Vjeroatno može jer su rekli da sad i neprijatelji nose puške i pištolje s attachmentsima a akimbo je attachment... Ne znam oćeš li ga dobiti na početku misije al ćeš ga sigurno naći...= Citat =:
Izvorno postao GDra
Printable View
Vjeroatno može jer su rekli da sad i neprijatelji nose puške i pištolje s attachmentsima a akimbo je attachment... Ne znam oćeš li ga dobiti na početku misije al ćeš ga sigurno naći...= Citat =:
Izvorno postao GDra
Ima u prvoj misiji trening? Onako da ti broji vrijeme.
OPREZ VELIKI SPOILER
= Citat =:
Izvorno postao GDra
Jebemu dao bih se zaklet da je to isto rekao u CoD 4, majkami.= Citat =:
Izvorno postao CAK_CROchef
Shop'd.
odite na msn/xfire w/e ffs! :S znam da je u spojleru ali zaspamali ste bezveze...
Edito bi prosli post al ne mogu :S
sad si gledam, Valve je podigo server za L4D 2, zasto IW ne bi napravio isto? neka oni dignu svoje servere o bpg. ne bi izgubili tlko ljudi a i nije to tako skupo, nasli bi se neki koji bi dali servere uz neku masovnui reklamu
= Citat =:
Izvorno postao GDra
Idete mi na jetra sa tim spoilerima. Dođe mi da si copim igru odmah u utorak i da je pređem samo da mogu spoilere citat. :D
Malo je falilo da procitam spoiler koji nije tegan. (dobro da sam citao postove odozdo prema gore pa sam vidio reaperovo upozorenje).
Za spoiler tag imam samo jedan smajlic. :pray: Zbilja je fenomenalno napravljen.= Citat =:
Assasin slušaj me dobro, koristi spoiler tag, sljedeće takve postove ti brišem! :(
= Citat =:
Izvorno postao X Sync
100 stranica a igra nije izašla :bravo:
mrzim te...
nisi ni to trebao reci...
Bravo. Pa tko te tjera da gledas spoilere... Vidis da je covjek lijepo oznacio spoiler, sam si kriv
Da stvarno šta ste svi ninje,ako vidiš spoiler to znači da ga nebi trebao gledat...
Pa i da pročitaš nečete ti bit niš posebno dok ne zaigraš.
= Citat =:
Izvorno postao la50
Kako ti nece biti nis posebno kad znas sta ce se desiti! I onda pokvaris onaj element iznenađenja. A iznenađenja u MW2 nema puno, u to sam siguran. Nije to RPG.= Citat =:
Izvorno postao Assasin`s
Nodakime ako imaš meni šta za reć reci jer ja ne namjeravam čitat spoilere.
Prešao si igru? MF2?
Da
Err,to jeste izaslo?
Za XboX citaj malo postove iznad! hvala!
Sutra dobivam za PC! :gitara: :gitara:
Naručio preko HCL-a. Napišem dojmove.
Vec vidim dojmove za MP... :D
kratko pitanje,jel bi 9400gt bila dovoljna za cod4/6?
OS: Microsoft Windows XP, Windows Vista and Windows 7 (Windows 95/98/ME/2000 are unsupported)= Citat =:
Izvorno postao Constantine
Processor: Intel Pentium 4 3.2 GHz or AMD Athlon 64 3200+ processor or better supported
Memory: 1 GB RAM
Graphics: 256 MB NVIDIA GeForce 6600GT or better or ATI Radeon 1600XT or better
DirectX®: Microsoft DirectX(R) 9.0c
Hard Drive: 12GB of free hard drive space
Sound: 100% DirectX 9.0c compatible sound card
Internet: Broadband connection and service required for Multiplayer Connectivity. Internet Connection required for activation.
Co-op/Multiplayer Hosting: To host Co-op or MP matches, a 2Ghz dual-core or better processor is recommended.
Da...
Ja sam igrao sa 6600 GT tako da, bila bi dovoljna.= Citat =:
Izvorno postao Constantine