Nisam spomenuo? Felge su 19", ko ove gore na slici u spoileru, brembo kliiješta, gume su Continentalke, mislim da je 235/35/19", 1500kn je jedna guma xD Kako auto drži zavoje, pa nevjerujem da ljudi mogu napravit takav auto, Cup ovjes fakat dolazi do izražaja. Ak taj tak super drži, kak su tek ostali koji su bolji i skuplji.
07-05-2011, 21:19
Niko Bellic
Re: SLIKE AUTA OD FORUMASA PC-PLAYA
Običan Megane mi je ugly skroz, ali ovaj je baš fancy. E da, koliko je već dugo u HDZ-u?
07-05-2011, 21:25
Aral
Meni se na običnom Meganeu ne sviđaju one lajsne na vratima, koje su pri dnu te nisu u boji vozila nego u onoj šugavoj sivoj plastici, koma. Nije u HDZ-u :)
07-05-2011, 21:43
Gu$ht3r
bas sam gledo neke testove, i bas su uvijek naglasavali to da taj megane RS drzi cestu ko lud, pogotovo u zavojima, da po tome pere Scirocca R, Focusa RS, i svaki drugi hatchback u toj kategoriji.
07-05-2011, 21:48
Niko Bellic
Što se karoserijske izvedbe tiče, meni je to najbolje napravljeno na zadnjem Yarisu. Čiste linije bez glupih lajsni i ostalih prenemaganja. Auto djeluje kao da je iz jednog komada koji je laserom razrezan na dijelove. Za grad je k'o stvoren!
bas sam gledo neke testove, i bas su uvijek naglasavali to da taj megane RS drzi cestu ko lud, pogotovo u zavojima, da po tome pere Scirocca R, Focusa RS, i svaki drugi hatchback u toj kategoriji.
Da, a pogotovo zbog Cup ovjesa. Velim ti, auto u zavoj uletava ko lud ali kako nerealno izlazi iz njega, za popizdit. Ko da si zaljepljen za cestu a brzina samo raste, možda sam u jednom trenutku skužio da se zadnji kraj malo scimao, jedva primjetno, al pri toj brzini bi se već i čudio da nije. Odjednom mi je Renault, posebice Megane, porastao u očima.
08-05-2011, 11:44
Blek_Stena
Jebenica je to ali to i kosta :)
A ovo cupanje iz zavoja je vecinom zasluzna spera :) mljac..
Bas me zanima kak bi na ravnici stajali.. ima 250ks i 1400kila.. :)
08-05-2011, 11:54
Aral
Da, to bi bilo zanimljivo vidjet :) Nisam se u puno takvih auta vozio al ovo je na mene fakat ostavilo utisak. Najviše taj handling, prestrašan je. A jebi ga, cup nadoplata sama je oko 3k € :o
08-05-2011, 18:32
pimp
evo stari napokon za promjenu uzeo nešto da nije pick-up i novije dosta,
lagano karamboliran nissan qashqai 2.0 16V
jučer ga dovezao, dns ga malo rastavili i vidjeli šta ima za složiti
sad se krenulo u proces nabavke dijelova, branik prednji sam nabavio, još treba vezni lim, klimu, lampe, haubu, oba dva kilera, i ima tih sitnica, na tim novijim autima, cim sam odvalio kiler poispadalo plastike na sve strane koliko je ima u pm, ali lijep autic sve u svemu ce biti
09-05-2011, 18:33
Human m0nst3r
Vidim netko gore pise cup ovjes. Ne znam bas da ga megane ima. Ako i ima draze mi to nego mekanoca ^^
09-05-2011, 18:40
Aral
Po tome je i poznat, ravno 3 soma eura dođe. Zato tome meganeu nema premca u hatcback klasi kaj se tiče handlinga.
10-05-2011, 02:16
NITROS
= Citat =:
Izvorno postao Human m0nst3r
Vidim netko gore pise cup ovjes. Ne znam bas da ga megane ima. Ako i ima draze mi to nego mekanoca ^^
Kak nebi imao. Ak postoji Clio Cup i Twingo, onda postoji i Megane :)
Doduše, ono što sam čitao po netu, ljudi govore da je dovoljan i običan ovjes, bez Cup doplate, pogotovo za naše ceste, ali otom potom...
Blek opet sam ti Mitsue vidio malo prije, išao sam po plin, prolazim tam kroz Gajnice pored benzinske i vidim Colta i Lancera, parkirani jedan pored drugog :)
P.S. Bravo za dyno test, stvarno impresivno.
10-05-2011, 19:22
Tsaя
Moja najveća ljubav je E30. <3
@Stena, dal si imo kad priliku trkat se protiv njega?
Naučio me frend driftati, ugl. najviše sam učio na E30, Bog od auta!
Neki dan smo niz Sljeme driftali. :pray:
Ako ga ikad budem imao, bit će ovakav.
Šteta što ih je u Hrvatskoj malo, posebno M verzije, pa je teško nabavit. :(
11-05-2011, 06:43
Blek_Stena
Aral ajd javi se sljedeci put :P
I nisam se jos stao sa kockicom.. Eventualno M3 moze nesto ovo ostalo je preslabo.
Pricamo o stock motorima naravno. A i to sto kazes, rijetke su.
11-05-2011, 07:01
Aral
Kak da se javim kad nemam pojma di si ni kaj si. Osim da ti počnem skakat po autu pa da me skužiš haha. Baš pričam frendovima u kvartu u tebi, ekipa samo gleda zbunjeno i brije si ma da da pometemo mi njega xD
Al fakat je fora, imaš onak colta, samo felgice gore, izvana niš prespecijalno, ekipa te onak podcijeni i onda opereš večinu auta sam tak :) Već frend koji se dole skuplja kod ambulante u kvartu nagovara da dođeš da vide to čudo :D Naravno, mislim da nemaju izgleda pored colta al ipak...
11-05-2011, 07:06
Blek_Stena
Dodem ja nije frka :)
0915710661, nemoj mi skakat po autu, radje me nazovi :D hehe
11-05-2011, 07:16
Aral
Oh dobro, zapisat ću si broj :)
edit: A lol, sad se vode rasprave dal colt može oprat 335i coupe sa automatikom :)
11-05-2011, 08:08
Blek_Stena
Lol koja ekipa..
Ja sam uvijek za stat se nema frke..
335i ima 302ks i 1615kg.. Sto bi reklo 190.00 po toni.
Ja imam 217ks i 1100kg.. 200.44ks po toni..
Al on je zadnji pogon ja prednji.. moze se bolje ispucat..
Brijem da bi on bio nesto malo ispred, cisto zbog pogona.. Dok ja slajdram prve dvije.. Plus kaj on nemre fulat brzine :D
11-05-2011, 09:20
Aral
= Citat =:
Izvorno postao Blek_Stena
Brijem da bi on bio nesto malo ispred, cisto zbog pogona.. Dok ja slajdram prve dvije.. Plus kaj on nemre fulat brzine :D
Drito to :) Ma ok su inače, ne ganjaju se puno al kad treba povuku prek 200 po bolonji xD A onda imaš i ove s slabijim mašinama, tipa ja, jedan frend s astrom, alfom 146 i tak, kaj se vrtimo oko 100 konja...to je pravi rejs haha
11-05-2011, 09:30
Blek_Stena
Zovite kad se okupite svratim.
Dodem sa Lanerom to je u vasoj klasi :)
Tesko djubre nejde s mjesta.. A za ove divlje, dodem sa coltom :)
11-05-2011, 09:32
Aral
Taj Lancer je ko stvoren za tvoju curu brijem :)
11-05-2011, 09:51
Blek_Stena
Totalno.. Dernja se ko lud a nejde s mjesta.. Velim ti ja ide ko neki normalni auto od 110 konja..
veliki SUV-ovi, a Evolution ih izvlaci iz snijega =)!!
Pa zna se sta su prava kola :D
25-05-2011, 07:10
Aral
= Citat =:
Izvorno postao Human m0nst3r
SXctbhO6ahk
Odobravam.
@Blek: Samo sam tebe čekao da se javiš :)
25-05-2011, 07:41
Blek_Stena
Ovo kaj je Fabia stavil to je bilo jos kad je "isao".
Pod navodnicima jer zapravo nikad nije bio sto posto ispravan :D
Sad je veca turbina gore i pitanje vremena kad ce se razletit auto.
Ne zbog motora, nego zbog svega ostalog :)
25-05-2011, 08:23
NITROS
Pa naravno da je evo vukao van, jer valjda jedino on ima zimske gume. Ovi mulci su sa niskoprofilnim, sportskim gumama išli driftati po snijegu... To ne može primiti gripa da ga jebeš :D
25-05-2011, 10:30
Aral
Obavezno pogledat. Već vidim kako ću muljat riju haha. Lik razgovara sa praznom rukom xD
25-05-2011, 19:06
Human m0nst3r
Stena da sasija je upitna. Inace cilja sada na 585ks i 622Nm