can't believe it= Citat =:
Izvorno postao amd freak
Printable View
can't believe it= Citat =:
Izvorno postao amd freak
ma pusti ga laže :nonono: :nonono: :nonono:= Citat =:
S
PostPostano: ned srp 29, 2007 1:52 pm Naslov:
amd freak je napisao/la:
Na lan partiju...3 dana bez spavanja...od toga više od pola vremena za kompom....ne pitajte me kako sam izgledao na povratku prema doma!
can't believe it
neznam zašto bih lagao...očito nikad nisi bio na dužem lan partiju,,,,uz dobro društvo...klopu..cugu...cure...na spavanje ni ne pomisliš...jedino te hebu malo oči nakon dugog gledanja u ekran...al opet imaš wc-ove pa se malo umiješ....= Citat =:
Izvorno postao SharafCiger
Vise od osam sati na staroj amigi :rotfl: .
mislim da nakon 1 ipo dan gledanja u ekranu ne jebu malo oči nego si slip.Al dobro eto virujem ti :shock: :shock: :shock:= Citat =:
jedino te hebu malo oči nakon dugog gledanja u ekran...al opet imaš wc-ove pa se malo umiješ....
pa imaš pauze..kako ne kužiš....vježbe relaksacije za oče o kojim sam pisao na jednom postu(ako te zanima pregledaj malo moje postove)uz to čim bolji ekran sa što više herza i izdrži se.= Citat =:
Izvorno postao SharafCiger
sigurno neki lan party??? :-D
ajmo sic njubine od tuda ja se dignem u 9 i odem za komp i nema do 12 navecer i gotovo.
a ti procitaj pravila foruma, posebno onaj dio o smajlovima...
znam ne vise od jednoga bas zato sam ih istavio vise :twisted:
uuu, buntovnik :)
tha gangsta 8)
dosta offtopica.nastavite sa on topikom
ja sam preko 15 sati na dan iza tehnike i monitora... Jedino možda 5 sati dnevno kada radim na robotu... Ne nije Data, nije android, tupi, kockasti je :D
25sati :D
btw
inace sam uvek na kompu od 7/24
Bili su to kakvih desetak sati,ali sam za tv-om jednom proveo 21h(probudio se u tri u noći,i nisam mogao zaspat ostatak dana pa samgledao tv,još je padala kiša a nekak mi se zalomilo da sam gledao do 12 h)i slijedeći dan se probudim u 14(prespavao školu)...
od 8 do 24 :killyou:
Moj rekord je 13 8)
13 sati svaka čast legende svi :pray: :wink: , ja nisam nikad duže od 5-6 sati
15-16 sati
oko 12 sati
od 22h do 21h :D ( gw )
48h. pa tjedan dana u KB Dubrava. :nonono:
Ja svaki dan kad nemam škole i kad ne trebam ić negdje van sam za kompom. Komp mi već radi kad se ustanem i šljaka do negdje 3-4 ujutro kad odem spavat, a on nastavi radit (skidam stvari).
Prije nekoliko dana sam razbio svoj osobni rekord, 21h. Od ujutro 6h do sljedeceg dana do 3ujutro.
Uh, spavao sam nakon toga kao mrkva.
al ne, mi nismo ovisnici o kompovima nimalo. :(
ja nisam...osim sto budem na msn-u po cijeli dan. ali ak i nisam, to mi nist puno ne znaci u zivotu. komp mi sam za glazbu sluzi
Dva dana i noci,kada smo se mi gameri skupili pa udri po Call of duty!
Bez prestanka!
Mislim,da su bila nekih 15/16 sati pisanja zadace za faks... =, _ ,=
jučer oborih svoj rekord. od 9 ujutro do 3 poslije ponoći
Vjerovao ili ne, nismo. Npr, da mi netko oduzme komp, ne bih se osjećao kao Gollum, nego kao da mi je u životu nastala ogromna crna rupetina... kao da sam izgubio dio sebe... kao da ti je netko ubio najboljeg frenda, obitelj... nisi vise isti (ok, ok, ne u toj mjeri, al u biti tak :wink: )= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
prije 2 god nažicao sam ročnika u cyber caffeu ključeve..ja i 3 frenda smo bili od 16 do 6 ujutro :D
al opet, kazemo, nismo mi ovisnici :)= Citat =:
Izvorno postao Zorg_The_Borg
31h bez prestanka...Wow pvp :):)
Tocno, ovisnost o drogi je samo tjelesna, ti ju zapravo mrziš. Ali komp... ne!= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Pa recimo kad iam praksu.Od 8 do 4 na kompu dodem doma za 20 minuta i onda dodem doma pa kasno u noc :rotfl:
Ovisnost o drogi je samo PSIHIČKA, dok je kod heroina i tjelesna i psihička.= Citat =:
Izvorno postao Zorg_The_Borg
da a ja sam ovisan o lokanju topika, nastavite sa ontopikom.
Ovo lito ja i ekipa organizirali lan... Skupili se u 10h u jutro a zavrsili smo u 4 poslje ponoći... Pravi pakao za oči... A u mene bio crt... jooooooooj.. Oči su mi bile ovakve :shock:
jedom sam bio na kompu nekih 36 sati, na pauzu sam išo na wc i jesti :P
:shock: