Lol, a tko se prepucava :?
Printable View
Lol, a tko se prepucava :?
A heh, nisam mislio na vas, nego na hrpu fegeta na netu, koji stalno tvrde kako jedan anime krade od drugog i obrnuto...
Inače, kad već uspoređujete... http://www.sankakucomplex.com/2009/0...-mioko-azusca/
Fufufu. :3
A lol, pa nece izmisljat toplu vodu, imas jedno 10 muskih i 10 zenskih likova i po toj sabloni radis. Jedino je Lukcy Star malo drugaciji xD
Problem u anime industriji ne leži toliko u tome koliko su likovi izgledomSslični, iako jesu, već u tome da je 90% likova u biti samo archtype i moraju biti takvi jer su industrija i publika (čitaj; fanatični otakui) navikli na to. Zato rijetko vidiš normalne aka. izbalansirane likove u animejima umjesto klišeja (tsundere, meganekko, itd).
@Aral:
Naslovi/imena su njemački jer je carstvo (koje se zapravo u animeu i zove Reich) bazirano na Pruskoj. FPA nema njemačka imena.
Aha, to sam skuzio dalje kak sam gledao. Nazalost samo jednu epizodu sam pogledao, kad se vratim s mora onda slijedi ostalo. Moram priznat da i ovo kaj sam imao prilike vidjet u 20min me se fakat dojmilo. Volim gledat te stare anime.
Pogledao School Days - Valentine Days OVA, predobro :rotfl:
Nije mračno kao School Days, već ustvari parodira anime... recimo ova scena, svi mu žele dat čokoladu za valentinovo te trče za njim s noževima and such (svi znamo kako je završilo nakraju xD). Kraj je epski, neću sad spoilat, morat ćete pogledat xD
http://www.imagesforme.com/out.php/i620108_OVA.JPG
Magical Heart OVA je lošija no ima svojih boljih trenutaka, kao nice boat. :D
http://www.imagesforme.com/out.php/i...2337191825.JPG
I meni je glupo to uspoređivanje, ali ja uopće ne nalazim sličnosti. Ne trudim se, svi su mi zanimljivi.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Meh, onako, ne tražim ih ni ja, ali čisto primjetim neke povezne točke... Neki likovi su jednostavno napravljeni na isti/sličan kalup... I meni su svi zanimljivi, da se razumijemo. :)= Citat =:
Izvorno postao Arkannen
Ljudi evo da vas pozdravim samo, idem na moreno, nece me bit dva tjedna!
Uzivajte i pozz ;)
Gdje točno ideš? :P
Aral na moru, Sonic onesposobljen... ah, već osjećam kako bi ozbiljniji anime uradci mogli dobiti nešto više pažnje. :)
Dobar je ovaj Serial Experiments Lain, 2 epizode pogledao zasad. Nisam očekivao da će cura već spoznat svoje moći ili kako god je to već napravila (pretpostavljam da ima veze sa tableticom s nano mehanizmom).
Samo tako nastavi, pa ću te gnjaviti o tvojem glazbenom ukusu do smrti. :)= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Nisam onesposobljen, gledam ja... Iz sjene. :evil:
Počeo sam gledati HNNKN - Kai, priča je ostavila prevelik dojam na mene da pauziram. Kako je predobro, e.
Ne idemo do Korčule, prestani se nadati. :oops:= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
News just in:
Moar here: http://www.sankakucomplex.com/2009/0...tv-anime-ever/= Citat =:
K-ON! Best Selling TV Anime Ever
The release of the K-ON! Blu-ray edition has seen a new opening day sales record set, with the Blu-ray edition selling 33,000 copies, with a further 8,000 sales of the DVD edition, a total which makes it the best selling TV anime of all time, and one of the best selling anime titles ever.
... Otaku win? http://www.yoyogames.com/extras/user...ome_smiley.jpg
Eto, sad je dokazano da je prosječan.
Vjerojatno zadnji anime koji će skupiti takav fandom u bliže dogledno vrijeme, prije njega je to bio uspio Code Geass, posebno moe tipa sad kad je Haruhi 2. sezona failala. Otaku win? Definitivno, budući da su moe likovi prodali seriju, a svi znamo da se na to većina otakua napaljuje.
Yep, definitivno otaku win.
Iako, neću se složit da je prosječan samo zato jer ima moe likove. Jest da ima mana ali sve u svemu je jako dobar i komičan slice of life anime, a svi ti moe elementi ne utječu previše na samu radnju koja je ostala vjerna mangi. Eto, sad su Haruhi i Lucky Star dobili kandidata u overhypeanju. ^^
Čuo sam da je Death Note jako sličan Monsteru.= Citat =:
Izvorno postao Jihad
Nemože.= Citat =:
Izvorno postao Raz
Ah, šta da ti radim kad si postao prljavi fanboy :P= Citat =:
Izvorno postao Arkannen
Evo zavrsio sa tales of the abyss-om koji mi je ujedino bio i prvi anime no pocinjem gledat bleach po preporuci frenda.Takodjer moram reci da je meni tales of the abyss nesto presavrseno i nekako sumanjam da ce nesto moci biti bolje od toga no vidit cemo,frend kaze da je bleach prezakon pa me bas zanima.Javim dojmove
Pogledala sam dosad hellsinga i death note, dajte još neke preporuke, po mogućnosti u stilu hellsinga. Čula sam da ima neki anime s nekom ženskom koja se zaljubi u nekog vampira (malo mi vuče na twillight :D), mislim da je vampire night, al nisam ziher. Gledao tko to?
Elfen Lied,svidjece ti se...
Evo pogledao prvu epizodu bleach-a i moram reci da mi se jebeno svidjela,ovo definitivno gledam,ima odlicnu akciju,humor(polomio sam se od smjeha kad mu je ona treba usla u sobu a on je nogom odvalio a ova gleda koji kurac),vuce mi na dobru pricu i jos dosta toga
Da, Bleach je meni jedini zanimljiv od "Velike Trojke" (Naruto, Bleach, One Piece)... Zanimljivi likovi, badass borbe i okej humor - pročitao sam u dahu. Kon je car. :)
Šteta što nakon ~ 200 chaptera postane bezveze. :(
Vampire Knight. Da, ja sam bio počeo gledati... shvatio što je nakon 5 epizoda i došao pameti. Inače ima 2 sezone. :)= Citat =:
Izvorno postao Helena
Jej, izašao je novi chapter K-On!... Cure imaju problema s vrućinom izgleda, pa su čak i svirale u kupaćima [otaku fapfapfap], ali meni je ipak bilo draže kad je Ritsu zavezala Mio kosu, tako da je ova izgledala kao starija verzija Azuse... <3
http://www.imagesforme.com/out.php/i...v03ch09p03.jpghttp://www.imagesforme.com/out.php/i...v03ch09p02.jpg
Nikad mi nece bit jasno kako osoba 13+ to moze gledati ili citati.
Stvar ukusa, baš kao i žanrovi glazbe.
Ja recimo ne kužim kako netko može sapunice gledat, al ono stvarno to nikome nebi mogao preporučit koliko su blesave i cheesy. (osim Esmeralde, ona rula :oops: )
Sapunice=K-On!!!121111
Da, pokusao sam gledati.
Sapunice su pune retajnih spletki i preseravanja, dok je K-On! funny i kawaii... Ali, kao što je Raz rekao, sve je to stvar ukusa.
EDIT: Usput, i dalje nigdje ne mogu pronaći Hellsing OVA 6 eng sub. Ako ga je netko našao, molim da mi javi na PM. :boohoo:
Pazi, sad će ti Rider uletjet sa flejmom da ne govoriš kawaii :P
I ja tebi.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Nego, nova je epizoda Umineko no naku koro ni bila prilično kulna. Novi story arc počinje u prošlosti te vidimo odnose između osoblja i bogatuna. Vještica Beatrice se također pojavljuje (i to prilično puta) te se vidi da je sklopila pakt sa onom ubijenom sluškinjom :shock:, koji bi ju trebao štitit i ustvari je time postala njezina prijateljica. Baš me zanima zašto je na kraju završila ubijena...
Vjeruj mi, to sam se i ja pitao, ali stvar je u tome da ih jednostavno nema.= Citat =:
Izvorno postao Jihad
Neki slični su ti Death NoteS(koji si pogledao), Code GeassS(koji je vjerojatno malo previše SF, ali pogledaj) i eventualno Hell GirlS(iako... i nije baš). Zapravo, i Eden of the EastS(Higashi no Eden) je jako dobar parnjak sa svojom detektivskom pričom koja se odvija među ostalim... i ono, odličan je anime. Pored toga sam iskopao još neke stvari: Millennium ActressS(anime film), Perfect BlueS(isto film), Lament of the LambS(OVA, više horor) i Liar GameS(live-action drama).
Kawaii je pojam koji se mora koristiti kad je anime u pitanju jer "slatko", "zgodno", itd. nema istu težinu ni određenost kao taj pojam.
ali je puno kulnije reći kawaii umjesto kjut ili slatko jer onda ipak pokazujete da se netko i nešto na interetovima. ne znam, idem skidat volpejpere sa curicama iz kiddie animeja zato jer imam potrebu biti alternativan i svima koji misle da sam pedofil govoriti da su idioti. brb.
Of course... ono, neće weeaboo status doći sam od sebe, je.
Pogledao epizodu 4 Sora no Manimani. <3
Hime mi je svakom epizodom sve draža, baš me zanima hoće li, i kad confessati Sakuu...
Mihoshi me pomalo podsijeća na Yui, što je definitivno bonus, ali najsmješniji lik mi je ipak Edogawa, u svakoj epizodi se sve više kidam na njega...
Saku: ''Edogawa... ''
Edogawa: ''Huh?''
Saku: ''Have you ever been in love with anyone?''
Edogawa: ''Huh? Girls in swimsuits?''
Saku: ''Never mind...''
Edogawa: ''YAY! Girls in swimsuits! Let's hurry up and swim! SWIMSUITS! This place is full of girls in swimsuits!''
:rotfl:
http://www.imagesforme.com/out.php/i...9FCF211946.JPG
Edogawa: ''I'm going to peek at the sleeping Sayo-sempai! Success!''
Da, predobar je anime. Možda i najdraži od te vrste uz Kannagi.
Ček, taj sora no manimani trenutno izlazi? Tek je 4. epki?