ma kaki, nema tog tu.
baš sam skopo na nekom forumu. jebate pa tog nema u win7 opće, sam na desktopu, koji k....
Printable View
ma kaki, nema tog tu.
baš sam skopo na nekom forumu. jebate pa tog nema u win7 opće, sam na desktopu, koji k....
"autoarrange" i "align to grid" vrijede samo za predmete na desktopu= Citat =:
Izvorno postao Čux
unutar pojedinog foldera možeš samo desni klik > sort by > more > i onda podesit po čemu da ih sortira i kojim prioritetom.. ne možeš slobodno uređivat kao desktop
ooooooo jebemti, nemrem vjerovat, nadam se da bu neki fix ill hax barem za to, po meni VEEEEELIKISminus
ti si valjda jedina osoba koju znam da joj je to potrebno.. tak da ne vidim zakaj bi to bio minus :D
a čuj, računaj na mene da od 100 usera budem jedini koji ima neki specijalan zahtjev, ili mi fali neki fičr koji ostalima bezveze. Točno 22 shortcuta u jednom folderu koje redovito koristim i složeni su bili tak da ih nemoram tražit okolo i znam odma di su. Zvuči čudno al sad su po abecedi i tražim ih po par sekundi po folderu ;), a da ne govorim da ne grupira posebno shortove na file i na folder tak da je sve zmrdano.... Istina da je to stvar navike i organizacije al ja sve vrtim po svojoj logici umjesto po nekoj predefiniranoj, tak da mi je ovo skoro neprihvatljivo. Da nisam impresioniram ostatkom OS-a, već bi XP nazad išo.... Jedino da ih na desk razbacam, al ih je brdo pa su upravo zato i u folderu
Pa i ja to koristim i rekao sa ti kako da to podesiš. Ti sebi posložiš sve, on to zapiše, refresh, close taj folder, open na novo, to tamo sve ostaje, dokle god ne očistiš PC nekim programom tipa CCleaner.
Prije toga podesi Folder Options.
daj neki screenshot tutorial il nekaj jer ja više niš ne kužim, nemrem ih posložit jer je auto arrange uštekan a nema ga nigdje za maknut. Desni klik >> View >> Autoarrange i align to grid postoje sam na dekstopu, čim sam u nekom folderu nema tih opcija više.
E jbga, ne znam na pamet. :roll:
e ljudi zna neko kako se zove ona stranica u kojoj uplodate sliku pa onda on izbaci rijec koju morate trazit da biste nasli tu sliku ?
Ovako. Imam problem sa zvukom. Upalim pjesmu i ništa se ne čuje. A na driveru kada uprem da mi testa (ono zujanje pčele) onda mi se čuje. Zna li netko u čemu je problem? :?
Provjeri ako si mozda stavio na mute.
http://www.tinye.com/
Nije ništa mutano.Sve na max :)
onda prvjeri jel ti aplikacija s kojom vrtiš ziku poštelana dobro. Konkretno jel ti zvučna izabana pod audio device ak to moš birat opće u playeru.
Ali ne čuje se ni wmp ni youtube ni cod4 kad uđem u njega ni ništa osim pčele.
Uvijek neki retajni problemi :-x
Ctrl panel->Sound and audio devices->Audio->Pretrazuj samostalno, provjeravaj
Takoder, provjeri u dxdiag ako je zvuk tamo uredu.
Riješio problem. Ispostavilo se da nije bio namješten na Realtek HD nego na ATI nešto... :D
Ah taj moj retajni kompjuter. Ponovno imam problem. U procesima mi se pojavio exrn.exe
Malo sam gledao po netu i piše da je to neki proces koji ti zauzme 100% CPU
Može li mi netko bolje objasniti što je to? Našao sam si neki cleaner pa ću vidjeti što će biti.
To ti je viruščić, već sam negdje pisao o njemu ja mislim.
Nisam našao ono što si mi rekao :( Sad sam vidio da nije exrn već ekrn.exe i pročitao sam da je to dio NOD32.
Ovdje sam našao kako ga removati ali i ne mogu skontat Step 1 :(
http://www.ehow.com/how_5097887_remove-ekrn-exe.html
Jel mi moze netko objasniti sta znaci onaj multisession kod Nera? Kad przim cd da li da odaberem multisession ili ne?
:hangin: Shit skuzio sam sta je. Kvragu trebao sam uzeti multisession. Multisession sluzi da kad ostane jos mjesta nakon przenja, na isti CD/DVD mozemo kasnije dodati druge fajlove.
Kveščn: Postoji li kakav file kod Google Chroma di su spremljene sve one lozinke i usernejmi tak da netrebam kod novog instaliravanja Windowsa ponovo sve pisati. Ili ima možda neke opcije da se to sve prebaci nekak?
Daklem, gdje se skrivaju sve te silni .bmp fajlovi od tema u XP-u, zasada sam samo nasao file:///C:/WINDOWS/Resources/Themes/ ali tu su samo .dll fajlovi.
Tamo ti je većina. Imaš programe za izradu skinova za Windows.
Meh, postoji li opcija da se to napravi bez skidanja programa napravljenih tocno za to, jer ja zapravo samo zelim urediti par boja (Ilitiga, mijenjanje hue settingsa od Luna skina)
Mislim da to u opće nisu bmp-ovi i sl. formati slika.
Eh?
Skinuo WindowBlinds, da provjerim, jer sjecam se da je on trazio .bmp fajlove, te je moj windows default prikazao da su slike .bmp. (windows difolt temu sam otvorio, ne neku njihovu koja je dosla uz to iirc)
Možda preko bmp-ova kreiraš, ali na kraju vjerojatno kompajlerom spremi u zaseban format. Kao da programiraš u C++ i spremiš u exe file, tako tu vjerojatno kreiraš u bmp, ali kada završiš ni b od bmp-a.
Imam jedno pitanjce. Da li je bolje da ostavim bateriju u laptopu ili da je izvadim van dok je laptop prikljucen na gradsku mrezu. (Nisam siguran da li se smanjuje vijek trajanja baterije).
Gradska mreža?
-Valjda ne misliš na internet...vjerojatno misliš na struju.
Neka baterija stoji u njemu. Smanjuje joj se vijek trajanja kada se troši, pa puni, pa opet troši, pa puni, pa troši, pa puni, i tako stalno. Ali dok je pod naponom gradske mreže stalno je puna i njome može samo malo prolaziti struja, ali to joj ne smanjuje vijek trajanja, jer se ne puni, niti se troši, s ozirom da struja ide direktno iz utičnice u laptom. Na starim laptopima je struja išla u bateriju, pa iz baterije u laptop, iako se ni tako ne troši i 100% je puna, to joj smanjuje vijek, ali toliko malo da je neprimjetno. Ako imaš laptop neki dobar, koji se može na gradsku mrežu uključivati i isključivati sa ili bez baterije, ili pak na živo vaditi bateriju, dok je pod naponom gradske mreže, ne bi joj trebalo štetiti.
Ja na ovom laptopu imam stalno bateriju unutra, već kojih pola godine i baterija nije ni malo oslabila, puna traje 1 sat pod full opterećenjem na max. (100% CPU/GPU), 2 sata pod štednjom energije (50% CPU/GPU), 6 sati za surfanje i ne jake aplikacije (10% CPU/GPU + ledice ugašene, LCD svijetli 10% od cijele jačine, itd.).
Baterija je takv bila kada sam ga tek kupio, nakon pola godine je ista takva, tako da mislim da je bolje imati ju unutra. Jedino ako će ti se laptop blizu baterije pregrijavati (npr. igrati ćeš igre), onda ju izvadi. Ovako za sve što radiš, a ne pregrijava se na tom dijelu je OK.
Mislis na to da se laptop manje zagrijava, jer toplina direktno ide van, a ne preko baterije. Onda je najbolje da ne stavljam bateriju, jer igre ce se definitivno igrati. :D= Citat =:
Izvorno postao C
Stavio sam komad plastične folije preko konektora da se ne nakupi prasine. Sad si me bas podsjetio na toplinu pa moram jos testirati na nekoj zahtjevnijoj igri. (valjda se nece rastopiti, nebi trebalo. )