jel moze build za gondara, treba frendu, nezna sta bi...
Printable View
jel moze build za gondara, treba frendu, nezna sta bi...
dagon= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
samo to? :S= Citat =:
Izvorno postao AVGstar
[quote=Rang€r]samo to? :S[/quote:1or96ms9]boots xD= Citat =:
Izvorno postao AVGstar
ajme majko
.......bh:bot,bottle,dagon,dps item,dps item ,orb item bolje sada?hehe
joj joj! pt, satanic, butter, mkb, buriza, radiance!
Barathum - The Spiritbreaker Build
Pre-Items:
---------
Bracer
Bracer
Gloves of Haste (+ Power Treads)
Build:
---------
Power Treads
Sange & Yasha
Radiance
Assault Cuirass
Heart of Tarrasque
Divine Reaper
-----
A Bounty Hunter=>my choice:
PT, S&Y, MKB, SATANIC, DIVINE, ASSAULT
OMFG NoNCoNFoRMiST idiot?
bari radiance? not! netreba! bolje mkb a umijesti HoT lepo vladimirs ili satanic!
a za gondara umijesto AC lepo butter
lol sta bi po tvom svi trebali imat iste buildove ffs= Citat =:
Izvorno postao KI KI
nazalost ti buildovi rade jako dobro.... :(
k, fala svima
bari radiance, da. nije bolje mkb= Citat =:
Izvorno postao KI KI
kakav vladimirs..mask of madness ako bas treba
ali ja nisam njemu za lifesteal uopce, lijepo kupis hot.. za satanic sam iskljucivo agi herojima
sto se tice gondara, butterfly ti se ne stacka (evasion) sa onim Jinada ili kako se vec zove. i ne buriza. takodjer se ne staka
Jest ono to sve... Al nonconformist-u "malo" si se izvalio... Ja jednom stavih na ovaj thread o stuckovanju nekih ajtema tu i tamo i bash se vidi da nisi chito to... Kao shto prije rekoh... STAKUJE se al ne u potpunosti... ako gondar ima 20%svog crita i 20%svog evasiona onda kad butter sklopi bide 32%(STAKUJE SE) a i za krit ce biti isto bice nekih 29%CRITA!!! Imash sve lijepo pbjashnjeno na DotA stranici al nije fazon tamo chitat fazon je prvo pravit od sebe budalu pa onda neshto prochitat...
Sa nerazumijevanjem vash 7.D4'/5.84|<3.12o11s
Nebrini ima i onih koji te razumiju x)
Al dobro sam se i nasmijao ne neke buildove :rotfl:
ja kažem po mojem mišljenju kaj treba a kaj ne! naravno da svi imaju svoji build ali ipak! ja neki puta bari kupim butter i hot i satani i BoT i dvine i divine! ali to kada se zajebavam! i to moze biti build isto! kome treba nek proba sve ponuđene pa nek izabere!
stigla nova dota :)
i po meni je glupost jer su oslabili traxu...
changelog
evo sad igro i lik uzme invokera, i na prvom levelu moze 6 spellova birat :S
Opak bug, ako ga ne isprave u svakoj ce igri bit invoker...
btw 100. stranica :D
ne nego na 5 moze birat ulti
inace lik mi je bas lud i fora napravljen
gadno, i mapa lagira..zbog tog invoKera
ono sa stackanjem jinada i buriza nisam znao ali oke sad znam.. ali svejedno se ne staka koliko bi se trebalo stakat, tj.cijelo..tako da mislim da se manje isplati..sta ja znam
a nisam igro s njim... lik je reko da zna kako ga "bugat" pa da odma bira 6 spellova, ali mu onda neki orbovi ne stackaju :S= Citat =:
Izvorno postao Wade
Eto opet ti izmishljash iako sam vec napomeno...= Citat =:
Izvorno postao NoNCoNFoRMiST
@System dobro je pa ima takvih :D
@ova nova dota... ogavno (balans<dota6.49b)
a dobro, priznajem, nisam procito to tvoje :D.. al ocu= Citat =:
Izvorno postao 7DaysBakeRolls
Isprobao Invokera, premoćan je, zbilja se slažem da probija balans (više od 10 različitih (!) spellova) te da bi ga trebalo rebalansirati. Ima koja AI mapa (moja sestra vježba na AI mapi)? Ali sa dobrim AIem.
evo tek sad vidio ulty od traxe :DDD
ljepo su je napravili :D
tek sad skuzio, trebat cu malo promjenit build...
sad sam super rundu odigro, 5v5, ali dropo earthshaker na 7lvlu, imo sam cjeli build osim divinea al jbg provalili u bazu i oderali nas, imali jebenog daviona sa nekih 3.5~k hpa i jos nekih 30-40 armor sa ass cuirassom, dubre sam tuko 10 sec i nakraju me ubio ostalo mu 400 hpa, al bi ga dobijo da sam pokpuio ass cuiras...
Invoker sux
Dota sux
prestajem ju igrat
sad moram smislit sta da radim kad mi se bude igrala dota..jer od ne nikad koristi..bas nikad
ili lag ili leaveri
ili 17 puta rmk zbog toga
zbog toga ja prelazim na wow...
nije valjda dotta sad postala tako losa? nisam zaigro ovu zadnju, ali zuci kao i da necu
@NoNCoNFoRMiST
ja ti nisam leaver, ako procjenim da mogu odigrati partiju do kraja, onda je odigram, gubio ja ili dobivao. U takvim partijama livam samo ako je to zbilja potrebno.
Dajte mi build za Invokera, zasada sam išao na Orchid malevolence, Shiva's Guard i PT.
lol?= Citat =:
Izvorno postao Iron Storm
primjer: nagli disconnect, potrebno nešto obaviti (npr. stari me zove da siđem na cestu i pomognem mu nositi stvari) itd.= Citat =:
Izvorno postao WEASEL
Još jedno pitanje u vezi Invokera: kako s njim igrati (ofenzivno, defenzivno ili na support)?