Warglaive of Azzinoth je nemoguće nabaviti bilo gdje osim i isključivo u BT,jerbo je to - kao osnovno - BoP item,a i ono...gdje si na AH vidio narančasti item za prodaju...?= Citat =:
Izvorno postao Ray
Printable View
Warglaive of Azzinoth je nemoguće nabaviti bilo gdje osim i isključivo u BT,jerbo je to - kao osnovno - BoP item,a i ono...gdje si na AH vidio narančasti item za prodaju...?= Citat =:
Izvorno postao Ray
Mozeš ga samo nabavit da si u hard kor raiding guildi nikako drugacije,ako i tada ceš se pomucit jer nisi jedini koji to zeli od warova ili od rougova.Inace drop rate nije toliko nizak ja znam guldu išli su 15 puta i 6 komada im palo.I opremili su 3 ljudi u guildi sa 2x warglaiveovima.Picture:= Citat =:
Izvorno postao K4ciga
http://img266.imageshack.us/img266/7663/3setsll0.jpg
Evo neznam jel ovo ide pod ovu temu ali evo ga
Imam akaunt i moj prijatelj je uplatio karticom 6 mjeseci i sada na jednom niti sam dobio majl ili nesta drugo akaunt mi je suspendan .... i kod onog placanja di pise koliko traje bon mi pise "Charge Back" a prijatelj je udaljen 1000 km od mene i nisam se dugo cuo s njim... moze pomoc jer nebi htio da propadne akaunt jer ima dobrih stvari :(((
zahvaljujem se svima koji odgovore ili pomognu
:pray: :pray: :pray: http://www.imagesforme.com/out.php/t41730_Tomoooo.JPG
Biće je prijatelj otkazao preplatu ili mu je ponestalo love na računu= Citat =:
Izvorno postao Mulotulo
hmmm pa da ... i ja nisam dobio ni mail ni nista zasto ej akaunt suspendan niti ODGOVOR kako da to rijesim ... :((( ubit cu se
de stvarno trebam pomoc u vezi ovog ako neko nezna odgovor na ovo moje nemojte me jos hebat ...= Citat =:
Izvorno postao xaviaz
nisam junky samo volim acc :P
hehe tvoj acc je iz 2005 =) ja svoj jubilarno prodam svake godine ^^ najbrzi nacin da nekog zamolis da ti pita gma ingame kad ti vec nije mail doso a dok im ti i posaljes zahtjev za nes nacekat ces se =)
e to hvala , ako ima jos prijedloga slobodno nek napisu poz i hvala :pray: :pray:= Citat =:
Izvorno postao xaviaz
A da nazoves sluzbu za korisnike ?
= Citat =:
Our phone-support opening hours are:
10:30 am to 08:00 pm (Paris time), on Monday and Tuesday.
11:30 am to 08:00 pm (Paris time), on Wednesday.
10:30 am to 08:00 pm (Paris time), on Thursday.
10:30 am to 07:00 pm (Paris time), on Friday.
naravno prvo upisati pozivni za zemlju gdje zovesCode:Austria: 0800 677 529 (free)
Belgium: 0800 497 63 (free)
Denmark: 80 881 086 (free)
Finland: 0800 115 269 (free)
France: 0805 305 031 (free)
Germany: 0800 101 2242 (free)
Italy: 800 985 830 (free)
Netherlands: 0800 0203479 (free)
Norway: 800 12 277 (free)
United Kingdom: 0800 931 0800 (free)
Spain: 800 099 812 (free)
Sweden: 0200 897074 (free)
najvjerojatnije je otkazana pretplata= Citat =:
Izvorno postao Ripaz
I jel me to kosta nesto ako ja zovem iz druge drzave makar tamo bilo besplatno ???
sherlock :P pa da je= Citat =:
Izvorno postao azuregos
:pray: :pray: :pray: hvala
Nista ne kosta
Ja sam barem 6 puta zvao i sve free
2 puta za secret answer od acc-a
4 puta jer su mi naplacivali jedan acc na 2 kreditne
Smeagoul majka hvala svima na pomoci pogotovo ovom linku , car si :pray: :pray: :pray: :pray:= Citat =:
Izvorno postao Smeagoul
Ok je sam novi u WOW-u pa da pitam zasto je vazno koji server odaberem??? :o
ak ti je ovo 1. char nije tolko vazno samo vrsta servera pve rp pvp
Frend mi preporucuje jedan PvP server, onda ak sam pocetnik da uzmem taj? :o
Ak želiš da te neki ally ubije dok radiš lv 10 quest. :)
Ma šalim se, na PvP serverima ti je PvP stalno on, dok na rp ili PvE sreverima ti biraš kad ga uključuješ.
Pa ti odluči.
Skinuo sam trial wow i sad me zanima jeli tesko doci do lvl 70 i koliko treba do lvl 70 levela?
jos nesto jesu li itemi isti kao na doti?
kad tad ces pozelit prijeci na pvp server ak odes na pve..= Citat =:
Izvorno postao GrimTheReaper
na trialu mozes samo do lvl 20 doci + ostala ogranicenja trial accounta koje mozes naci na official stranici= Citat =:
Izvorno postao Haki
do lvl 70 je sada pre lako doci, 1-60 je buffan, a 60-70 traje maximalno nekih tjedan dana
Jel mi tko može reci kako da u macro komandama castam više spelova odjednom?
mislim da to ne funkcionira zbog global CD-a svaki spell i instant ima 0,5 sec cd mislim ili cak 1sec nisam siguran.
ali mislim da mozes npr:
/cast shadow bolt
/cast curse of agony.
*stopcasting;
Probao ali uvijek mi izbaci error Can't do that jet. Ima nešto /cast sequence ili tak neš. Sada ne znam točno.= Citat =:
Izvorno postao lizard
imas wow-eu forums lock macro tam si nadi imas sve ^^
Aha, tnx.= Citat =:
Izvorno postao xaviaz
e imam problem, ili samo mislim da imam problem. naime imam trial za wow i ok ja sam kreirao acc, imam wow, skinuo patcheve, sve, kreirao sam chara i igram. ali belaj! nemogu otvoriti panel sa talentima! nema ga dole gdje bi trebao biti i ne reaguje na hotkey (n)... eh sada - jel to bug ili se u trial verziji nema pristup talentima? :cry:
edit. nista zaboravite na pitanje.... ispadoh noob zesci...
= Citat =:
Izvorno postao pomahnitaliZLAYA
sve do desetog levela neces dobit talent bodove te zbog toga nemas uopce opciju za izabrat talente...
Koji su sve do sad poznati artefakti u WoWu.
Znam da postoji mac Thunderfury a za ostale neznam.