= Citat =:
Izvorno postao Karlo_from_Bjelovar
novi sam u ajfon svijetu ...
u cemu je stvar sa tim "tetheringom" :D
Vidim da se spominje svuda pa ne kuzim :)
Printable View
= Citat =:
Izvorno postao Karlo_from_Bjelovar
novi sam u ajfon svijetu ...
u cemu je stvar sa tim "tetheringom" :D
Vidim da se spominje svuda pa ne kuzim :)
Kad ga JBas sa tethered , onda ga nemozes bootat bez kompa, znaci ako se ugasi , nemoze se samostalno bootat.
Barem sam ja tak skuzio xD
ma mogu samo pri registraciji citas sve sta ti piše po ekranu i kutovima i tražiš način tj rupu kako da prođeš bez kartice.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Izašla je nova generacija iPoda je u Hrvatskoj. Bio sam na prezentaciji večeras.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Novi Touch je apsolutno nevjerojatno brz.
Cijene su ti sljedeće
8 GB je 1.839,00 kn
32 GB je 2.399,00 kn
64 GB je 3.199,00 kn
Optimalno je uzeti srednju veličinu.
Grafika je nevjerojatna, isto kao na iPhone 4. PPI je toliko gust da mu ne treba nikakav AA, jer piksele ne možeš vidjeti golim okom. Brz loading, fluidnost izvođenja, nove značajke.
točno, samo ga ne JBas sa tethered, nego je JB tethered, odnosno untethered...= Citat =:
Izvorno postao HarDStyle[R
također, tethering u smislu interneta je kad spojiš iphone na komp i koristiš ga kao "modem" (ne wireless, nego 3g/edge)...
:pray: Savršeno. Možda je onda i 32GB u igri, ali moram još dobro razmisliti.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Onda to znaci da je moj untethered :D= Citat =:
iphone 4 i u vip-u ? :o
http://www.bug.hr/vijesti/iphone-4-vipnetu/104152.aspx
Da, fensi. Pitam se samo kolko će koštat. Ak u tmobileu košta preko 8k kuna, možda budemo sreće pa ovdje bude oko soma eura. Damn, rađe kupim novu konfu i novi mob za tu lovu.
Ma to je sve kriminalno. Ja definitivno uzimam iPod touch i dobijem iPhone bez pretplate i ugovora, kojeg ne moram nositi sa sobom baš svuda jer mi nije telefon, koji čujem, ne mora sjediti svaki dan na punjaču nego potegne i do tjedan dana uz umjerenu uporabu. Manjak je možda nemogućnost telefoniranja i 3g mobilnog interneta, ali bar je danas WiFi dostupan na svakom koraku, a Skype može zamijeniti telefon. Osim toga imam i mobitel, pa šta će mi.
pa sta svi brijete na 8k kuna, pa sta ce ti 32 gb
ja si planiram uzet ili iphone 4 16gb u tmobile paketu- 4500 kn
ili galaxy s koji je takoder 4500 u vip-u
al treba vidit ocel sta snizit kad izade iphone 4 u vip-u, al ne da i se bas cekat :(
moze mala pomoc ...
Napravio JB, i kaj sad ?
Kak doc do aplikacija i igra :D
imas PM :)= Citat =:
nema potrebe za PMom...
http://cydia.xsellize.com/
napravis ovo, installas instal0us i skidas... takoder, da osjetiš zašto JB nije samo radi crackanih aplikacija, metni si sbsettings prek cydie te winterboard za teme... ja trenutno koristim alit temu (teme u winterboard addaš također preko cydie)...
kad pokrenem install0us, samo je bijela slika ... jel mozda treba homepage narihtat manualno, ili bi on automatski treo ?
Nvm, skonto sam, tam pod homepage , sam stavio apptrackr.org i radi :D
Thx obojici ! :D
E da, ona tema alit je :pray:
eto ja upravo doso doma sa novim ipohne-om 3gs 16 gb ^^
Jel ima netko inside info iz T-Mobilea da li imaju ograničen broj 3GS-a pošto je četvorka izašla? Da nebi prodali sve 3GS-e iz skladišta i odustali od njih!?
moze pomoc? aj ubacim tele 2 akrticu u iphone i znaci upalim ga i kaze otkljucaj akrticu utipkam pin ali nakon toga neam signala. JEl to zanci da ga moram JB? ili
mislim da nije ograniceno zato sto se sad prodaje "novi" 3gs od 8GB= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Prvi put na pcp-u preko iphonea :D jel mi može ko preporucit dobar tutorial za unlockanje iphonea 3GS 4.1 FW :)
NEMA unlocka za 3GS 4.1...
a kako onda? dali downgrade pa unlock ce funkcionirat?
EDIT:
a sta je s ovim?
http://blog.gsmarena.com/you-can-safely ... abilities/
Jbg, ja sam zajebo, mislio sam da to vrijedi i za 3gs.= Citat =:
Izvorno postao Viper33
Evo malo detaljnije
= Citat =:
Ultrasnow (unlock program koji za pokretanje zahtjeva JB) ne radi sa verzijom 05.14.02,moci ces samo JB-ati 4.1 a ne i unlockati tu verziju. Govorim o 3g-u i 3gs-u.
Sto se iphone-a 4 tice,ima jedna caka,ovi ioz t.coma imaju 4.0.2 verziju FW_a i 1.59.00 verziju BB i za JB-ati telefon morat ce update-at na 4.1 ali ako updtae-aju normalnim putem,automatski ce se update-ati i BB na 2.10.04 i nece se mocu unlockati. Jedini nacin da dobijete unlock ia JB za cetvorku je updateati na 4.1 bez update-a BB na 02.10.04. To se moze pomocu tinyumbrella.Ako ne znate kako dajte nekom da vam sredi,jer cete u protivnom blokati telefon na t-com na duze vrijeme,tj. dok ne izadje unlock za 3gs 05.14.02 i iphone 4 02.10.04 . Onaj ko ne kuzi o cemu pricam neka ne prcka po fonu nego neka da nekom da mu ga otkljuca.
gdje tj na kojem forumu/stranici mogu najbrze saznati akd izlazi unlock za verziju 05.14.02? :(
Ekipa u vlaku improvizirala pjesmu na iPhoneovima i specijaliziranim appovima.
Nazad na topic...
već sam ovo vidio i nije mi jasno kakve to ima jebene veze s iPhone-om?!?! ili su "novinari" potplaćena bagra ili su priglupi pa im je promaknula poanta cijele priče...= Citat =:
Izvorno postao Aral
a meni nije jasno sta je nakraju bilo s iphoneom? msm to bi kao trebalo prestavit izdrzljvost iphonea i sve to..al sta niej iphone nakraju crknuo?