Joj, jesi nasao usporedbu sa prototypeom, ako ce bit ko onda onda ce igra ispast smece. Tesko da ce biti ko prototye, ipak je Lucas Arts u igri.
Inace, gustam se samo na SP, MP :nonono:
Printable View
Joj, jesi nasao usporedbu sa prototypeom, ako ce bit ko onda onda ce igra ispast smece. Tesko da ce biti ko prototye, ipak je Lucas Arts u igri.
Inace, gustam se samo na SP, MP :nonono:
Ja sam lud za star warsom tako da se nemogu ovog docekat
Volio bih da PC verzija nema keypress sekvenci, nikad ih nisam volio imaju konzolaški feel. Kao što rekoh čisto sumljam da bi bilo mulitiplayera, koliko god potencijala imao, mislim zamisli jedan force push sa daljine dovoljan da ubije pola likova na mapi...ne ide. Ono što mi jedino smeta (pored priče koju nikako ne mogu da podnesem) je to što je igra kratka, navodno dva dana su dovoljna da se igra pređe.... nije dobro. Volio bih dužu igru, što podrazumjeva dodatne levele što se desiti neće. Ma nek samo dođe na PC ostalo je nebitno.
Ma u MP nek samo ubace đedaje i nek onda imas force pusheva i slicnih kolko hoces, protiv svega bi imali defense.
Nek samo izadje pa cemo onda sudit, ili ce ispast dobro ili lose, nekak sumnjam da ima treceg ^^
nece ovo skoro
Lol, da si procitao prvi post onda bi vidio da ce jako skoro, tocnije na zimu. Tako kazu barem :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao =PcP=F@N
Mene samo zanima kako cu naci vremena za sve te hitove. Druga godina na mojem faksu je jako zeznuta, a nemam namjeru pasti... :(
Hm, nista, izlasci subotom ce biti dosta reducirani... :)
Baš me zanima hoće li PC verzija imati nešto sa -only prefiksom. Pošto je bilo različitih verzija TFU-a i svaka je imala nešto posebno.
Everything in One Box - PC only.
To bi bilo lijepo vidjeti nakon ovolikog čekanja. :)
= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Cekam takav Fallout 3, jedan fallout 3 enhanced edition bih stvarno ljepo izgledao kraj istog Witchera, još samo da ne pretjeraju s DLC-ovima u Dragon Ageu...
EDIT:Imam jos i Orange Box heh...
BTW-sviđa mi se to sto su pocleli sve vise i vise igra izdavati na sistem izdaj sve i popravi na konzoli a onda plasiraj na PC, Burnout pa sad Star Wars Force Unleashed....
Kada se samo sjetim Jedi Academy LAN-a s frendovima, baci me u provaliju a ja ga povucem sa sobom, force ftw. :D
Ae vidjeti cemo sta ce biti od igre, valjda ce uskoro izaci system requirements.
Jeeeeeaaaaaaaaa!!!!!!
Ma znao sam da će to ipak biti i za PC.
Čak ćemo dobiti i neke dodatke.
Kaj se mene tiče, nek isto naprave i s Fable2.
Makar došao i za 5 godina, ali samo da dođe za PC.
Valjda će PC verzija imati novije verzije DMM-a i Euphorije (pročitao negdje neprovjeren info)
EDIT: Tri strane postova i tema još uvijek nije premještena...šta li rade modovi...
što niej gta 4 rađen na tom euphoria engineu???
Ako se ne varam je, i biti će sranja sa zahtjevanjima...
GTA 4 koristi svoj RAGE engine u kombinaciji sa EUPHORIA animacijskim engine-om. Taj Euphoria engine omogucava programerima da ne moraju za recimo nekakve radnju padanja kroz staklo pisati program animacije(koja je uvijek ista), nego sam engine u "komunikaciji" s fizikalnim engine-om(havok ili Nvidia Physx npr) u realnom vremenu izvodi pad tog lika i svaki puta taj pad vojnika kroz staklo nije isti, nego se izvodi onako kako objekti u prostoru dopustaju...kuzis? :)
Kao sto sam vec vise puta rekao, za takve fizikalne divote, quad ce dusu dati. Mozda ona Intelova ISserija ce i biti od nekakve koristi... :D
Zvuči moćno, to jest... vjerojatno ću muku mučit sa trzanjem :P
Ja cu vjerojatno bez problema pogonit igru, tako da se ne brinem. :D
Mene nije briga kako će radit, glavno da radi.
joj kada je opalim sa svojim Saitek GamePad-om,jooooj :D .
Jedva cekam ovu igru,posle ovoliko godina bez ovakvog stila igre mislio sam da nece vise nista izaci od dobi kada je vladao Defiance :pray: :pray: .
Izgleada da će PC verzija ipak imati nešto sa -only u sebi... Iskreno se nadam da će PC verzija biti All-in-one, il makar neki novi level....
Kak to mislis...?= Citat =:
Izvorno postao Srle
Ako pitaš za all-in-one onda sam mislio da će PC verzija u sebi imati i sva tri DLC-a, odmah...= Citat =:
Izvorno postao Aral
Aha, to, kuzim :) Bilo bi lijepo da bude all-in-one iako sumnjam, dat ce nam cistu verziju koja je prva dosla na konzole.
A dlc-ove cemo morati jos naknadno kupiti...yeah :|
Pa šta neće (bio sam pod dojmom da ćemo mi dobiti u biti GotY verziju)?
Kad se misli na ono -only onda se odnosi na to da će PC verzija možda imati nešto (sadržaj) što konzole nemaju... u što sumnjam jer su ti "ekskluzivni sadržaji" upravo to; mamci da kupiš igru na određenoj platformi, a mislim da smo mi PC bagra već dugo čekali na igru i većina koju je je htjela toliko odigrati već ima igru za neku konzolu, tj. ekskluzivan sadržaj kao mamac gubi smisao.
Pohlepnost izdavaca je ponekad neutaziva...
Ma bas me briga, hocu samo tu igru na pc-z i to je to :D Bas me briga za dlc-ove, ako ih dodatno puste u opticaj jos bolje. Bitno da mi ovo mozemo igrat!
Ja se samo nadam da neće biti PS2 port -only....ostalo je manje-više nebitno...
EDIT: Čitam na comicConu rečeno da igra za PC/MAC izlazi Q3 2009, ovaj....to je uskoro...= Citat =:
Izvorno postao Srle
EDIT II: Tek sad vidim sranje koje napravih....
Što se tiče PC only, stvari koje ćemo dobit, to će biti podrška za miš, i..., ništa, to je to.
Iskreno se nadam da griješim.
Da, napisao sam u prvom postu ove teme, kazu za vrijeme praznika, vjerojatno 11 ili 12 mjesec.= Citat =:
Izvorno postao Srle
Po ovome i expanzija dolazi na PC, valjda je tako ^^
viewtopic.php?f=83&t=33587
nice
Gledam malo trailere i bome ova igra ima potencijala da postane super.
Grafika/fizika su na nivou,zvuk se baš i ne čuje ali trebalo bi biti ok.
Samo da ne stave prevelike zahtjeve zbog fizike i ja sam sretan.
Vau za PC će stvarno biti all-in-one...
šta reć nego YEAH!!! ili bolje HELL YEAH!!! ili još bolje FUCK YEAH!!!!
A trebat će nam jedan Quad2Core da bi to išlo u punoj snazi.= Citat =:
Izvorno postao vex
A di to pise ^^ Onda je uopce glupo izdavat takvu igru, tko normalan ce je igrat? Osim ako svi quadove danas imaju...ili mozda zelimo novi crysis na kvadrat po zahtjevnosti. Totalno lame.
Znam da su u prvom redu odustali od PC platforme zbog slabih procesora i slicnih pizdarija ali ipak...
bas me zanima na PC-u kakva ce bit. igrao sam PSP verziju, dobro je napravljeno, za PC bi trebalo puno poboljsanije bit pa ce bit puno, puno bolje. nisam siguran samo dali cu moc pokrenit, vjerovatno ne
Dugo nisam igrao neku star wars igru, mislim još od Jedi Academya... Force Unleashed nisam probao ni na konzoli, al zato se PC verzija čeka s nestrpljenjem :), izgleda odlično još od prvih trailera...
Jedi Academy mi je jedna od boljih SW igara. Ako bude imao dio priče kakvu ima JA, ova igra će biti vrlo, vrlo, vrlo dobra.
Academy rula, prekul igra, meni najbolja SW igra uz LEGO Star Wars