12 Majmuna (Twelve Monkeys)... jako dobar film sa Bruce Willisom u njegovoj ne baš toliko tipičnoj ulozi (zauvijek mi je ostao u glavi kao "onaj iz Umri Muški"), još samo da je kraj malo doređeniji bio bi odličan.
Printable View
12 Majmuna (Twelve Monkeys)... jako dobar film sa Bruce Willisom u njegovoj ne baš toliko tipičnoj ulozi (zauvijek mi je ostao u glavi kao "onaj iz Umri Muški"), još samo da je kraj malo doređeniji bio bi odličan.
Barem je logična radnja (koliko god filmovi sa putovanjem kroz vrijeme mogu već biti logični) za razliku od ponešto sličnog Terminatora (mislim, čisto po toj temi timetravela, ne po radnji :) )= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Ako sam dobro skužio (a možda i nisam jer sam film samo jednom gledao), poanta je da je svo to njihovo "uplitanje" u prošlost zapravo normalan tijek prošlosti čiji je rezultat ta budućnost koju namjeravaju promjeniti? :)
@Arbiter of Change- Da su doradili kraj ne bi gledatelju dali mjesta da razmisli o događajima nakon kraja i o radni filma općenito, a onda bi film izgubio na kvaliteti.
Sve u svemu, "12 majmuna" je odličan i čudan film.
naglasak na čudan,i ja sam ga gledao...= Citat =:
Izvorno postao Edi Sm187
Hellraiser
Gledao sam davno treći i peti, ali prvi je puno bolji.
Čisti klasik, nemogu vjerovati da ga nisam ranije pogledao.
Vidi se u čemu su Silent Hill i slične boleštine našle uzor.
PS
12 Monkeys je odličan, baš zato što je čudan i originalan.
Jučer sam bio u Cinestaru na filmeku "Trophic Thunder" (Tropska gmrljavina) :D
E, plakali smo od smijeha :rotfl: Film je komedija, ali snimana sa takvim budgetom da se većina skupih akcića može posramiti sa ratnim efektima pokraj ovog filma. Pre dobro je film snimljen. Ima jedne od najljigavijih scena koje sam ikada vidio, odvratnih scena, a opet toliko smiješnih da doslovce suze idu niz lice dok se zgražaš i gušiš od smijeha :D
A glumačka postava, isus bog, svi poznati, baš kao u Oceanovih 11 :D Daj pogle glumce...
Ben Stiller
Jack Black
Robert Downey Jr.
Brandon T. Jackson
Nick Nolte
Tom Cruise
Matthew McConaughey
Tobey Maguire
LOL :pray: Film je odličan :D Preporuka :thumbs2:
a eto, i ja ga jučer gledao, ali meni uopće nije nešto (ne zato jer je 2 puta nestalo zvuka, a jednom su i zastor navukli preko ekrana), čak mi je i bolji get smart. ovaj tropic thunder ima dobrih i smiješnih scena, ali film je imao velik hype, i očekivao sam nešto više, stvarno ima i onih scena koje bi kao trebale biti smiješne, a niko živ se u kinu ne smije. svijetle točke filma su robert downey i tom cruise u atipičnoj ulozi, ali obojica su i inače jako dobri glumci, pa se ni ne čudim
Ja nisam niti čuo za taj film :D Samo sam vidio trailer kada sam gledao "Put u središte zemlje" i rekao da ga moram pogledati. Ali kada sam ja bio u kinu, gledatelji su fakat krepavali od smijeha. Ima praznih scena koje nisu smiješne, ali su u sjeni ostalih smiješnih scena :D
I da, Tom Cruise je bio fenomenalan. Postao mi je antipatičan od početka TomKat afere, ali u ovom filmu je fenomenalan. Tek sam pred kraj filma skužio da je to Tom Cruise koliko su ga dobro zamaskirali :pray:
E, ona scena kada Tom kaže liku da opali redatelja posred face... Kako su dobro snimili onaj udarac u facu :shock: Od zvuka, do efekta gužvanja face pa do efekta udarca... Ajme, pre dobra snimka. Nikada nisam vidio bolju snimku udarca :pray:
Pojavila se napokon na YouTube scena iz filma kad Tom Cruise pleše, sad se dvoumim da li da je pogledam ili ne... hmmm da li da si uništim film večeras ili ne... damnit :D
Maaaah, neću :)
Odlično lik pleše :D Ali fakat odlično :D
upravo sam vidio tu scenu...ne znam zbog čega ali scena je toliko urnebesna...playa XD
Hellbound: Hellraiser 2
Čak bolji od prvoga.
evo pogledal sam "Putovanje u središte zemlje"
baš mi je heben film
"Weeeeeeeeeeee areeeee still faaaaaaalliiiiing" hehee
definitivno bolji,i ultrakrvav.= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
Dune => Children of Dune... odlično, preporučujem svima koji još nisu gledali i onima poput mene koji su već gledali....
Danas sam ponovno odgledao Van Helsinga i xXx.
Van Helsing je odličan. Imam ga na DVD-u. :D= Citat =:
Izvorno postao vex
Nije film, ali jako dobro i vjerno knjigama (više od Lynchovog filma i "Weirding Modula"), ali trebali su imati malo veći budžet za kostime. Sve u svemu, najbolje što Dina ima ekranizirano (valjda će film 2010. nešto valjati).= Citat =:
Izvorno postao unknown
Opet pogledao NightwatchSi ne mogu se prestati čuditi kako me taj film uvijek nanovo zarobi atmosferičnošću i općenito zanimljivim settingom/likovima (ono, čika negativac igra Tekken sa custom likovima i ima preko 50 godina). Po meni bolje od Daywatcha i to nekoliko puta.
a dobro... mini serija je negdje između serije i filma= Citat =:
Pogledao Nemoguća misija.
Odličan film.
e,bio gledao kindergarten cop danas dopodne.arghz...
uff daywatch i nightwatch :pray: :pray: nešto prejebeno= Citat =:
inače gledao upravo tropic thunder bolesno :rotfl:
Kirk Lazarus: I'm just like a little boy, playin' with his dick when he's nervous.
pogledao superhero movie neki dan. presmješan film :rotfl:
Gledao Kung Fu Panda...malo se previše uživio..preporuka
:D
I ja ga pogledao u petak navečer. Zakon je.= Citat =:
Izvorno postao Cthulhu
Pogledao sam i Čovjek bez lica. Solidan film sa previše happy endingom.
Pogledao Tropic Thunder, predobar je :D
Ona beba je zakon, kad skoči na leđa Tugu Speedmanu dok bježi i izbode ga nekakvim nožem. A Tom Cruise je... wtf... čime su ga natrpali, jedva stane u košulju, lik ima *ogromne* ruke, prsti su mu ko ćevapi :D
pogledao sinoc Kung Pow u pijanom drustvu,fino se nasmijao par puta...
= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
Tom je lud, fenomenalno su ga zamaskirali, da mi cura nije rekla da je to Tom, nebi ga niti skužio :rotfl:
Nego, jesi skužio onaj udarac u facu redatelja (kad Tom kaže liku da ga odalami)?!?!? Se slažeš da je to najbolje snimljeni udarac u facu u povijesti filmske industrije? :D :pray:
PS: Danas je na HBO-u filmek "Pirati s Kariba 3", tak da bum to vjerojatno gledao...
EDIT:
:rotfl: :rotfl: :pray:= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Koja faking cenzura :rotfl:
Udarac je dobar, izgleda dosta realno :)= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
E, ti Karibi 3, gledam o čemu govoriš i nije mi jasno... tek nakon minut-dvi skužim o kakvoj cenzuri je riječ, lol.
E, da, jedna od najžešćih scena u filmu (Tropic Thunder, ne P1rati):
(bez beda, nije neki spoiler, za one koji nisu gledali)
-0faPcO-mcM
I'M A LEAD FARMER, MOTHERFUCKER! :D
Pogledao sam Gusare sa Kariba 3 :|
I OPET sam došao do zaključka da je film katastrofa, baš kao i drugi dio :( Ne znam ni sam zašto sam takav mazohista da idem gledati takva govna na telki. Prvi dio je bio fenomenalan, drugi dio probavljiv, a treći katastrofa sa nešto humora...