By me.= Citat =:
Izvorno postao Black Knight
Ovako. Ima li koja igra koja je po konceptu gameplay-a sličan kao Soul Reaver 2?
Printable View
By me.= Citat =:
Izvorno postao Black Knight
Ovako. Ima li koja igra koja je po konceptu gameplay-a sličan kao Soul Reaver 2?
Soul Reaver 1.. i donekle Defiance. Ali njih si sigurno odigrao, ne?
@Black Knight: Obecajem da se nece ovo ponoviti,al sad nisam siguran.
Ja danas nabavio original Soul Reaver 1 da se malo podsjetim igre,jednu sam imao isto za ps1 pa mi se sjebo cd,al ovaj cu sad dobro cuvati.Dobro je kad se sjetis svojih omiljenih igara,jel da.
BTW.Jel ima koja igra u principu za ps1 kao super mario onaj srepom,znam da sam jednom kod rodzaka igrao nes otako al sad se nesjecam dobro koja je bila,bilo je isto uzmes truhlu lisku i dobijes rep,onda ima neki level gdje ides po nekim ledenim kockama koje se vece od tebe al sad se nesjecam jel ih mozes rusiti,skroz malo mi je u glavi od pamcenja te igre.Igru sma igrao kad sam imao oko 10/11 godina,ako ko zna otakvu igru molim da mi kaze ime,pls.
Edit: Zaboravi napisati,mozda je bila i u 3d platforma.
Gex?
hm,nije gex otaj sam igrao prije 2/3 mjeseca.
ja trazim neku igrao nesto kao diablo 2 ako to postoji ono stari hack and slash ali s malo boljom grafikom!
Sacred, Divine Divinty, Nox...
Revenant, Throne of Darkness i još vjerojatno neke kojhi se ne sjećam sada.
uhh hvala na tako brzom odgovoru :thumbs2:
Normalno, sve ovo što smo mi naveli ti je iz otprilike (ima nekoliko koji nisu) vremena Diabla 2 pa takvu grafiku možeš i očekivati.
Od novijih imaš Titan Quest + Ekspanzija, LOKI, Legend: Hand of God, Space Siege, Sacred 2, Dungeon Siege 1 i 2, Dungeon Lords, itd.
A imaš i ono govno od Hellgatea :D
Heh super sad imam sta za igrati :D hvala vam puno :thumbs2:
= Citat =:
Izvorno postao mravojed20
Jesam..
Ima li bilokakva igra koja je po gameplayu slična?
Brzo pitanje:
Left 4 Dead ili Grand Theft Auto IV
GTA IV
Više ima gamplay-a od L4D-a
Titan Quest + Immortal Throne expanzija= Citat =:
Izvorno postao marioslayer
@ Čux
Zaboravio si Sacred..
Eventualno Tomb Raider.= Citat =:
Izvorno postao Dawg
GTA 4 samo ako imaš pilu koja ga može dostojno pokrenuti...= Citat =:
Izvorno postao spidEY v2.0
jel zna neko ime igre jedne za segu,ovako igra izgleda.
Ispocetka igre ides sa likom u bjeloj majici,plavim hlacama i ima crne nacale,onda snjime ides ubijas neke zelene zmajeve,ima isto kada uzmes neku masku postanes drugi lik,npr.uzmes hokejasku masko i mozes bacati sikerice ili uzmes kosturskovu glavu onda postanes tenjak,i ispaljujes nekakve lobanje.
Ako je ko otaku igru igrao nek mi kaze ime,al mora da je neko igrao.Igru trazim vec dugo i nista nema,zaboravio ime.
american conquest : fight back
= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Damn.
Ništa onda.
imam 6600gt neku pucacinu da mi ide na haj
nešto novije
Dajte mi ime po vama najboljeg rts-a nemojte oldies goldies nego neku max 2-godine ili 3 ako bas morate stara....
Po mogućnosti preporuka nekog pinballa. Može sve samo da nije neki retardirani dječiji i da nije po mogućnosti prešaren (jer sam ih dosta viđao da ono prokleto šarenilo ubija u pojam). Tys =)
Krenimo redom:
@ ll21 - age of empires 2 ili 3, budući da su cossaksi ionako bezobrazna kopija dvojke
@dawg - probaj nightmare creatures, jako stara igra kockaste grafike, ali stravična i zabavna
@ đevad - cod4, fear, far cry1, doom3,
@cryphx - warhammer 40k dawn of war + bilo koja, a još bolje sve expanzije
@ bull - addiction pinball i psycho pinball (potonji je šaren, ali jako kvalitetan)
Wow, 5 muha jednim udarcem xD
Thx Outmind.
nesto s autima di im mos nabriajt ko u nfs u 2 al da je novije i kvalitetnije
ma sve to sam igrao. nesto manje poznato= Citat =:
Izvorno postao Outmind
= Citat =:
Izvorno postao chiEEEF
Juiced 2