"Jackass" 1,2 i 2,5
Printable View
"Jackass" 1,2 i 2,5
Pirates of the Caribbean - At World's End... uglavnom, zamjerka je ista kao i u Dead Man's Chest, a to je da se u zadnja 2 filma jednostavno gubi onaj "piratey" osjećaj i ide u nekakvo čisto nepotrebno pretjerivanje (ono, Pirate King?), te je Jackov nastup nešto što jedva čekaš, slično kao i u Dark Knight sa Jokerom samo što je ovdje jedno deset puta jače jer je on (Jack) u biti jedini potpuno smiješan i općenito zabavan lik i svaka scena mu je predobra ("Hide the rum").
@AoC, jesi kužio koliko se glupo treći nastavak veže na drugi nastavak :D Katastrofa, samo jedinica valja. Čak je i Jack izgubio smisao u trećem nastavku. Ima 2-3 dobre fore, ostalo je isfurano i dosadno :yuck:
Donekle da, ali teško da se izlizao... po meni se on ne može izlizati jer je sam za sebe persona kakve nema i zapravo ne treba izvoditi fore da bi bio smješan. Iako ima dobrih stvari (ono kad se spusti na brodu niz pijesak je dobra scena) dobro si rekao za tu kariku povezanosti... jednostavno ima napisano "muzi me za lovu" na sebi posebno čitava stvar sa onom East India kompanijom... ono, totalno van svakog konteksta i općenito nategnuto.
Inače, iskopao Army of Darkness... sutra bi to mogao pogledati. :)
skuzio sam da nedjeljom navečer daju japanske filmove u terminima od 1 sat navecer.= Citat =:
Izvorno postao olio
gledao sam neki japanski film s serijskim ubicom nekakvim prije jedno mjesec i pol.
ne znam kako se zove :(
Nije dovoljno dobar da dobi 7,8 :D= Citat =:
Izvorno postao flander
Forgeting Sarah Marshall-odlican film, komedija
Mr.Brooks
7.5/10
Već dugo nisam pogledao neki dobar film s Kevinom Costnerom! Zadnji njegov film što sam gledao je "Poštar" - davno!
Uglavnom, zanimljiv triller, no nekako mi je pre mlak! Nije napeto toliko!
Možda je Dexter svemu kriv..... (ako pogledate film i ako znate išta o Dexteru, skužit ćete)
[quote=King tiger]skuzio sam da nedjeljom navečer daju japanske filmove u terminima od 1 sat navecer.= Citat =:
Izvorno postao olio
gledao sam neki japanski film s serijskim ubicom nekakvim prije jedno mjesec i pol.
ne znam kako se zove :([/quote:2ujzovye]
da na hrt1 japanski filmovi su svake nedjelje poslije 1 sat a subotom poslije 1 je ciklus horrora
pogledao tropic thunder. začuđuje me kako su sa tako odličnom glumačkom postavom uspjeli napravit osrednju komediju. ali bilo je smiješnih scena, pokidao sam se na onu kad tuggu dijete zabija nož u leđa :rotfl:
Max Payne, nisam ostao razocaran.
Pogledo sam Tropic Thunder - odličan film, stvarno je zabavan i vrlo domišljat, vrijedi pogledat svakako..
Fred Claus - izvrsna obiteljska božićna komedija, također svakako pogledati, sigurno će u vama probuditi onaj božićni duh =)
i ja sam ga gledao najsmijesnije mi je kad onaj baci ono dijete= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
Ja sam počeo gledati Tropic Thunder i odustao nakon sat vremena! :(
ja jesam :(= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
21 link
Zabavn i dobar film iako dosta predvidljiv.Volik kockarsku tematiku u filmovima.
The Happening
8/10
Mark Walberg u gl. ulozi. film je polu horor (bar jednim dijelom), ostalim dijelom je triler. naime, biljke rasprostiru otrov koji natjera ljude na samoubojstvo. radnja filma dogadja se tokom 1 dana.
film je odlican od pocetka do 10 minuta prije kraja, a onda malo propadne. sve u svemu, super je, ako niste gledali, preporuka
Isus Bog, ne slušajte ga xD Jedino što je gore od Hulka je The Happening :rotfl:
@Thunder, zar nisi vidio tu glumu u tom filmu? Zar nisi vidio predvidljivost i monotonost čitavog filma? Zar nisi vidio lošu kvalitetu snimanja filma? Zar nisi vidio pre loše razrađenu priću? Mislim, nema nikakvog uvoda, zapleta niti raspleta, čista katastrofa. Pre plitak je film. Ima strašno puno potencijala, ali da su ga napravili jedno sat vremena dužega, sa dubljom i kompleksnije razrađenom pričom te glumcima koji znaju glumiti, film bi bio odličan. Ali ovako je na samome dnu od početaka filmske industrije, definitivno najgori ili barem jedan od najgorih filmova ikada.
Never Back Down...Jedan od boljih filmova koji sam pogledao,svaka preporuka!
@Bartuc - nije bas toliko los koliko ti pricas. zadnjih 10 min ne racunam, to je malo propalo. nema bas neku razradu to je, ali sta imas vise razradjivat? virus dosao, trajao 1 dan i vjetar ga odnio dalje. sta tu imas vise filozofirat? meni nije los film
Pogledao sam WALL-E,super film,baš mi se svidio.8,8/10
Be Kind Rewind
7/10
Pomalo dirljiva komedija! Prvih pola ure filma je kao neki uvod pa je dosta toga nepovezano i stalno mislite "aha, oko ovog će se vrtiti radnja" kad ono .....
Street kings, ok zanimacija
cak i Hugh Laurie glumi
Hackers (1995)
8.5/10
Hancock ( 2008 ) ok je film
House of Wax ( 2005/2006 ) horror, sviđa mi se :D
The Scorpion King 2: Rise of a warrior ( 2008 ) jako dobar film
Iron Man ( 2008 ) smijeh, treba pogledat
Kung Fu Panda ( 2008 ) haha umiro sam od smijeha gledajuć ovo :D
Mirrors ( 2008 ) horror, ok je
Step Brothers,dosta dobar film.Vrijedi pogledat 7.5/10
Hancock 9/10
Wall-E 10/10
Hellboy II: The golden army 6.5/10
Kung-fu panda 8/10
James Bond Quantum of Solace 8/10
slagalica strave IV 4/10 (dosadno, a ne strašno)
NAIL GUN MASSACRE 0/10 (gledo film kod frenda, nemam pojma di ga je nabavio al znam da je smeče nad smečem, ne bih nikom preporučio) :hangin:
odgledo trilogiju gospodar prstena u jednom danu (10+ sati) 10/10
sve u svemu, u zadnje vrijeme sam gledu hrpu novih filmova i večina mi se svidjela
Evo sad sam pogledal Kronike iz Narnie : Princ Kaspian
2,5/10
loša gluma, neuvjerljive animacije mitoloških bića, i da stvar bude gora film traje 140 minuta, da sata i pol paklene dosade
jedini razlog zak sma dal 2,5 ocijenu je zbog Griffina, koji se pojavljuju u filmu, oni su onak, donekle dobro napravljeni
Pogledao From Dusk till Dawn. Jedini film koji stvarno valja od čitave trilogije (šteta što Tarantino onako brzo umire, ali bar je dobar psihotičan lik) i ono, graniči sa kvalitetnim treš filmom, ali je svejedno jedan jako dobar film ("-Welcome to slavery. -No, thanks. I've already had a wife".) dok su nastavci srednja žalost (drugi je još ono, loš, a treći je katastrofalan).
= Citat =:
Izvorno postao flander
Isus Bog, ja sam taj drek morao u kinu gledati 2 i po sata :cry: Pre strašno.
Pogledao Troju.
Film je legendaran. :pray:
Premda sam ga gledao i prije. :D
film je prejeben ali isto gledoh ga već par puta pa :wink:
Da, meni je Troja jedan od ponajboljih filmova. Od glume, preko radnje pa sve do akcije i efekata, sve mi je perfektno. Vrlo blizu čiste desetke :pray:
I da, ima jedan događaj u filmu :D U jednoj sceni, izand Brad Pitta proleti avion u daljini :D A u to doba nije bilo niti A od Aviona... Slučajno je uletio u kadar :D Ima na youtube-u ta scena iz filma :rotfl:
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
a tu scenu su izbacili iz filma?
Zanimljivo da nisu to fotošopirali. :)
Nemam pojma da li su je izbacili, svaki put kažem da će je pogledati i uvijek je zaboravim :D To sam vidio po netu i na youtubeu!?
Daj link,nemogu nac na youtube-u nikako.
Nemrem ga niti ja naći, ne znam kako su ga nazvali :?
Ali našao sam sliku:
http://bogdan.moongate.ro/images/troy_airplane.jpg
ja isto odgledao, 2. puta, predobar je :pray:= Citat =:
Izvorno postao ###DK###
Također sam gledao Troju prvi put i predobar je film