Fallout 3
svi ste hvalili fallout, pa ga odlucio zaigrati...
stvarno je super kada stavite par dlcjeva
Printable View
Fallout 3
svi ste hvalili fallout, pa ga odlucio zaigrati...
stvarno je super kada stavite par dlcjeva
Derem malo po Race Driver GRIDu. Pripremam se za Dirt 2. Znam znam, zašto se ne pripremam za Dirt 2 sa Dirtom, pa jednostavno, GRID je bolja igra :)
GRID je stoput bolji, al moraš priznati da se na gridu dobro izživciraš.= Citat =:
Izvorno postao Bara
Ja, idem u utrku i napr od 3 kruga i u zadnje krugu totalka, za popizdit. Ili nekoliko krševa na početku dok ne skužiš stazu.
Najviše mrzim kad mi se sjebu kotači, to me ubija.
Über Tsar imas u gridu kad pogrijesis mogucnost da mozes vratiti vrijeme. Ja sutra krecem igrat Medieval 2 total war dok cekam patch za etw, valjda ce brzo izaci.
Kak vratiš vrijeme ???
Trebaš pritisnut tipku koja ti piše. Ili koja ti je u kontrolama podešena za to.= Citat =:
Izvorno postao Über Tsar
Odeš u menu , instant replay - krene ti snimka zadnjih desetak sekundi vožnje , f1 pauzira snimku a f12 te vraća na tu poziciju.
Znao bi to da si pratio tutorijal prve utrke.
Sad ću počet sa The Witcherom i nadam se da neću opet odustati
Hehehe, predobro, da kako vratiš vrijeme. Igra je nemoguća bez instant replaya, nekada uđeš u zavoj pri 200 na sat i sve je super, a nekada usporiš na 50 na sat i napraviš totalku od obližnju ogradu, zajebana je igra. Ali genijalna!
Warhammer 40.000:Dawn Of War:SoulStorm
THX na infu za GRID, što se tiče vraćanja vremena, to mi puno pomogne tijekom igranja.
Sad igram Crysis Warhead.
Zadnjih mjesec dana tu i tamo derem Hitman: Blood Money. Mada sam ga odigrao par puta kad je izašao.
igram Tekken: Dark Ressurection (PSP), rasturam sa Hworangom. cekam da izadju ostale igre za PSP, stizu predobre igre :pray:
:o= Citat =:
Izvorno postao Über Tsar
Cudi me kako to nisi znao, ustvari izdavaci su se i na to "furali", ma... cijela koncepcija igre se u pocetku na to "furala". Vracanje vremena, u toj je igri jedan od glavnih elemenata.
wolfenstein
Batman Arkham Asylum
doom 3 i modovi, nevjerojatno dobra igrica...
Završio H.A.W.X i započeo nevjerovatno dobar CoJ:Bound in Blood. Prokleto dobra igra.
sallys spa :pray:
TimeShift, Most Wanted, maleni posjet starim igrama.
Call of Duty 4 Modern Warfare.
Završio reprizu Chrono Crossa... Isse, ona borba s Miguelom mi je do dan-danas jedna od najemocionalnijih u bilo kojoj igri, što je ogromna pohvala kad se uzme u obzir da lika vidiš jedno pola sata i nikada više. Baš prokleto srcedrapajuća (uz ovuSglazbu, premda čitava scena ne znači previše ako niste upoznati s kontekstom same borbe), ali i teška do bola ako ne i najteža borba u čitavoj igri (Holy Dragon Sword, a ja sa 2 Black lika... ono, 1 shota ih).
nista, PSP mi u kvaru, moram ga na servis nosit u ponedjeljak
dirt 2,nfs shift
F.E.A.R. i Mini Ninjas.
Opet počeo Fallout 3, a ovaj put ću i DLC-e nabacit.
igralo se terminator i uncharted, platina osvojena, idemo dalje...
socom non stop od danas... eventualno boostanje ufc-a da i iz toga dodje platina...
NFS Pro Street, a za koji dan ću zaigrati NFS Shift i RE5
Resident Evil 5. :pray: