Najviše sam mrzio sspore prelaske iz jedne prostorije u drugu, a pogotovo kad nisam znao što napraviti.
Printable View
Najviše sam mrzio sspore prelaske iz jedne prostorije u drugu, a pogotovo kad nisam znao što napraviti.
Počeo GTA IV jučer. Izvrsna igra koju su zasrali developeri lošim portanjem.
Patchevi Jambra. Preporode igru.
Jedan zanimljivi nastavak.
:rambo: ARMA IIS :rambo:
I dalje peglam cod čvrku.
U zadnje vrijeme ništa pošteno nisam zaigrao,ove nove igre šišaju komp moj samo tako.Jako rijetko nabacim partiju CoD4 team deatmatcha i tekmu PES 10.
Znači nove igre smiju bit bugovite i loše optimizirane?= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Far cry 2. Prekucana davno, sad fatam skakavce za fishinga, rece mi decko iz UFLL-a da klijen radi u ovo doba :D
Desperados 1, desperados 2 lolol.
what's the problem, igraj nešto staro.= Citat =:
Izvorno postao la50
Mass Effect 2.
WoW i PES 2k10, prije svakog spavanca bacim tekmu dvije :D
cod 2 i 4.
Doba zmajeva. PC mi se crasha na njega... :( kao i na svim malo novijim igrama. :(
TorchlighT i cod:mw2 :killyou:
HAWX
Super igra !!! Prvi put igro i bas mi se svidila !!! Jebeno je dinamična, lijepa grafika, lako upravljanje avionom... Sve 5 !!!
Mass Effect 2, jednostavno sam opčinjen igrom i nemam vremena za ništa drugo.
Call of Duty: Modern Warfare - da se prisjetim singleplayer kampanije,
a sutra se bacam na
Call of Duty:Modern Warfare 2 - jedva cekam. :D
Prince of Persia, ocekivao sam dobru igru po onome sto sam cita, al kad sam pocea igrat mi bilo zao sto sam toliko cekao, prekrasna grafika, najbolja zenska, odlicni sarkasticni komentari, najbolji do sada, prekrasne animacije, puno skakanja, trcanja, svega, manje borbe, jednostavno nakon vrlo dobrih Princeva koji su ipak bili s previse borbe dojde vako osvjezenje, najbolji princ do sada.
ja mislim da cu ja uskoro tomb raider 2 ili tomb raider 4 :roll:
Dragon Age: Origins, pomalo Tropico 3, završih Machinarium nakon tjedan dana igre. Uskoro nabavljam ME2...
Opet halam MW2, opako ownam s M4A1 !!!
reinstalirao cod 4
Ponovo instaliram Crysis, da malo MP-a zaigram.
happy pwning :friends:
igrao si 15 minuta dnevno?= Citat =:
Izvorno postao Feanor
Da, ima li kakav problem u tome? Ja ti se igram maksimalno sat vremena dnevno, nekad ni toliko.= Citat =:
Izvorno postao baldrick_
ti imaš, ja nemam, ali kako ti drago..
Hvala... :D= Citat =:
Izvorno postao Devil Dog
U bogte kako sam loš, imao sam 8 killova i 30 deathova tako nesto.. Moglo bi bit bolje, al nema veze napredovat ču, ipak je ovo dobro za nekoga ko nikad nije igrao crysis MP i koji je 15 minuta igrao SP, a nikad ne igram FPSove.
To ti je odlično. Sjećam se ja svog prvom MP iskustva, trebalo mi je 5s da poližem pod.
Hahahahhohohoha= Citat =:
Izvorno postao baldrick_
Potpis!= Citat =:
Izvorno postao Hidraulicar Kreso
Nabavljam igru čim prije. Doduše, trebam i jedinicu opet prijeći zbog saveova.= Citat =:
Izvorno postao Hidraulicar Kreso
Ali brzo ću ja to. :D
oćeš da ti kažem zašto?= Citat =:
Izvorno postao Feanor
[quote=baldrick_]oćeš da ti kažem zašto?[/quote:demaqsbv]= Citat =:
Izvorno postao Feanor
Zato što nemaš prijatelja il' socijalni život???
neee...
Overlord, odlična igra, jako slična Fableu.
Igram Torchlight,nego rudeboy po čemu je tebi Fable sličan overlordu?
Grafika, humor, muzika.= Citat =:
Izvorno postao la50