Also, ciljana populacija.
Printable View
Also, ciljana populacija.
Ma koje vrijeme. Možda su potrošili samo par sati. Sigurno su samo ubacili par gay likova i dva - tri questa.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Istospolna sranja ionako necemo previše viđati kad ćemo ići okolo u divljinu i ubijati monstere. A bome ni u gradu situacija nece biti ništa drukčija.
Čini se da se Bethesda trudi pokazati svima da će Skyrim funkcionirati odlično. Na svakoj većoj konferenciji se pojavljuju i daju igračima i novinarima sat vremena slobodnog šetanja po Skyrimu. I nema nezadovoljnih igrača.
http://forums.bethsoft.com/index.php?/t ... -thread-2/
"And then I had to fought this guy who was... like... Grugnurd D'dirnuth.. There's no Johns, there's no Roberts, it's all like Blurnflab.. and Nimblib." :D :D
Fala Issu. Opet fantasy imena.
Ljudi su nahajpani do besvjesti zato tako reagiraju. Ne kažem ja da će igra bit loša, ali nije toliko dobra kolko svi kažu barem ne u beta verziji.
Elementi igre koji su prikazani jednostavno briljiraju, ali najbitniji element nije prikazan i zbog njega brijem apsolutno svi strahuju... Dijalozi :D
Pa dijalozi nikad nisu bili element TES igre, ili Bethesdine igre općenito.
I mogu ti reći da će i ovdje biti sranje, barem onih 10% govora koji se mogu nazvati dijalozima, jer su sve ostalo monolozi likova s kojima kakti 'razgovaraš'.
Igra nema dobre dijaloge dok god glavni lik nema glas.
Ne mora glavni lik imati glas. Recimo usporedi dijaloge iz Obliviona i iz Fallouta 3... F3 ima višestruko bolje dijaloge, ali opet nedovoljno za jedan RPG. Sadržaj dijaloga (odnosno monologa, kako ti kažeš) mora biti kvalitetan i popraćen dobrim VA, što je najveća mana Bethesdinih naslova :( Vrlo brzo dosadi open world kad nemaš s kime razgovarati, kad su svi NPC-i isti.
Trebali bi ograničiti broj ljudi s kojima možeš razgovarat, tj. da ne možeš sa svakim jadnikom na ulici, već da eventualno izgovori koju rečenicu (kao u Witcheru).
A zato se fokusirati na neke važnije NPC-e i učiniti ih raznolikijima.
Znam da se baš ne može sinkronizirati desetak rasa (i onda još muško/žensko) za glas glavnog lika.
Tj. moglo bi se, al bi onda igra bila prevelika.
To su i u F3 napravili, nisi mogao sa svima razgovarati - tak da postoji velika šansa da tako bude i u Skyrimu.
To govoriš kao generalno pravilo u RPG-u ili samo misliš na TES/Skyrim? :D= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
Teško da bi itko za sat vremena našao konkretne mane, tad se još diviš svijetu :)= Citat =:
Izvorno postao Durin
Nisam bas pratio, da li su izasle informacije o zahtjevnosti Skyrima? Planirao sam preorderati igru na Steamu, ali nisam siguran hoce li mi se igra lijepo vrtjeti, da ne dajem bezveze pare :D
Prije par mjeseci su već rekli da će upravo tako i biti u Skyrimu.= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
Either way, kao što je Sonic rekao: sat vreemna je malo za TES igru i nikako dovoljno vremena da se nađu ozbiljnije mane.
U sat vremena se može isprobati puno toga - melee and magic combat, animacije, grafika, zvuk i glazba, fast travel, jahanje, skillovi/perkovi, world map, inventory, dio game worlda. A i da je igra loša vidjelo bi se brzo iz svega nevedenog. Jedino se dakako questovi se ne mogu isprobati u tome vremenu što je opet veliki dio igre.
U prvih dva sata sam mislio kako je Prototype dobar, pa na kraju nije. U prvih sat vremena možeš vidjeti neke očite pogreške, recimo da su opako zasrali combat sustav ili tako nešto.
Treba ipak proći malo dulje vremena da se uoče greške. Najkritičnije po meni su questovi, AI i balans, Interakcija i utjecaj tvog lika na svijet i likove oko tebe. Ako su to napravili dobro igra će biti odlična.
Skyrim je prevelik da bi uspio u prvih sat vremena skužiti koje mane ima i gdje.
Ako još netko nađe nešto neka posta.
Jeste primjetili kako svi rade u principu iste stvari? svi idu u to isto seoce, ili po istoj divljini ili u isti taj dungeon...
Zašto se netko ne zapiči odmah u glavni grad, pa da i to malo vidimo.
Ne uspijevam ništa skužiti iz interakcije sa NPC-ovima, jedino se čini da ima puno više tema za razgovor.
Svidja mi se efekt vatre(opcenito destruction magija) na okolinu.. konacno :bravo:
Nepotpuni popis perkova.
http://forums.bethsoft.com/index.php?/t ... perk-list/
Picpocketing je postao duplo zabavniji. Samo se nadam da nas super cuvari ovaj puta nece automatski cuti cim ukrades pero iz ladice.
PAX 2011: Refined Experience Interview
Zakasnio sam na youtube filmeke. :( Stavite opet ako ih nađete.
http://kotaku.com/5835394/five-more-thi ... ther-stuff
Malo novih informacija.
Gej DLC prvo dolazi na smećarski xbox.
I tako neces stici cijelu igru odigrati dok DLC izađe, tako da nije bitno gdje prvo dolazi. Veći je problem što uopče dolazi, ali takvo nešto je bilo za očekivati...
Nije mi jasno ovo na kraju... priča nema kraja ili nas kraj čeka u DLC-u?
Priča nema kraja, barem sam tako shvatio.
Koliko ja vidim, piše samo da neće imati kraj u stilu Fallouta 3 - dobiješ završnu animaciju i igra te baci u glavni meni.
Kraj će (valjda) biti kao u Oblivionu - dobit ćemo završetak igrine priče, no nakon toga ćemo moći i dalje landrati po svijetu.
Nikad nisam rješavao main quest u TES igri, neću ni ovdje :D