Jel ima kakvog utjecaja na protivnka onaj taunt?
Zanima me da li se oklop moze oprati? :D Ma sigurno ne moze, ali je malo bezveze, one mrlje od krvi nikako da nestanu.
Printable View
Jel ima kakvog utjecaja na protivnka onaj taunt?
Zanima me da li se oklop moze oprati? :D Ma sigurno ne moze, ali je malo bezveze, one mrlje od krvi nikako da nestanu.
Skoči u more= Citat =:
Izvorno postao Mirogamemasta
Oh, fuck, nek netko brzo ugura moje u spoiler! :)= Citat =:
Izvorno postao Insert
Nego, što se tiče taunta...da.
Čim tauntaš, napast će, inače čeka.
:D= Citat =:
Izvorno postao ScorpiuS
Sad sam primjetio da mi je nekon nekog vremena nestalo.(Bas nakon fighta, krv se krvlju pere - valjda. :P )
Napao sam jednog guarda i napravio sam seriju udaraca sa hidden daggerima lijevom i desnom rukom. Kao nekakav karate. pap, pap, pap,pap, BAM!
Zakon je bilo, ako uspijem budem probao screenshot napraviti.
Birijem se jos izgustati sa macem i cekicem i onda na drugoj polovici igre cijelo vrijeme hidden bladeove kotistit.
(Malj mi je za sada brutala, kako samo tuce po glavi stanovnika). :kill:
nakon 43 h igre, pretpostavljam da sam konačno pri kraju, ostala mi je još jedna meta od onih 9 u firenzi da ubijem, igri jednostavno nemogu naći zamjerku osim prečestih smrzavanja u zadnje vrijeme :roll:
Znam to.Zakon.= Citat =:
Izvorno postao Mirogamemasta
Uff, čega sam se ja sve nascreeshotao.
Od ljudi koji lete u zraku i blokavaju u istome, do zakon poteza i krajolika.
Imam brzbroj slika, nema šanse da ću ih sve pregledati.
Prešao igru i unistalirao je, ama baš ništa me više ne vuće da je odigram još jednom. Predivna igra u svakom slučaju, sad se čeka nastavak ^^
nece da mi se login-a :( taman nasao slobodnog vremena za igranje :D ostala su mi jos 3 assassinationa, igra mi je do sad super, samo me nekad oni assassin's tombs iznerviraju, moram ponavljati po 2-3 puta :D
Kad si njub :D
haha :D ma ne slusa me Ezio :D uglavnom, evo tek se sad iskomplikovalo sve, zavrsio 10 sequence :D
Pravo da vam kažem i ja s jedne strane jedva čekam da završim ovo, i poslije neću više igrat. Možda nakon par mjeseci...
I btw, kad smo kod smiješnih situacija, frend neki dan igra AC jedinicu i lovi svoju metu za assassination po gradu, kako je nespretan nikako da ga ulovi. A ono ispred njega stoje vigilantesi gdje je oslobodio građanina u nevolji, jedan od njih s boka primi metu, Altairu ravno na šut. Trebali ste vidjeti tu scenu :rotfl:
završio i ja upravo konačno nakon par tjedana, već dugo vremena me nijedna igra nije ovoliko privukla i ugodno iznenadila, sada se čeka novi nastavak ;)
eo ja baš sad skupil sve one assassination znakove, dobio Alatairovo obleko i sad sam baja
doduše iugubio sam živce sa zadnjim tombom, al doslovce
igram tu igru cijeli vikend :D
Tumbovi su ok koncept, ali brate šta dosade, ejjj! Dok sam prošao zadnjeg lupao sam glavom od stol.
Tombovi su gotovi za pet minuta. Na kontroleru.
upravo to :thumbs2:= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
ane= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Nisu u 5 min, ali jesu kratki. Samo je problem šta su linearni. Nisu ništa drugačiji od random skakutanja po zgradama, trebali su ubaciti neka prave zagonetke.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Grobnice su mi zakon, free run puzzle je ono što je dvici trebalo,...samo što su prekratke i nema ih puno, mogli su ih više staviti...i neku normalnu nagradu na kraju tih bonus grobnica, a ne kao auditore family crypt...
Ja ju igram u malim dozama oko sat dnevno i igram samo ovo .Igra je izvrsna i imam što igrati još najmanje dva tjedna :thumbs2: .
Napokon sam i ja nabavio igru !!! Oduševljen sam, ovo mi je najbolja igra ove godine !!!
Evo baš sam sad u onom dijelu kad idem u Veneciju.
Pa nije baš moguće da si je tek sad nabavio i odmah ideš u Veneciju.
Pa, nabavio sam ju u petak navečer.
Ja bi volio da 3 bude u 18 stoljeću, bilo bi zakon.
Ja bih da trojke ne bude, bilo bi zakon.
ima domišljatih misija,posebice ovo sa karnevalom, fora je, da se igrat
al opet koda igram neznam GTA-a lol, odi tamo ubi ovog,ukradi ovo itd itd, samo u štihu 15.st. :D
a jebiga sad...
ajd da si to rekao za jedinicu jos nekak :(
volim takve igre. Mogu ih onda dugo prelazit i nema posljedica. Ono, misija-dvije dnevno. Ovako pocnes igrati ME 2. Ne mozs stat. I onda si sjebes faks :D= Citat =:
Izvorno postao flander
Meni je onaj kratki predah na kočiji bio nevjerojatno osvježenje. Šteta što nisu toga više stavili.