Da, koga zanima kako Win Phone 7 izgleda i funkcionira, ovo je vrlo vjerna kopija. Original WP7 je malo kvalitetnije animiran, ali ovo je zbilja dobro napravljeno. Isprobaš i obrišeš ako ti se ne svidi :D
Printable View
Da, koga zanima kako Win Phone 7 izgleda i funkcionira, ovo je vrlo vjerna kopija. Original WP7 je malo kvalitetnije animiran, ali ovo je zbilja dobro napravljeno. Isprobaš i obrišeš ako ti se ne svidi :D
Probao ga pred neko vrijeme, šta ja znam...nije mi to to :)
Naišao na ovaj dizajn home panela, nešto najbolje što sam do sada vidio :pray: Problem je što su uputstva na njemačkom, a sa translatorom se dosta toga izgubi :( A i ima posla da se zasereš. Koliko sam skužio, fora je u transparentnim widgetima koji služe kao hotspotovi. Znači napraviš si u Photoshopu layout sa ovakvim sexy, velikim sličicama (i okvirima za widgete) i postaviš te slike kao live wallpaper na različitim panelima (treba poseban program) i onda kombiniraš sa tim hotspotovima (također treba poseban program). Da stvar bude zanimljivija, moraš overlapati određene widgete kako bi imao npr. sms/mail/phone counter unutar hotspota :D
Brutalno, ali zato izgleda pre pre pre savršeno :pray:
PS: Bazira se na LauncherPro Plus... koliko kužim, niti jedan drugi ne paše.
Da, ziher ću potrošit pet dana da podesim temu :/ Al ipak, fora izgleda.
Jedno brzinsko Samsung i9000 ili HTC Desire ?
Samsung.
Neusporedivo. Sa GalaxyS možeš tek usporediti DesireHD.
PS: Sutra (ili uskoro) ću si složiti onakvu temu na mobitelu. Osmislio sam si layout, trebam samo upaliti Photoshop i "nacrtati" sve ikone i sl. Biti će jebeno, ziher. Kad završim, okinem sliku u SS-ajte mobitel temi :D
Ajde. Mogao bi i mali tut napravit usput :)
Budem sve kad završim, skužio sam kak ide. Samo moram naći vremena s obzirom da DeusEx :D
Samsung.= Citat =:
Izvorno postao Stryder
Lijepo je to čuti iz usta HTCovca :)= Citat =:
Izvorno postao R@pt0r
btw. Sign...
Pa kad je istina, i9000 je svakako bolji od običnog Desirea. U biti meni ih je i glupo uspoređivat uopće ^^
Htjedoh ga ja zamjeniti za Galaxya, al sam odustao. Dobro me služi i ovaj. :)= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
Trebam preporuku custom roma za xperiu x10.
imaš PM,
preporučam EWJet 2.3.3
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1192326
pretpostavljam da ovo vrijedi iz XPERIA-u Neo? ja isto tražim neki custom rom ali totalni sam njub u tome... razlog je što trenutačno nemam vremena čitati i istraživati sve to... tak da ono... moreš i meni poslati PM gwin... :P
Hvala Gwin, instalirao sam ga sestri.
Zasada je sve u redu.
igore, za neo moraš bacit pogled ovdje.
http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1279S
koliko vidim, jedini funkcionalni modani rom za Neo je ovaj
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1205141
Gwin pomagaj.
Gdje mogu nabaviti onaj default widget koji prikazuje poruke na homescreenu?
Misliš na SMS!? Pa tko još koristi ugrađeni SMS program :D Skini si GoSMS, puno je bolji/brži od Handcenta i stock aplikacije. Ima widget i sve.
Ma nije za mene, sestra se već naviknula na poruke na homescreenu pa joj to nedostaje.
also, rom je odličan, mob je dosta fluidniji i brži, na antutu benchmarku sa 1200 je došao na 2200+ bodova.
tnx, budem proučio..= Citat =:
Izvorno postao Gwin
Kad dobijem MMS, ne prikaže mi sliku (atačment), već dobijem od T-Mobilea text SMS koji kaže "Dobili ste MMS tralala... odite na http tralala... i upišite lozinku tralala!". Zašto je to tako i kako mogu podesiti da ne moram ići na web, ulogirati se sa brojem mobitela i privremenom lozinkom da bi tek onda vidio atačment???
Pa valjda zato kaj imaš tmobile, normalno :) Prvi put čujem za takvo nešto, ak ti nitko neda odgovor zovi službu.
Sve si kontam da je do nekih postavki, pa da ne mogu primiti MMS nego ga "primam" preko interweba!? U programu sam ispunio MMSC, Proxy i Port postavke od APN-a, ali i dalje ništa!?
Ja ih uredno primam.
Imaš aktiviranu MMS uslugu?
U slučaju da nemaš, usluga ti se aktivira kada prvi puta pošalješ mms.
Hmmm, nisam probao slati... Budem probao. Ako ne uspije, nazvati ću službu za korisnike, makar to mrzim :(
EDIT: Nope, nije pomoglo, nemrem slati MMS :( Morati ću nazvati szk :(
E i meni je to jednom stiglo na 5800... skroz lame inemam pojma zašto su izmislili to sranje xP
btw mislim da nisam imao aktiviran MMS na tom mobitelu. Zacudio sam se jer mi je na prošlim uređajima sa istom karticom uredno stizao MMS, ali ocito je do uređaja a ne do kartice.
Jesi postavke pogodio?= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
T-scum ima odličan sustav, da bi aktivirao uslugu prvo potroši nešto para.