Meni Crosfire najdraža mapa, tako je keksi, a overgrownu nisam igrao ihihi... :(
Printable View
Meni Crosfire najdraža mapa, tako je keksi, a overgrownu nisam igrao ihihi... :(
overgrown je bila Xybridova home mapa,pa ju znam napamet xD
overgrown rulz
definitivno overgrown
edit: mozda bi mogao ubacit anketu, sta kazete?
Ti sigurno neces ubacit anketu :D
ko je maknuo edit tipku??
Zar jos ima ljudi koji ovo neznaju :cry:
viewtopic.php?f=13&t=23354
svaka mapa gdje ima prilika za shotgun rampage, najdraza mi je dosada ona s srusenim helicem, neznam tocno ime (njub sam s mapama), ali uglaznom: svaka sa dovoljno zaklona, i prilika za close combat, zato mi se ona s missle silosima zgadila, ali dobra je za snajp :D
Carentan, France u CoD2
Najbolji sam u mapi Carantena
u cod2 Carentan, Toujane, a u cod4 ništa,nisam ga baš ni igrao u multiplejeru.
Backlot i Crash.
killhouse
Tu je najbolji ownage širiti sa RPG-om :D
Ili kao ja, popnem se na ono u sredini i snipam :D
Mrzim tu mapu.= Citat =:
Izvorno postao ber0
Ona mi je odlicna kad je server pun. Samo bacis bombu u PrivateMessenger i uzmes uzi i fast reload i rasturas. :thumbs2:
kada vidim nekog da se penje tamo gore,nedođe do gore :D= Citat =:
Izvorno postao Mr. Ante
Da, ali ima debila koji me vide pa me hoće bashati, pa mi se popenju gore i vrate se deagle expressom dolje :D= Citat =:
Izvorno postao ber0
ja se ne popnem sasvim do gore,nego bacim stun i onda uletim :D
probajte otic u onu kucu (na killhouseu) sa slikama neprijatelja valjda znate kai mislim i postavite se na tu sliku niko vas nece skuzit kad ulazi jer misli da su sam slike :D hehe lol
= Citat =:
Izvorno postao TvRc
xD probat ću al jako teško.
barem jedan kill zagarantiran :D al pazi da ti ne dode iz sobe s leđa ja sam tak par puta ubio frendove u igralci :P al nakon nekog vremena prvo ispucaju nekoliko metaka kroz zid da vide jesi li tamo :D sam pazi moras scopeat (scopat, il kak vec) tak da budes sto slicniji plakatu :D
e da i Stonetown je prejebena mapa :=)
Crossfire,,,definitivno najbolja... 8) 8) 8)
uvjezbavam pipeline i onu pustinjsku, kod one nekakve zgrade s fontanom u sredini
ali shipment :pray: ako prezivis prvu salvu granata gg
nah,mrzim kad se njih par ukempa u onu zgradu di imaju pogled i samo snajpaju= Citat =:
Izvorno postao .:JuRa:.
stonetown? O.o ta nie u onim mapama u igri? O.o= Citat =:
Izvorno postao ber0
cod 4? O.o lol
da nije u igri...
mod .
Crossfire mi ide sve bolje a prije sam je mrzio :roll:
Downpour. Obožavam tu mapu. :D
hangar castle asylum ftw...
Zadnjih mjesec dana igram samo na crossfire only serverima,zapravo toliko puno igram cross da sam zaboravio da postoje druge mape.
Broadcast mi je favorit
Mapa je fakat zarazna.= Citat =:
Izvorno postao Constantine
Ah sad, u kojim mapama ownam :D
Realno gledano u svima mozes ownati, ali bas one koje me idu su sve osim matmate i leningrad.
Cim cujem ta imena poludim :shock:
bilokoja mapa samo da je dobar broj igraca, ne sad da mi na shipment dode 20 igraca jer ih onda 15 spawn campa a 5 nemre nis napravit jer ih ostali stalno ubijaju kad se spawnaju -___-
1.Crossfire
2.Shipment
3.Downpour
4.Countdown
5.Showdown
U cod-u 5 ownam na svim malim mapama,velike mi ne idu.
najčešće ownam u toujane,a inace mi se svida carentan,ima dosta dobrih mapa ali i jadnih...
Dok sam još igrao cod2 nisam baš ownao... ali dobro su mi išle Carentan, Toujane i Brecourt donekle.