-
Re: Novosti iz Hardware svijeta!!!
Ajde jedno banalno pitanje, trenutno imam xfx 88000gts alpha dog edition, 512mb. Koja grafa oko soma kuna, 200kn gore ili dolje bi bila dobra, odnosno bolja od ove? dal taj hd4870, ili nesto drugo?
Na kraju krajeva, kolko bi bila jaca od ove kaj imam itd. Trenutno sam zadovoljan sa ovom jer skoro fakat sve mogu igrat al ono, cisto hipotetsko pitanje :D
-
= Citat =:
Izvorno postao Aral
Hoces rec da se 4870 moze nabavit za 700kn?
Ako si zainteresiran pošalji mi pp.
-
= Citat =:
Izvorno postao Aral
Ajde jedno banalno pitanje, trenutno imam xfx 88000gts alpha dog edition, 512mb. Koja grafa oko soma kuna, 200kn gore ili dolje bi bila dobra, odnosno bolja od ove? dal taj hd4870, ili nesto drugo?
Na kraju krajeva, kolko bi bila jaca od ove kaj imam itd. Trenutno sam zadovoljan sa ovom jer skoro fakat sve mogu igrat al ono, cisto hipotetsko pitanje :D
mene nervira kad netko pita ovako nešto bez da je dao informacije kakav monitor ima i ostale konponente bar cpu ram i napajanje
-
Nije to vazno, da sam mislio da treba dat dao bi, nisam bezveze tak napisao ;) Monitor je 22" inace, a da sam konfu stavio onda bi svi poceli pisat kak je ta grafa prejaka, da nece iskoristi sve mogucnosti konfe itd. Al evo, x2 4000+, 2gb ram, gigabyte m55s.
Pitam samo hipotetski, jer postoji mogucnost da cu uzimat novu maticnu, proc i memoriju skupa sa grafom. Neznam kaj bi bilo pametno uzet uz neki dual ili quad core proc, jedno 4-6gb rama, neku ok maticnu te dobru grafu.
-
= Citat =:
Izvorno postao h3@dhunt3r
= Citat =:
Izvorno postao marijanovic
Sumnjam da će nVidija dozvoliti da njene kartice rade s ATI.
Već vidim Radeon i GeForce rade skupa; performanse 20% veće nego da je jedna od njih i ne radi PissX.
To če imati sve loše strane obje kartice. I driveri tu igraju veliku ulogu.
Ajde ne lupaj gluposti. Što si tako pesimističan! :-x
naravno da ima razloga bit pesimističan.
nvidia u zadnjih nekoliko drajvera iskuljučuje Physx ako prepozna ATI kartušu u sistemu. makar nvidia bila primarna..
ne vidim zašto bi odjednom pristali natrag na suradnju sa atijem..
-
-
Da ali onda taj MSIev proizvod nemože postati služben ako nVIDIA to ne odobrava u driverima.
-
-
HD4850
HD5770
HD4890
HD5850
HD5870
To bi išlo ovako nekako?
-
Da, tako nesto. Jos da znamo i cijene ^^
-
= Citat =:
Izvorno postao Aral
Nije to vazno, da sam mislio da treba dat dao bi, nisam bezveze tak napisao ;) Monitor je 22" inace, a da sam konfu stavio onda bi svi poceli pisat kak je ta grafa prejaka, da nece iskoristi sve mogucnosti konfe itd. Al evo, x2 4000+, 2gb ram, gigabyte m55s.
Pitam samo hipotetski, jer postoji mogucnost da cu uzimat novu maticnu, proc i memoriju skupa sa grafom. Neznam kaj bi bilo pametno uzet uz neki dual ili quad core proc, jedno 4-6gb rama, neku ok maticnu te dobru grafu.
pa otvoriš temu ako te nešto zanima i dobiš puno više savjeta i odgovora :)
-
Ma znam :) Nisam sad htio temu otvarat nanovo i tako. Ma nije mi jako hitno nit vazno pa sam pitao cisto tako. Kad cu bas sluzbeno uzimat nes onda cu otvarat temu ;)
-
= Citat =:
Izvorno postao Don Kihot
Kakav MSI pobogu? :o
Pa o MSIjevoj ploci se prica viewtopic.php?p=1098223#p1098223
-
Phenom II 965 3.4 ghz kosta 1141 kn u Protisu??? :o :kill: :friends:
http://www.nabava.net/trazilica.php?q=P ... X4&x=0&y=0
-
= Citat =:
Izvorno postao Snakepriest
Ako je to prava cijena ne isplati se Intel Core i5 :evil:
-
-
sutra cu ih nazvati pa cu vidjeti
-
mora bit greška jer im je 955 model za 1600kn .. :(
-
-
-
-
usporedi malo ta kućišta iznutra pa procjeni sam ..
-
puno usporedivat...ovaj nzxt ima pozadi jedan 120mm,sprijeda jedan 120mm,sa strane jedan 120mm,gore ima 2x 120/140mm ventova,napajanje dolje,i probusene rupe za vodeno,
za tu cijenu sam bas usporedivao po meni nema boljeg,a stim da je meni jos i prekrasno
-
prosli tjedan je bila ta akcija sa 965.kad pogledas bolje sve je to isti vrag,svi se jednako clockaju
-
= Citat =:
Izvorno postao Shaka
puno usporedivat...ovaj nzxt ima pozadi jedan 120mm,sprijeda jedan 120mm,sa strane jedan 120mm,gore ima 2x 120/140mm ventova,napajanje dolje,i probusene rupe za vodeno,
za tu cijenu sam bas usporedivao po meni nema boljeg,a stim da je meni jos i prekrasno
pa nisam lud da ću imat više od 3 X 120mm ventilatora.. 2 su dovoljna i previše za mene .. ove gluposti gore i sa strane su nepotrebne ..
bočni ventilatori stvaraju najveću buku ..
-
=) pa dobro ne moras ih montirati...po cemu je onda bolji onaj xigmatek ako ne po mogucnosti ventilacije,dodatnij ventova i mogucnosti montaze vodenog hladnja?
nemoj mi samo rec cvrstoca konstrukcije i te sheme... :yuck:
-
Ma CM 690 je BOG za ta kućišta. I ja sam sumnjao u njega dok ga nisam i sam kupio i isprobao. Ak imas dobar vent sa bočne strane to dosta ohladi ploču. Meni je kada mi je vent (Scythe Kaze Maru 14 cm) upaljen ploča na 30 celzija, a kad ga zgasim oko 45, tak da i to ima svoju čar. Gornji ventilatori također rulaju i pomažu izbacivat toplinu van.
-
= Citat =:
Izvorno postao h3@dhunt3r
Ma CM 690 je BOG za ta kućišta. I ja sam sumnjao u njega dok ga nisam i sam kupio i isprobao. Ak imas dobar vent sa bočne strane to dosta ohladi ploču. Meni je kada mi je vent (Scythe Kaze Maru 14 cm) upaljen ploča na 30 celzija, a kad ga zgasim oko 45, tak da i to ima svoju čar. Gornji ventilatori također rulaju i pomažu izbacivat toplinu van.
zato sam ja i rekao da je ovaj NZXT jaci...
-
Nema jaceg i boljeg kucista. Ima samo kvalitetnijih izrada, bogatijih specifikacija i bolje zavrsne obrade.
Primarno gledajte da vam kuciste ima dovoljno prostora i da je kvaliteta izrade na nivou a tek onda na marketinše fičerse i ime koje nabija cijenu. Također za sladokusce izgled je nekaj drugo. Ja npr jos i dan danas ne mogu naci kuciste za koje bi reko e to hocu bez obzira na lovu. Tak da je to opet lutrija i ovisi o pojedincu.
Al opet davat 700 na više kuna za kuciste je u neku ruku bedasto, kaj vjerovatno i sami znate.
-