tarzan i freddy the fish sa nekih 8.-9. god.(nisam siguran)
Printable View
tarzan i freddy the fish sa nekih 8.-9. god.(nisam siguran)
sa nekih 9-10 godina, znate bosna je zaostala zemlja...... inace moja prva igrica je bila starcraft.... very gg....
negdje sa 7-8 godina
poceo sam se igrati sa 6 godina...ali komp mi se pokvario i dzgo nisam imao kompjutor...ponovno sam ga dobio sa 10 godina...nisam nikada bio hardcore gamer....dnevno igram ono sat vremena il manje...
po cemu to zakljucujes.......= Citat =:
Izvorno postao pomahnitaliZLAYA
po tome što ja moram proputovati 30km da bi kupio bilo kakvu grafičku karticu/ komponentu...
ali sam zadovoljan time gdje živim 8)
paradoks covjece, mi bosanci smo inace svjesni svoje mizerije, to je ono najtuznije, kad si svjestan i ne mosh nista uraditi protiv toga.... a osim toga ovo je samo mala shala na moj racun, koja je nazalost istinita... ma gg= Citat =:
Izvorno postao SuperiorEEE
ja sam ušao u gaming kulturu kad sam dobio sa 5 god savoj super nintendo...kako sam rasturo super maria :D
sa 6 godina sam ušao u gaming, pa polako sve više i više ulazio u taj svijet
od 14god sam hardcore addict
Tata mi je posudio SNES i Super Mario Bros.3 od svog kolege s posla kad sam imao 5 ili 6 godina.Kasnije ga je vratio i kupio mi komp,a prvo što sam igrao na njemu bio je Age of Empires,Captain Claw,kasnije i Zeus,pa Ceasar...
Sa 7 godina kad sam dobio Super Nintendo i Super Mario.
sa 4-5-6 godina :rotfl: nesjecam se tocno, isa sam sa starcima kod nekih prijatelja i tamo mi oni dali da igram super mario na nintendu, pa sam davia starog pa mi je mora kupit konzolu :pray:
Mislim da sam sa 5 godina dobio playstation one, kad sam ja imo 8 sestra mi je imala 14 tak da joj je trebo komp za srednju. I od tad sam počo igrat al onak neke jadne igre :D
u moj život gaming je ušao na moj 4. rođendan
eto 2001 znači u mojoj 9 godini života
bolje rečeno u 6 kad sam dobio nintendo
Kad sam dobio nintendo dok mi je bilo nekih 7, 8 godina što će reći da gejmam 13,14 godina...
Ja več jedno 8 godina gejmam sve po redu.Od kompa pa nadalje.
uso je kad sam imo 5 i od tada je sa menom :rotfl: al komp sam nabavio tek sa 12 tj. imam ga neke 4 god(skoro)
Sa 10 godina.
gameboy 94 mislim xD
Prije 15 god.
žestoki gamer? sa 11 godina sam ultimativno počeo rokat igre
kad je ps one izasao, stari doni kuci cim je izasao, ono suprise!!! i ja poce tako gejmat...
bio sam tad drugi osnovne, igralo se na snes-u
imao 7 godina..tata prvi put donio neku STARU konzolu u kuću...
bolje da nije :D jer od tad sam freak posto :rotfl:
Sa 4 godine - NES i komp sa procom Intel 486. Nakon toga SNES, Gameboy, PS1, novi comp, GBA, PS2, novi comp. Što će dalje biti, to ne znam. Ali najvjerojatnije opet novi comp :D
Dakle, gejmam već 13 godina.
od 6. god kad sam gada patke sa pistoljen na nitendu, odtad sam freak
kad sam bio klinjo(3,4 god.) gledo sam brata kako dere igre, pa onda i ja i tak :)
uglavnom kad sam bio mal se igrale demo igre s Bugova i Win.inija
sa 5 godina sam ja nfs igro...bila su to dobra vremena...
Odkad znam za sebe. :)
I've been through everything :rambo:
U odavno još kad mi je barba donio prastari Commodore sa tavana.
Koji so to bili dani.
Ja sam poceo sa SEGOM......dobra vremena.... :)
igram od 1997 i prvog turoka i quakea.
Sjecate se Ninja Turtles a eh od te igre za nes ;)
od super maria i yoshia heheh
Prije 11 godina.Kad sam imao 4 godine stari mi je kupio SNES i igrao sam super maria i one patke
e to su bili dani obožavao sam super mario na nintendu,onda se još sjećam dooma starog,đuka nukem i kompanija
u gejming vode uso preko commadorea 64, onda je kreno rambo i action set. E onda je stigla prva 486 i dave 2 :)
iskreno je:
7 god,tada sam posto igrac ogamea