...a moram primjetiti da facijalne animacije nisu baš nešto :roll:
Printable View
...a moram primjetiti da facijalne animacije nisu baš nešto :roll:
a kako kome,meni su stvarno zakon,i teksture lica i sve,još kad se smješkaju izgledaju zakon,i govor i sve,i svi imaju različite face,njih 1500 8)
MA oblivion će biti jebena IGRETINA, ja vam kažemmmmm, slušajte vi starješinu goGAMERa! :)
ja sam napisao na početku prosinca da izlazi 20 march i nitko mi nije vjerovao jer su svi rekli da Gamespot ne zna kada će igra izaći= Citat =:
Izvorno postao Prince-Artas
Gamespot zna
"imaš" pravo= Citat =:
Izvorno postao MarkaN
ti bi to napravio puno bolje?
...još samo 15 dana...
:o
http://home.planet.nl/~willi408/TES-Countdown/
Za vas fr33kove
haha c/p s gamera :D :D= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
inače...cant wait...
Wedrane, bolesno...lol... :)
cant wait...
= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Loool, ima li nešto slično za godfather 8) i driver parralel lines, inače ETO ljubitelji elder scrollsa, strpite se jošš jedno 2 tjedna! 8)
Odlični su posteri! Eto još 11 dana, do LUDNICE! 8) :)
Ja se boji dali ću to moći pokrenuti na nekim normalnim detaljima, imam x800pro nabrijanu na 590/1080 no 12 cjevovoda?
Kaj mislite? Vidil sam negdje kao preporučena konfa no to je bajka mislim!
nece raditi bas na najvisim detaljima, ali na normalnim bi trebalo super raditi...= Citat =:
Izvorno postao Frost
To si vidio na službenoj konfiguraciji koju su objvili, piše da je preporučena grafička od x800 serije pa nadalje.= Citat =:
Izvorno postao Frost
I moći ćeš pokrenuti, pogledaj najnovije thrilere i vidjet ćeš da uopće grafika nije kao na početnim screnshotima(iako je i dalje perfektna),
osim toga engine će biti jebeno optimiziran.
Iz tvojeg teksta u božije oči! :D :pray:= Citat =:
Izvorno postao Broken Mirror
Da vidil sam da je, što bliže izlazak, grafika sve lošija, na kraju če zgledati ko Doom 2 :)
nije grafika lošija nego su skrinovi tako ispali zbog okolnosti u kojima su napravljeni.kut kamere i sve to,i sa raznih previewa,a dosta tih glavonja koji su testirali nisu imali najjače kompove.pogledajte najnoviji screenshot,ogromna rezolucija,savršen je,osim stjene desno,koja je pikselasta,ali to je sigurno neka greška u kompresiji slike jer ne može igra tako izgledati.
jao.nemogu...čekati.
http://www.ctrlaltdel-online.com/comics/20060227.jpg
pogledajte sljedeće epizode :D
lol, ludooo do jaja! Inače još 12 dana FR33AKOVI!!!!!
= Citat =:
Izvorno postao McPingvin
OMG..ne sjećam se kad sam ovako čekao neku igru,a i po forumu vidim da nisam jedini. :pray:
Kada dođe uistinu ćemo morati otvoriti Oblivion podforum jer će biti tisuće topica tipa "kako ubiti ono čudovište...", "kako riješiti quest...", gdje pronaći..."
Morrowind je uistinu imao nevjerovatnu internet zajednicu a vjerujem da će tako biti i sa Oblivionom pa tako da pokažmo europi da "Štikla" nije naš domet predlažem da se otvori Oblivion podforum(ja se prvi javljam da budem njegov moderator :D ).
Tko nam ispuni našu želju dobiva naslov Tiber Septim :D .
P.S.: Otvaram anketuS tko hoće otvaranje Oblivion podforuma pa navratite(anketa se nalazi u podforumu PCP forum).
Ja se isto javljam za moderatora.
a mogli bi i red )-(edaSstavit ^^
I ja se javljam za moderatora...
Istina je da će igra bit ogromna, alii dalje je to SP koji je najljepše samostalno preći...
Ako funkcionira sustav s jednom temom za prodaju/kupnju hardvera onda bi i jedna tema u ovom podforumu za Oblivion svima trebala biti dosta...
Jednostavno kad igra izađe počnite u ovoj temi komentirat, pitat za pomoć itd...Dakle, imo je poseban podforum nepotreban...
ekipi neće biti dosta ovaj topic...
OCEMO PODFORUM :)
Neće moći sve stati na jednu temu, za niti jednu igru nije bilo toliko modova i izmjena koliko za Morrowind, neznam jeli li ikad posjetio stranicu Morrowind summit(nema je više) na toj je stranici bilo preko 4000(da četri tisuće) modova s tim da su malo brisali zastarijele modove.= Citat =:
Izvorno postao S
Pa sada zamisli kada počmu štancat modove a svatko pita a što mislite o ovom modu a što o onom, plus pitanja tipa gdje ste pronašli taj item kako ste ubili tu zvijer(plus sva ta pitanja za određene popularne modove),koji vam lik najbolje odgovara itd...
Osim toga taj podforum nebi bio posvećem samo Oblivionu nego cijelome TES serijalu, plus teme na ovome podforumu koje su vezane uz TES imaju više postova nego cijeli sljedeći podforumi:Wolfenstein:ET podforum, COD 1&2 podforum, Star Trek:Online podforum, i približno postova kao WoW pa mi sada reci treba li podforum(izbrojao sam samo postove tema TES IV: Oblivion i Morrowind: Kralj igara dakle prijašnje teme vezane u TES nisu ubrojane).
ljudi,ovu sam igru sanjal već 2 puta a još nije niti izašla :)
ova će mi igra uništit socijalni život,dokrajčit kaj je Morrowind započel :wink:
stam mislite kako ce igra ici na x1600pro agp?
mid detalji,800x600 ili 1024x768,bez antialijanskinga antimraztropija :D
a ovako= Citat =:
Izvorno postao McPingvin
mid detalji 1280*1024 bez antialija...
Može.= Citat =:
Izvorno postao MiniMe
vec vidim kako razr padam :cry: :cry:= Citat =:
Izvorno postao Broken Mirror
koja je konfa potrebna da bi se igrao oblivion?
jao,pa 1337 puta smo napisali
Min konfa
više high nego medium.vjeruj mi,visim na službenom forumu jakooooo dugo. :D= Citat =:
Izvorno postao MiniMe
S:shock: :shock: roknul bum razr 100% :shock: :shock:= Citat =:
Izvorno postao mravojed
nema sanse da ce se uciti :shock:
ljudi,novi screenshot.jutro u šumi......prejebeno. http://www.elderscrolls.com
daj pogle te teksture na kori od drva :pray:
Ima li itko ikakvog iskustva u programiranju i modeliranju?