Agreed, ne bih ništa rekao da nisi osoblje PCPlay foruma.
Printable View
Agreed, ne bih ništa rekao da nisi osoblje PCPlay foruma.
TOO ZNACI JA SMIJEM
PUSITE KOK
SAKATE KONJKSE ANUSE
http://www.b92.net/news/pics/2010/11...96_extreme.jpg
http://www.b92.net/tehnopolis/vesti.php ... _id=470263
Evo Kinect je vec u prodaju a kako citam na Gamespotu, cini se da ima problema s prepoznavanjem osoba malo tamnije puti :)
Tokom testiranja Kinecta par crnaca zaposlenika u Gamespotu nije uopce registriralo.
Rasizam!
Ako ima koji crnac na forumu i ako ima Kinect, nek javi dojmove :)
Dakle Kinect ne radi na više od jednog načina? LOL!
http://www.vecernji.hr/vijesti/marihuan ... nak-211823
http://gamer.hr/forum/images/smilies/fpalm.gif= Citat =:
Inače, zatvorske su kazne za proizvodnju opojnih droga od tri do dvanaest godina, a težu kvalifikaciju imaju kaznena djela silovanja i ubojstva.
Na primjer, za kazneno djelo nanošenja tjelesne ozljede sa smrtnom posljedicom počinjeno na mah, zatvorske su kazne od šest mjeseci do pet godina.
Za skrivljenu prometnu nesreću posljedica koje je smrt jedne ili više osoba počinitelj može dobiti od jedne do deset godina zatvora.
Tužno :(
Glupo je kažnjavati ljude za proizvodnju droge. Najviše je kriv upravo kupac. On je glavni generator potražnje. Ukoliko kupiš pištolj i upucaš se, nije kriv onaj striček koji ti je prodao pištolj. Isto tako, ako skočiš s nebodera nije kriv izvođač radova. Ista je stvar i s drogom. To što neki pojedinci ne znaju što je dobro za njih, a što ne, totalno je njihov problem. Ljudi bi konačno trebali preuzeti odgovornost za svoje postupke, a ne stalno tražiti dežurne krivce. Ako je netko toliko glup, neodgovoran i neobziran da si svjesno ide ugrožavati život nema pravo kriviti druge za posljedice svojih odluka. Ovo društvo polako postaje prava crna komedija... Nažalost.
U ovom slučaju krajnji potrošači postoje isključivo samo zbog proizvođača. Da nema ponude droge, koja se proizvodi samo u svrhu zarađivanja na ovisnicima odnosno stvaranje novih junkieja da se proširi klijentela, najopojnije što bi napaljena gradska mladež u potrazi za transcedentalnim iskustvima mogla dobiti je žvakaća s okusom peperminta. U ovoj "industriji" ponuda stvara potražnju.
aha, al onda sagledaj i ovako, da nema ponude pištolja/oruzja nebi bilo napucavanja/ubostava. znaci po tvojoj logici krivi su prozivodaci.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
da nema ponude zgrada/mostova/kuca/konopa/cegagod nebi bilo samoubojstava. krivi su arhitekti!!!!
da nema ponude automobila nebi bilo prom. nesreca. za sve su to krivi ljudi na proizvodnim trakama u auto-tvornicama.
da nema ponude nozeva, nebi bilo hladnokrvnih ubojstava. za to su sigurno krivi kuhari kaj reklamiraju inox 18-10 posude di dobijes set hladnokrvnog oruzja ako odma narucis!!
Ne, probaj razmisliti opet.
Oružje postoji zbog rata. Automobili zbog prijevoza. Uže za vezanje brodova za rivu i milijun drugih primjena. Droga postoji za stvaranje ovisnika od kojih se kasnije muze novac.
@Lord Ragnarok Dobar si...
Zanimljiv početak stote stranice.
= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Ne, droga postoji ISKLJUČIVO zbog budala koji je konzumiraju. Baš kao i cigarete. Alkohol je nešto drugo, ali i tu su iznimka razne rakije i ostala pića koja se rade samo sa jednim ciljem, a to je da seljak bude pijan i jeftino proda šenicu oder grunt bogatima. Ključni problem je ljudska slabost i nesposobnost pojedinca da se zauzda koju neki zlorabe. Neki radi te "slabosti i nesposobnosti" siluju maloljetnike i maloljetnice, ali otom potom, ipak su ovdje neki vjernici tako da...= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
shvacas da i razni ljekovi spadaju pod neke droge.
anti-depresive bi mogo srvstati u to. therefor treba zabraniti ljekove jer stvaraju ovisnike. ei doktore po zatvorima pobacati jer su izmislili taj "lijek" (koristim navodnike jer je maloprije istaknuto da su ljekovi droge). sad sam negdje pogrijesio? (osim mozda malo ekrmenijeg stajalsita)
:rotfl: :rotfl: :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Zašto onda postoji droga koja ne stvara ovisnike? Droga postoji zbog ljudske potrebe da izmjene stanje uma.
Ili da koristim tvoju logiku:
"Religija postoji za stvaranje vjernika od kojih se kasnije muze novac."
Or maybe not?= Citat =:
Izvorno postao Neven <R>
Da, sad, oružje je izmišljeno za stvaranje ratova. :roll:= Citat =:
Izvorno postao Neven <R>
Lijekovi koji se koriste kao droge su druga stvar, namijenjeni su liječenju ili ublažavanju nekih simptoma, ali eto, netko ih se sjetio koristiti kao droge.
Droga (ne uključujući lijekove) se proizvodi samo kako bi se zaradilo na onima koji je imaju potrebu konzumirati. Što su više ovisni, to se više para od njih dobiva.
Droga POSTOJI zbog ljudske potrebe da izmjene stanje uma, odnosno jednostavnije da se ušlagiraju, i zapravo postoji oduvijek. Rimljani su primjerice žvakali lovorove listove, kažu. Međutim, jedan gradski klipan koji ne razlikuje lovor od bukve vrlo vjerojatno nikad ne bi imao tendenciju da postane narkić da ne postoji cijela industrija vezana za droge kojoj je "posao" da što više ljudi koji inače ne bi bili ovisnici pretvore u svoju klijentelu što im uglavnom uništi život. Drugim riječima, netko tko je sada narkić možda ne bi bio ovisan o drogi da nije toliko rasprostranjena, dostupna i reklamirana.
Ne postoji droga koja ne stvara ovisnike. Ako i postoji, ne koristi se jer nije zanimljiva narko mafiji, odnosno s njom ne mogu toliko zaraditi. Postoje eventualno droge koje osim psihičke ne uzrokuju fizičku ovisnost.
LSD ne uzrokuje ovisnost. Marihuana ne uzrokuje ovisnost. Između brojnih ostalih.
Probaj mi objasniti zašto, recimo, alkohol nije droga.
In related news, http://edition.cnn.com/2010/CRIME/11/03 ... index.html
Bar nema jos deset takvih tunela na granici s Meksikom :D
Alkohol jest droga. Možda i prva ikad izmišljena. LSD i marihuana ne uzrokuju fizičku ovisnost. Psihička ovisnost je nešto sasvim drugo.
Da, istina je da je nešto sasvim drugo. I LSD i marihuana ju ne uzrokuju. Postoje droge koje uzrokuju fizičku ali ne i psihičku, i obrnuto, i oboje, ali i niti jednu. Ili su po tom pitanju čudne, poput ecstasya koji i bi i nebi, kako kada kome. Ali on se ipak računa pod ovisničke, premda je fizička ovisnost zabilježena u 45% a psihička u 35% slučajeva.
Ja sam zivi dokaz da pola tih navedenih droga ne stvara ovisnost
Šta nije bila neka fora da sve te sintetičke droge uzrokuju samo psihičku ovisnost?
Nope. Bar koliko ja znam.
Ja mislim da marihuana postoji zato što postoji.
:O
Da, a svatko bi znao za nju, pogotovo u ovim krajevima da ju mafija ne raspačava i širi.
Ne znam ja o kakvim ti mafijama pričaš, ali sve je to zavjera. :rambo: