Meni se fantomski pojavilo dodatnih 5 GB prometa nakon što sam realno iskoristio 2.5, max. 4 GB.
Pritom nemam enablean WLAN na routeru, pa valjda nije moguće da mi netko cucla vezu.
Printable View
Meni se fantomski pojavilo dodatnih 5 GB prometa nakon što sam realno iskoristio 2.5, max. 4 GB.
Pritom nemam enablean WLAN na routeru, pa valjda nije moguće da mi netko cucla vezu.
Šta je bilo?= Citat =:
Izvorno postao Strmi
Ma nist eto svaki dan jedan najveci sve sakom tuce a kad sa mu ja reka da je picka on se pocea kurcit.
Da, i ja bičam po kapitalzimu i usporenom rap. shareu :-x= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Bičam po proteklom tjednu. I onom prije.
Pridružavam se bičanju po rapidshareu... ej, nemoš mi skidat po 30 kbps :|= Citat =:
Izvorno postao gothic45
Bicham po kompletnoj prosvjeti.
Bičam po životu.
Sta je bilo.
Hladno je, :( a i leđa me bole
Težak život, nema šta :D
Bičam po kolokviju, čitav dan učim, sada pauza uz Princa pa onda opet do prije spavanja :( I onda još sutra 4-6 sati :( Jedva čekam da prođe i da odem u kino te zaboravim na sve brige ovoga svijeta uz film katastrofe :D
Bičam po videu od kojeg sam se skoro upišo. Doslovce.
Neznam...nije mi smiješno dosadno je :(= Citat =:
Izvorno postao cpt. Stone
Slazem se u potpunosti. Cak je malo glupo.
Pljujem po svemu što se večeras događalo a povezano je sa nogometom. Prije svega pljujem po činjenici kako se divna država Bosna i 'ercegovina još jednom u nizu izblatila. Bravo, uspjeli ste ono što prije niste, dotakli ste samo dno. Sama organizacija cijelog meča, najavljivano "vatreno" navijanje, dvanaesti igrač i koješta. Atmosfera na utakmici bila je ravna nuli, u poređenju sa onom u prijašnjim mečevima, jad i bijeda. Pljujem po needukovanim idiotima kojima treba zabraniti izlazak iz kutije u kojoj žive. Finalna utakmica baraža, gubimo 0:1 i neki idiot, ili više njih gađaju sudiju, naravno sada treba čekati kazne koje će doći. Jedini koji su zaslužili čestitke jesu igrači, pružili su što su mogli u onakvim uvjetima i na tome im svaka čast. Sada ćemo naravno slušati staru dobru "naredne kvalifikacije su naše;kriv je sudija;ovono". Činjenica je kako ćemo opet gledati fudbalsko prvenstvo bez naše repke, kruta i bolna istina, nismo mi ni zaslužili da idemo. U utakmicama sa Španijom, Turskom i Portugalom izvukli smo samo jedan jedini bod, takva reprezentacija je daleko od bilo kakvog velikog natjecanja.
I da, pljujem po internetu, na ovom brdovitom Balkanu, isti je milion puta pokazao da uvijek postoji loša strana, pa tako i ovaj put...
Atmosfera je bila ok do gađanja sudaca, bar koliko sam vidio. Repka BiH je sastavljena od stvarno vrhunskih igrača, pogotovo su velike zvijezde Džeko, Salihović i Ibišević, a bogami onaj mali Pjanić je isto odličan, pogotovo za svoje godine. Međutim ta skupina super igrača je ekipa koliko je hrpa cigala kuća.
Ostavljaju dojam ko da su se prvi put sreli na travnjaku, jednaka situacija i u Portugalu i u Zenici. Greške u osnovnim dodavanjima, nesporazumi, općenito nesložnost. Bit će da je i Ćiro to primijetio pa ih je forsirao da samo napucavaju duge lopte na Džeku jer bi pokušavanjem da zadrže loptu vjerojatno samo gubili istu u svakoj akciji.
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Rasturio kolokvij 8)
7,5/10
Bravo majstore 8)
Mene cekaju kolokviji za desetak dana. 3 komada, hard-core roba. Pocinjem sutra s intezivnim ucenjem, 2 od 3 moram proci. Držite mi fige :)
Sretno...
http://culturekitchen.com/files/imag..._fingers_0.jpg
Ja ih imam u najavi za sada 2 komada, a uskoro dolazi još 3 u najavu. Biti će veselo :(
tnx :)
Bicam po sluzbenim serverima gdje moram pola sata cekat da mi se skine 35mb-a... :-x
Malo zamrla tema pa rekoh da ju oživim.
Bičam po staroj koja mi stalno sere da se obujem. Očekuje da čim izađem iz kreveta imam neš na nogama do trenutka kad opet uđem u njega...
Bičam po: memberlist.php?mode=viewprofile&u=12595
Lik je užasno iritantan, i forsa kulnog smajlija. :(
Bicam po digitalnoj elektronici... :(
Ako to ne polozim ove godine, mogu se pozdravit s faksom... :(
Multipleksori i to? Imao sam ja to, ali se kod nas sada zove Digitalna logika i malo je lakše.
Samo jedan mali komadic. Inace se predmet zove Arhitekture računala, ali taj dio gradiva me najvise iritira :(
Bičam po bare akordima... želim ih već jednom naučit kak spada svirat :(
Bičam po jednom frendu. Lik ima cca 23 godine, ima komp barem 5 godina, a na njemu ne zna apsolutno ništa osim igranja igara. Zove me za svaki ku*ac, kad mu pop-up iskoči i slično. Kad ima problema sa netom, prvo mene gnjavi, a onda tek zove helpdesk. Da sam mu za svaki sat utrošen na njegov komp naplatio 100kn, sad bih kupovao novi auto :thumbs1:
Uvijek ima takvih. I sami znate da nisam neki ekspert, ali kad dođem u gorski kotar, ja sam vodeći računalni guru u selu...
Jedino je malo čudno ako lik intenzivno igra igre, pa da usput ništa o kompu ne zna.
http://www.thinkgeek.com/tshirts-app...trations/388b/= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
:)