Internet - the place where all of your dreams crash down. :D= Citat =:
Izvorno postao ###DK###
Printable View
Internet - the place where all of your dreams crash down. :D= Citat =:
Izvorno postao ###DK###
Kaže na početku: relaksiraj se, ne misli na ništa i ne analiziraj ovo.= Citat =:
Izvorno postao R@pt0r
Probao sam, doduše malo je teže kad mi je prvo iskočilo 5 pop-upova iz traya o firewallu, updateu i ko zna čemu drugom, a nakon toga 5 min. slušanja harda kako rulji kraj moje glave iz ko zna kojeg razloga. Pa se ti fokusiraj
Eh,cham,nije tako lako,to moraš vježbat malo duže...i meni cijeli dan trešti muzika u glavi,ali probaj zamislit da u glavi stavjlaš na mute i onda kako utišava...i neku crnu rupu koja siše sve misli konstantno.I kad ti samo crna rupa ostane,onda probaj zamislit da ona nestaje i ostaje crnina.
Teštko je to, da baš na ništa ne misliš, ja pokušavam iz dana u dan, i mislim da mi ide sve bolje i bolje, al još nemogu potpuno to kontrolirati, tako da ne mislim na ništa... Treba se samo truditi :D
U svakom slučaju nastavit ću pokušavati sa WILD - om. to mi nekako najbolje ide. Probao sam jednom i WBTB ali ništa, apsolutno nula.
Inače, jednom sam došao blizu s WILD-om, ali mi nije uspjelo vjerojatno zato što sam se uzbudio previše. Uglavnom, osjetio sam kao da driftam u jednu stranu, je li to dobar znak?
Inače hvala na ponovnom pokretanju teme jer imam još štošta za reći :D , a hvala i onome ko ju je pokrenuo, jer da nije bilo vas ne bih nikada čuo za LD.
Ok, eventualno Na rubu znanosti, ili tako negdje... but u get the idea :)
Izvadi hard zvekni ga o zid, kupi novi i pokušaj ponovo. Šta da ti drugo kažem...= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Evo,da se javim,noćas sam uspio promjenit boju neba u snu iz zelene u ljubičastu :D
Ali nažalost,kad sam krenuo prema ljudim,počeo sam se gubiti i probudio se :(
WBTB nije standalone metoda, ona se kombinira s WILD-om i MILD-om.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
nisam bas puno cito stranice unatrag al bi volio malo "uvjezbat" te lucidne snove, kolko ja znam to je kada si svjestan da sanjas i mozes kontrolirat san?
meni se do sad dogodilo jos sam da u snu skuzim da je san i onda se zajeb s tim sta je tam al mjenjat neke stvari neznam jos :P
moram se izpraksat :D
jel postoe neke metode kak da se to malo ubrza volio bi probat :D
i s kolko god ste imali prvi lucidan san?
Postoje metode,čitaj ovdje:
http://www.ld4all.com/guide.html
ja sam ovih dana počeo malo proučavati lucidne snove, jer ih želim malo iskombinirati s nečim tako da uspijem dobiti noćne more i inspiraciju za pisanje :)
kad smo već kod pisanja, m777 kako napreduje prevod Lepidoptere ?
Meh...lako meni,meni dolaze lucidni snovi sami od sebe...većina snova koje imam su lucidni...hm,samo što situacija koju dobim je kao preodređena,a onda ja tu situaciju mogu samo djelomično mjenjati...kvragu ne mogu se igrati pokemona :(
meni nekad dodu al nemrem kontrolirat, onda se uglavnom zajebavam, tučem ljude, etc
al jednom mi se dogodilo da sam letio O.o mogo sam i u svemir al nisam htio jer sam se cak na neki nacin bojao...
ugl sad gleam ovaj link i isprobat neke metode...
:)
:rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Nodakim
E, ja bi se igrao Pokemona...
Moraš vježbat. Ali si daleko ispred mene, ja ne mogu ni počet lucidno sanjat.
Ma zapravo ja bi se igrao Naruta i Hellsinga... :(
Ništa od odsjecanja ljudima ruku telepatijom :(
e to se meni događa od 9 godine... naime jedan dan nesvjesno vidim u svojim mislima ili snovima scenu koja ce se pojaviti za par dana/tjedana/mjeseci i koju nikako ne mogu promjeniti, a ako je pokušam promjeniti tu promjenu sam također predvidio :S= Citat =:
Izvorno postao Nodakim
čak i misli u tom trenutku su mi predviđene:S
Ne ja govorim o nečemu drugome(makar mi se i to događalo)...
?= Citat =:
Izvorno postao Dreamer Deceiver
Iz koje si ti dimenzije? Čuo sam za ljude koji imaju tako jake deja-vue da ti kažu šta će se iduće dogodit, ali ovako nešto... wow. :D
e fala ljudi,i onaj ko je napravija topic i onaj ko ga je oživija.danas ću probat sa WILD-om.
sičan se jednog lucidnosg sna dok san bija mali.sidija san u krevetu i doša je neki grmi reaper,tada san svatija da je to san,samo san prekrižija ruke i čeka,pa je grim doša po mene i ubija me
= Citat =:
Izvorno postao mirko l
:rotfl: Šta nisi ti njega?
btw, treba bit oprezan s tim wildom, jer jednom kad počneš proceduru, ako odustaneš teško da ćeš zaspat idućih sat-dva. Zato ja najčešće pokušavam vikendom.
I recite mi, jel vas većina koristi DJ-ove, i koliko to pomaže (dream journal)
ja idem po redu, procito sam sekcie what i first i dalje cekam, pocet cu vodit DJ i isprobat onaj trik s vodom da pocnem pamtit snove
dal pomaze DJ? pa nie bas obvezan al sigurno ce ti pomoc jer su snovi takvi da se zaboravljaju a pisanjem snova ces osvjezit pamcenje o njimai ostat ce ti u dugotrajnom pamcenju tako da ziher pomaze, a i kai nebi bilo zanimljivo da za par god otvoris stare biljeznice il datoteke i citas sta si sanjao prie :D
ovo sta sam nasro u par redova gore mozda i nie tocno nemojte me uzet za riec :D :D
Snovi se pamte ovisno koliko dugo si se probudio poslije REM faze...
Da, počeo sam već pisat DJ, ali mi nije puno pomoglo.
Ima li netko kakve lukave trikove za održavanje svjesnosti s WILD tehnikom?
Pa,evo ja npr. kad dođem u hypn. stanje,razmišljam o slikama koje vidim,pokušavam dobiti neku vrstu interakcije sa onim šta je na njima...kad tad će ti ostat samo jedna slika i ti ćeš ostat svijestan,makar na koju minutu...= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
ka šta san i reka,jučer san proba sa WILD-om.
taman su se slike formirale,skreta san u desno,slika se prominila,sve se zacrnilo,a ja debil otvorija oči(zašto, pobogu?) jer san gotovo bia uvjeren da ću se nać u snu.prevarija san se, ugleda san sobu i tada se cham3leonov post obistinija.
nisan moga zaspat.neznan jesan li osta budan baš cilu noć,ali nije sad ni bitno.
ujutro san 2 puta pokuša WILD-at ali baš ništa,ko da ti jedan fail narušava sve.
tek san kasnije, u devet u nešto slučajno zaspa i probudija se u 9:50
Eto vidiš, i meni se to isto dogodilo, počelo me zanašat u desno. Ali sada se nikako ne mogu vratit u to stanje, a pokušavam non-stop. Bolje je probat WILD kad ti se previše spava nego kad ti se premalo spava. Kad ti se počne previše spat, onda se (ako ne uspiješ, naravno) dogodi da zaspiš bez očuvanja lucidnosti, a kad ti se manje spava, ako ne uspiješ, ostat će ti lucidnost ali đabe kad nećeš moć zaspat. :)
nekuzim ja sam probo s WILDom, brojo sam udah i izdah i doso do cak 500 i nes i nie mi se dalo vise
a na oko 150 mi se dogodilo nesto, hmmm, kak da opisem, cudan osjcaj u glavi i vidio sam neke ko koncentrične krugove koi se povečavaju, etc
nemrem objasnit
jel moze neko napisat kak bi to trealo izgledat? O.o
pa tako bi trebalo izgledat,nisu svakome isti,kako ti se formira.triba si još disat i driftat u desno,onda bi vjerojatno uspija.
nego,i meni je ka cham3leonu, više uopće ne mogu WILD-at, proba san jučer, nije uopće išlo, uopće nema krugova ni ništa.
nego ja se nikako nemogu skroz opustit, svaki put kad se opustin oči mi se same postupno otvaraju, damnit,pa mi je teže
Probat ću opet počet s DJ, nema druge.
Inače, TvRc, kada ti se počnu pojavljivat takve slike, uđi u njih i napravi neku interakciju. Recimo, ako ti se pojave ljubičasti krugovi, uzmi kist i pofarbaj ih u zeleno. (u mislima naravno :D )
thx budem danas probo :D
jučer proba MILD-at,reka san si ''probudit ću se u oko 3 sata''.
problem je u tome šta nisan reka koliko može odstupat od navedenog vremena pa san se probudija u 6 sati :D
probat ću ja danas sa WILD-on,a ako ne bude išlo,pribacit ću se na MILD
MILD treba vremena da profunkcionira. Meni je za uspostavljanje MILDa trebalo cca mjesec i pol dana. WILD je bolji kad samo želiš iskusit na brzaka...
Pokušaj sa nježnom budilicom...
Ja ću isto probat, nisam prije pokušavao, ali nekad samo od sebe mi se dogodilo da sam imao lucidni san.
Počnem radit sve :D što želim i..
stara me probudi za školu.
jej :(
Mišljenje jednog mog kolege s faxa koji je inače prirodni lucid dreamer:
- A, ono, dobro je, čuj. Malo letiš, poj***š se s nekim, i onda ti je već dosta.
:rotfl:
Možda si hiperventilirao? :D= Citat =:
Izvorno postao TvRc
Zapanjujuć je broj ljudi kojima je to cilj i vrhunac života...= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Svaki put kad čujem za prirodnog lucid dreamera, padam u depresiju. :(
Pogotovo takvog. Tolike mogućnosti ima i još bez truda... Nije prokleto pošteno.
da, al zato on ima zaostat u necem drugom, mozda ima malu k*tu
Jelda?= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Ja ih znam mnogo, i ful sam ljubomoran. Zamisli, mi wannabe lucid dreameri gubimo noći kako bi došli do uzvišenog stanja vlastitog duha i doticaja s vlastitom unutarnjom sviješću, a njima se to dogodi samo od sebe dok spavaju ko bebe i onda sutra ekipi pričaju kako su se igrali Sema Fišera...
očito su oni već došli do uzvišenja....
nego,prekjučer san proba WILD, zaspa san dok san broja stepenice, a jučer MILD; ponavlja san si da ću se probudit u 3 dok nisan zaspa.probudija san se u 6:48 :D.
nego,čua san da je neki lik reka da mu je svaki put uspilo probudit se u vrime koje je on odredia, osin jedanput, kad je vrime buđenja odredia prerano....
ja ću danas probat sa 4:30