Jel ko zna poredak liga po jačini? Evo ja odigrao kvalifikacije s 4 pobjede i porazom i u platinum me strpao
Printable View
Jel ko zna poredak liga po jačini? Evo ja odigrao kvalifikacije s 4 pobjede i porazom i u platinum me strpao
Professional (doći će sa ekspnzijama i biti će samo za profesionalce),Diamonond, Platinum, Gold, Silver, Bronze
Gj ako se nevaram,iznad tebe je samo diamond,bar je tako u beti bilo:D stim da je platinum dugo vremena bila najjaca liga
Reiko, koji si ti? Gold?
xD
Toliko sam dobar da sam broncani omg :D
Ne.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Vidi ga, srami se reći u kojoj je ligi :D
u platinum je :( . Jel itko zna gdje naci one custom gameove, tamo gdje se igraju TDovi i ostalo. Malo sam trazio i ne mogu naci
Expandaj listu kad udes u Custom game. (par puta). (a mozda nitko nije ni hostao tko zna..)
Jel oni bodovi za rank trebaju biti sto veci ili sto manji?
Jos nisam dobio drugi cin pa nikako da skuzim.
Derem samo kampanju, tek s nekih 8 gameova odigrao i bacio me u platinum. Još par dana i Diamond liga no problem ez mode [on].
Bemti Reiko, ja moram postati ovo.
GomTV is starting a Global Starcraft II League this September!
= Citat =:
You are disqualified if:
- A friend notification appears during the game.
- You received a message from a person during the game.
- You chat (besides surrenderring).
- You act violently towards the players or the audience.
- You fail to arrive 15 minutes before the game.
- You take longer than 15 minutes to set up.
- You use a known bug.
LOL! Ajmo diskvalificirati ljude! Kao, samo chat radi, ono, vent, i to nula bodova... Jad...
Evo, ja se bojim upalit multiplayer, čisto da mi se nebi u lošem trenutku zakuhala grafička...
Ma htio sam postati ali onak, GOMTV je to već obznanio prije godinu i pol samo što je danas official. Ali uglavnom - dobra stvar za eSports i za SC2.= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Da Boz, to su mečevi koje se prenosi putem televizije i nema chatanja (tako se uznemirava protivnik npr.) prije gg-a. Zapravo, pravila su im pro baš kao što to KESPA radi i nema boljeg načina. All fine i good, radi ko' singerica.
Al nisu mi jasna prva dva... to bi trebalo biti kao primanje vanjskih informacija?
1. Da, od strane spectatora ili observera i osim toga - njega bi to moglo ometati (dakle kad se spoji na Battle.Net svatko ga može msgati i zejbavati). Ova je mjera poduzeta zato jer moraš biti spojen na Battle.Net jer nema LAN-a.
2. Ista stvar, dojave, uzemiravanje, spamanje, flood itd.
Bolje spriječiti nego lječiti.
Ugl. ja bi od toga volio vidjeti nešto slično ovom:
Dakle da pravila ostanu stroga, barem nominalno no da se igračima da sloboda za ceremonije i zejbanciju. Baš kao što je to slučaj kod "pravog" sporta.
sva 3 izgledaju maloumnije od sacice mravi.
da dode tu u hrv to napraviti em bi skupio batina i sveg ostalog prije neg bi dobil picke od gospodicni
Odigrao .Vrhunska igra .Podjednako mi je dobra kao i Company of Heroes te su mi to dva najbolja rts-a ikada .
9/10
Ako SC2 turnira neće biti u hr onda fakat će to biti jadno. Vidjet ćemo kako će se situacija razvijat.
Ja mislim da bi te sva tri dobro izmlatila :)= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
:rotfl: :pray: :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao ReiKo
Da, u stilu slap-a-bitch :D
to samo pokazuje koliko smo mi primitivni= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
:pray: :pray:= Citat =:
Izvorno postao ReiKo
da sam samo vidio ragnarokov post prije, baš sam htjeo napisat inb4 rajko :(
= Citat =:
Izvorno postao ReiKo
najveci izazov im je micanje misa po stolu i tipkanje.
woho, opasni su
@masa
mozda jesmo primitivni, ali igre nikad nebi trebale postati sport. i to jos ktome "nacionalni" sport
Ajde mi navedi par razloga zašto?
btw. fizička sprema progamera je bolja od 80% ljudi na ovom forumu, zatupljeno je mišljenje da cijele dane stoje pred PC-om i igraju. Ali što drugo očekivati nego to mišljenje kada većina nema blage veze o tome ali eto u krvi nam je da komentiramo pa makar na sljepo.
nisi li ti govorio da igraju po 16h dnevno?
de mi molimte šta rade u ostalih 8 h? ili njima dani traju duže? brzo spavaju?
Neznam, ako oni tebi izgledaju fizički impozantni, jedini savjet koji ti mogu dati je da odeš u teretanu... Vrhunac dizanja utega im je brijem dizanje miša sa podloge. Na ova nabrijavanja prije/nakon meča zaista nemogu reći ništa pozitivno.
Ovisi do progaming kuće. Neki igraju 8 sati dnevno. Ostalo je freetime. No usprkos tome, npr. subotom, nedljeljom i srijedom idu u teretanu, igraju nogometne utakmice, vježbaju u kući i tako. Imaju redovite vježbe čak odmah kada se probude i slično...dakle većinu stvari koju ne prakticira ergela tu na forumu.= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
http://www.teamliquid.net/staff/Last...c/Reach/x2.jpg
Još jedan od primjera - Park Jung Suk, poznatiji kao "Reach". Jedan od najačih Protossa koji su ikad postojali i hodali ovom planetom koju nazivamo "Zemlja". Znam da smo jaki ali baci mene, Boza i tebe na njega slomio bi nas. To što igraju pun k. ne znači da nisu fizički aktivni, dapače većina ih (osim JulyZerga :P) izgleda veoma fit i dosta muskulaturno (opet čast iznimkama) jedino ako vi percipirate salo pod "muskluaturu" onda naravno ne.
Ali još manje je zapostavljena edukacija, većina njih ide ili ih se potiče da krenu u inhouse škole svega i svačega. Jedan od primjera je Jaedong koji bi se dizao dva sata prije početka "treninga" i išao u školu engleskog jezika i danas ga sasvim soldino zna. Veoma su disciplinirani, teže najboljem od najboljeg u bilokakvom sportu, igri, školi i slično što ih čini veoma kompetativnima i ruku na srce - boljim ljudima od većine. Jer što je važnije od stalnog napredka čovjeka, kao fizičke ali i duhovne osobe?
Ovaj treci mi izgleda tako glupo :(
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_co ... icide_rate= Citat =:
Izvorno postao ReiKo
a ovo je još bolje
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_OE ... icide_rate
je bolji su od većine -.-'