>sf4 smece
lel, zasto uvijek moras srat svugdje, i na podrucjima gdje se ne razumijes kurca
Printable View
>sf4 smece
lel, zasto uvijek moras srat svugdje, i na podrucjima gdje se ne razumijes kurca
Znam što je zabavno. Street Fighter nije.
Mortal Kombat je car tučnjava.
Onaj novi, pa onda četvorka.
Soul Calibur je naporan. Nema ni normalnog bloka.
Ok za desetak sati + ima character customization.
SF4 je jednostavno pretežak za početnike.
da nisi elitistički self-centered retaj koji drka na sebe u ogledalo mozda bi shvatio da je to tvoje mišljenje, a da imaš dobar ukus shvatio bi da je sf4 medu najboljim tucnjavama svih vremena i da je soul calibur IV 6/10 igra= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
:roll:= Citat =:
Izvorno postao Xero
Kako bi izgledao PS3 spojen na 1024x1280 LCD monitoru? Ne smeta mi da bude malo zblurana slika al se bojim da je to ipak malo previse i da nece bit gledljivo? Tocnije radi se o Philipsu 190S. Imam i Full HD TV al bi vjerovatno vecinom to spajao na monitor.
Imao bi kod svake igre crne rubove budući da je default rezolucija 16:9 formata, dok ti je monitor u 4:3 izdanju.
Jesi siguran?
Mislim da bi trebalo bit ok ak se spoji bez HDMI kabla i postavi u izborniku SD.
Ja sam igrao u početku na sitnom CRT televizoru (Killzone 2 i GOW 1).
Bila su slova mutna, ali nisam imao crne rubove niti dojam da dio slike fali.
Pa normalno da onda neće biti crnih rubova kada promijeni rezoluciju u nižu. Samo mu se onda ne isplati kupovati PS3 ako će igrati na toj crap rezoluciji. I ova 720p je smiješna za uskoro 2014.
Taj monitor ima analogni priključak i PS3 se ne bude mogao spojiti.
Da al sam po YT gledao da ljudi spajaju PS3 preko HDMI to VGA kabela ili nesto tako. Al previse mi je dat 2k za PS3, a oni model od 12GB te opet na kraju izađe 2k zbog ugradnje harda. Po njušci visim 4 dana katastrofa oglasi, jedan sam našao da je bio dobar deal al sam ukasnio.
Ma može se to spojit, nije problem. Samo kažem, na tom monitoru s HD rezolucijom imat ćeš velike crne rubove, a za SD rezu ti se ne isplati davati novac. Možda ti je bolje pričekati blagdansku rasprodaju na Amazonu ili na nekom drugom web shopu, nabaviš si novu plejku po cijeni korištene.
Ma kakav Amazon...
Njuškalo je prazno jer nitko ne bude sad pred blagane, kad dolaze praznici i godišnji se riješio PS3 i zabave dok si doma.
Dosta ljudi koje znam imaju preorder na PS4 koji izlazi 29.1. i tek tad misle staviti PS3 u prodaju.
Očekuj poplavu trojki na njuškalu u veljači, a veća ponuda će drastično sniziti i cijene konzola.
Ma izađe po 5 oglasa dnevno za PS3 ali je ili katastrofa cijena ili je opis : "prodajem plejstešn 3, odlično ocuvan xGB", pa nema šanse da uzimam, mislim da sam poslao 20 upita i svega 3 ljudi je znalo očitat CECH s konzole bez da im objašnjavam. Samo sam najedan naletio gdje je frajer prodavao za 1000kn sa svom opremom (kutija,papiri, upute, kablovi,2gamepada) 80 GB FAT model s mogućnosti probe i stavio hrpu slika gdje je konzola izgledala ful očuvana. A ovaj ostatak oglasa je žešća katastrofa. Tako da izgleda da ću se trebat strpit.
Kupnja rabljenog PS3 ima vrlo jednostavan filter. Ako prodavač uz konzolu daje npr. PES 08, sigurno de žešći debil.
E Veki jel znaš kaj o plaćanju pouzećem i jel se da to preko pošte?
Javila mi se žena iz Splita za Vitu i to joj je najidealnija opcija plaćanja, a ne znam hoću stić sutra do pošte pitat.
Ja sam 3DS slao HPExpressom, doslo iduce jutro, 50ak kn postarina. Postar ti max tjedan dana kasnije donese doma pare.
Takvih sa PES-om i CoD-ovima je 90% oglasa. Tako da pričekam masovni pad PS3 cijena i kupim si novi.
@Maloki
Prodavao sam tako RAM-e i ti pošalješ poštom, kupac plati i dobiješ pare na ruke od postara, meni je cijeli taj proces trajao 3 dana. Poštarina ti ovisi o kilaži meni su 2 pločice u kuverti s tom uslugom pouzeća naplatili 18kn. Zaoukrižiš joj na 20kn i dodaš na cifru ili joj ne naplatiš. Ako ne preuzme paket on se tebi vraća i plačaš duplu poštarinu. Zaboravio sam napomenuti da ona dok ne plati nemože preuzesti paket tako da si ti osiguran.
Super, fala dečki.
PS3 Ultra Slim 500GB + GTA 5 za 1890kn na Kolektivi uz plaćanje MasterCardom...
EDIT:
ispravak, cijena je 1436kn...fantastična ponuda, i to u RH :D
Wat! Ziher u Čk, a? :D= Citat =:
Izvorno postao crnisokol
Kupuješ?
jep, može i u čk...evo link:= Citat =:
Izvorno postao Death By Sexy
http://www.kolektiva.hr/zagreb/ronis...in-122013.html
Brzo se prodalo :)
Ma kupujem već 100 godina... Dobio neku povišicu pa ću uzeti na ljeto vjeroajtno. Altrebam kupit i tv...= Citat =:
Izvorno postao Maloki
A i ja isto, ionako su uletili neki troškovi pa odgodim to za 2-3 mjesec. Inače odlična ponuda, šteta.
Kakav je Tekken Tag Tournament 2? Da li se to isplati uzeti naspram Tekken 6? Ja sam igrao Tekken 2 i 3,a citam na netu da je taj zadnji dio jos najbolji...sto vi kazete?
I koji dzojstik da si uzmem kao sekundarni,Dualshock 3(kao sto i sad imam) ili neki jeftiniji? :)
Tag ti ima više likova i contenta, pa radije njega uzmi.
Što se tiče sekundarnog kontrolera, Dualshock 3.
Ok,hvala na odgovoru! :)= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
Ako si veliki fan Tekkena i ako hoćeš baš sve od njega odigrat, onda je i šestica zakon.
Ali ako hoćeš samo jedan Tekken za sadašnju generaciju (PS3), bolje je uzeti Tag.
Ok,uzet cu si onda ipak TTT2 za 200 kuna... :)
THE LAST OF US 206kn na PsStoreu, umjesto 450!!! Kupio!
Tolko je bio i u kutiji, al sam ga fulao. Sad je 230.
Čekam još 2 dana, možda bude neki popust na Zavvi, pa naručujem.
Ajde svi na PS Store i kupite Ni No Kuni za 60 kuna. To je naredba.
OK
Kupio ga u kutiji za 150.
Vrijedio svake lipe.
Do kad traje akcija?= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
namjeravam kupit u kutiji druge godine, ako prije ne dobijem na Plusu...
= Citat =:
Izvorno postao Maloki
24.1.2014
mislim da cu uzet to i borderlands 2
tj neznam dal da uzmem radije Borderlands 2 ili 3 mjeseca pretplate + Ni No Kuni