :D Ali lik je valjda 20 puta pokusao skocit na drvo, nisam vise mogao geldat, oso offline. :/
2 milijuna primjeraka prodano u prva 2 tjedna. Unatoč činjenici da je preko tjedan dana igru bilo nemoguće za kupit na službenoj stranici. I ne računajući pre-purchase.
http://massively.joystiq.com/2012/09/13 ... ales-mark/
Balthazar set ili Grenth set, moram negdje vidjet samo kako izgledaju i koji ima vise dmga.
Da li bi bilo pametno da kupim exotic armor sa BL-a i onda polako nabavljam karma set?
Jednako izgledaju. Možeš kliknuti desni klik pa preview. Za statove ne znam točno,tvoj izbor. Grenth rune nisu posebno popularne, pa pazi ako želiš zadržati rune set.
Ja sam išao 3:3 sa itemima. Kupio sam Draconic Boots, Leggings i Coat iz Trading posta, i helmet i gauntlents s karmom, i namjeravam još kupiti shoulders s karmom (doduše,ulijenio sam se zadnja dva dana :P)
Polako se počeli pojavljivati ljudi sa dungeon gearom, itemima i setovima. Ponajviše se fura na CoF, ak se ne varam.
Aha. Tamo sam i mislio.
Evo kako izgleda i legedary wep:
JE, baš i ja gledao jednu večer to. Totalno želim imat Twilight.
Zanima me kako staff izgleda. Nigdje nema. :(
A mocno se zove, bifrost :$
http://www.reddit.com/r/Guildwars2/comm ... eling_tip/
Za levelanje artificinga dusu dalo, ko nije vidio. Oprosticete double post ^^
Artificing na 400. Sad cu si napravit Exotic staff, samo da nabavim Carrion Orichalcum Imbused Inscriptiona, koji ide po 4 golda na Tp-u. Mozda ga prodam i nikad si staff ne napravim, tko zna.
Spušio opet sve pare na novi greatsword. Jebeš slabost na awesome izgled :(
Šteta što mi kao rangeru greatsword sucka balls, izgledaju predobro :/= Citat =:
Izvorno postao Carp
Nisam ni sumnjao da warriora ima najviše a mesmera najmanje :/= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Što bi ovo dolje lijevo trebalo predstavljati?
Mislim da su to rase.= Citat =:
Izvorno postao Wolfwrath
= Citat =:
The upper right bars represent from left to right: Engineer, Thief, Elementalist, Warrior, Mesmer, Ranger, Guardian, Necro
The Lower left bar represents from left to right: Norn, Charr, Asura, Sylvari, Human
The lower right bar represents from left to right: Weaponsmithing, Hunstman, Armor crafting, Cooking, Leatherworking, Artificer, Jeweler, Tailor
Toliko više muških likova???
Očekivao sam puno više ženskih, kad predobro izgledaju.
I ja sam mislio da će biti pederluk na sve strane... čudno.
Usput, Riel Darkwater je nešto najseksi ^^
Utopio Exotic staff za 4 golda i prodo 40 orichalcum ora. Sad sam ponovno na 6 golda. :D
http://www.reddit.com/r/Guildwars2/comm ... k_all_the/
Legendary oruzja, bifrost included ^^
DAYUM! Staff me nije ocarao, nasprem greatsworda ne izgleda ovaj staff. :(
https://sites.google.com/site/guildwars2crafting/home/
Dizem sad tailoring. Al je skupo u picku materinu.
OMFG KAK SAM FEJLO GORE LINK :pray: :pray:
Koji je ovo armor? I koji dye je ovaj zlatni na armoru u sredini, tj. kak se tocno zove ako netko zna? ^^
Neke boje izgledaju drugacije na pojedinim armorima, tako da ovako od oka se nemoze tocno rec.
Dobio sam Midnight Fire Dye, najjebenija ikad. Full crna:
Kako sam si namjestio:
Epic photobomb is epic. :D
Onaj gore armor je Citadel of Flame dungeon set. Za boju ne znam, jos ne vidim na oci kako treba jer ja tu nista zlatno ne vidim :|. Jedino particle efekti od seta, ova vatra 'n' shit. Ostalo mi djeluje kao neki white/matte/silver - olive combo
Jučer mi je frend dao svoj gw2 da malo igram jer se nije baš zapalio.Pošto se s drugog IP-a pristupa njegovom acc-u pita potvrdu koju šalje na mail.E sad pitanje-jel se mora svaki put potvrdit ili ima neki drugi način da se to riješi jednom zasvagda?
Pa tamo gdje potvrđuješ (na stranici na koju dođeš preko linka u mailu) pokraj gumba za potvrdu ima checkbox Remmember this network.= Citat =:
Izvorno postao la50
Ako tražiš zlatnu boju, probaj Sand. Tu ja koristim. Antique bronze i Silver Lead su također dobre.
Da,ja dnevno restartam ruter par puta i svaki put ću morat confirmat.= Citat =:
Izvorno postao FaTaL_mRkvA
Meni se ruter restarta svaki dan, a u zadnjih 2 tjedna me samo 2put trazilo ponovnu autentikaciju.
Same. Dao sam kumu da malo igra, jednom ga je trazilo, kao i mene, i nikad vise.
Anyhow, ovi koji su na Saefer's, jeste culi za guild eXile?
http://i417.photobucket.com/albums/p...titled-1-1.jpg
Koji set odabrati...
Ovaj desno si manje vise svi nabavljaju...
Lijevi je ljepsi
Slažem se.
I mislio sam njega. Svi, ali znaci svi farmaju CoF za ovaj desni set. Trebalo bi ovo uhvatit kad prodju ispiti. :D
Ja farmam za Arah set. :D
Also, i danas sam se nafarmao para, legnuo sam 4 g za Dhuumseal greatsword. Budem stavio sljikicu kasnije.
Nemozes naci grupu za Sorrow's Embrace da ga jebes, a treba nafarmat 1000+ poena.