ja nisam cuo za njih :boohoo:
za pocetak ti je sve jedno al kad budes isao u 0,0 sys moras odabrat dobar alliance...
Printable View
ja nisam cuo za njih :boohoo:
za pocetak ti je sve jedno al kad budes isao u 0,0 sys moras odabrat dobar alliance...
Finfleet je ex Lotka Volterra korporacija.
Kad se LV raspao dosta member korporaciaj je otisao svojim putem, M Pire, Fatal, BoB itd itd.
Finfleet je solidan corp.
Takvi mi se i cine, al sad si to potvrdio... Fala rista :wink:= Citat =:
Izvorno postao Rngd Diego
nakon 3 mjeseca završila je kampanja MC ili Mercenary Coalitiona koji su bili na contractu od strane BoBa protiv sjevera I northern Coalitiona.
Staviti cu ovaj link jer on priča za sebe.
http://amelia.podbase.com/warreport/index.html
erm .... 3 mjeseca war dec ugovor :shock:
Pa koliko je to negdje koštalo :roll:
EDIT: Dobro vam se isplatilo kupiti njihove usluge vidim :D
u kitu :( danas rev2 a ja zaboravija skill stavit da dere :|
ccccc - to je tako kad se živi pod kamenom :)= Citat =:
Izvorno postao Necto
evo malo od fighta danas
10 caps killed 2 lost
http://i38.photobucket.com/albums/e1...go/2007-32.jpg
http://i38.photobucket.com/albums/e1...go/2007-31.jpg
Čini se da Goonsi dobivaju po pički regularno :)
Mnego - kog će vraga BoB sa toliko prostora :?
Imate space pod kontrolom, to je istina, ali je 90% prazan. Tako da me čisto zanima - kaj će vam to :)
pa ništa :D da instaliramo satelitske alijanse koje plaćaju rentu :D i naravno da jednog dana cjeli 0.0 bude - Plav na mapi
heheheh
Iskreno to dodje sa pvpom. Mi vodimo takav način pvpea da osvajanje regija garantira ratove i fightove. Prema tome to je to :D
A ima istine i u onome iznad :D
Jutros po nasem vremenu oko 7 ujutro BoB je izgubio Titana.
Shrike ga je izgubio onako kako ga je i letio. Sa Stilom. Nikad nisam vidio čovjeka koji bi bio smireniji i opušteniji u EvE poslje toga.
Izgubio ga je da pomogne fleetu u fightu.
Kladim se da će biti u novom za nekolko dana :D
Gledam baš killboard ...
Osim kaj ima smart bombs - s čim se on može braniti / boriti ?
Malko sam njup kaj se tiće Titana - baš ih nema puno ;)
Koja je njihova uloga u borbi ? DD i cyno ?
Sada tek otkrio EVE-Online TV. :o Još samo da imam para, ili bar aktivni account,pa da mogu gledati (plaća sa se creditsima).
Krenulo je tek prije cca tjedan dana.
Plaća se kreditnom i općenito - interesantan start ....
Bem ti 100 ... alliance mi se nešto usporio.
Sa dojučerašnjim ljutim protivnicima potpisali NAP. Tako da sada beremo ljubičice zajedno.
Drugo na nišanu su carevi - war decali nas, da mogu usamljen pilote u empire klati. Čim nas vide u local - DOCK, DOCK, OMG !!11 DOCK ! Da ne velim kako smo sakupili flotu da im koknemo POS veću nego njihova cijela alijansa.
Treći na nišanu - Exquisite Malevolence. Eh oni su već druga prića. Deru nas po SP / pilot, iskusniji u PVP i kaj je najbitnije - ne boje se sa odnosima 2:3 napasti. Nakon čega obićno odnesu i pobijedu.
U svakom slučaju nije dosadno, ali se čeka Conan :twisted: :yuck:
nama u fatalu nikad nije dosadno...ne vole nas ni razor alliance, ni morsus mihi, ni smash, ni red alliance...pa tako redom....
a sta ces, ne volimo ni mi njih bas :killyou: :twisted:
Ja imam par pitanja o samoj igri. Za pocetnika vecinom. Ako je vec bilo zanemarite.
1) vidim kako se na pocetku igre radi avatar (lik) i dodaju se fizicki atributi. Ali pise u FAQ da zapravo nemozes hodati po povrsinama planeta i svemirskih postaja. Samo iz broda pogled. Cemu onda sve to sluzi?
2) Bira se izmedu 4 rase (barem mislim). U kakvom su medjusobnom odnosu i koje su razlike izmedju pojedinih?
3)brodovi. Na pocetku dobijem brod? Koliko vrsta brodova ima?
4)placanje. znam da se placa otprilike 130kn na mjesec, a zanima me dali se u igri jos placa odjeca, oruzje i experience pravim novcem?
5) koji su poslovi, nacini zarade, mogucnosti, tko ih daje?
1)SNa samom pocetku kad kreiras lika uredjujes mu izgled, i kako ga uredis tako ce ti bit na slici (avataru),
nakon toga podesavas tribute koji ti igraju ulogu u brzini treniranja skillova.
Sta ti je veci odredjeni atribut to se brze razvija skill kojemu je taj atribut primary itd.
(otprilike je najbolje uskladit atribute podjednako (ali isto zavisi sta oces radit u igri))
CCPSima u planu za neku buducu expanziju i walking on stations (el hodanje po stanicama (valjda 3d person))
2)SRazlike izmedju rasa su ti u izgledu i u raspodjeli atributa.
Svaka rasa ima razlicite bloodlinese i zavisno o njima daju razlicite +... atribute
Trenutno je kolko san ja skuzija najbolja Rasa i bloodline Caldari/AchuraSjer ima najnizi pocetni Charisma atribut (2)
Charisma je trenutno atribut koji nema nikakvu svrhu
(osim u gang warefare (cini mi se) i skillevima koji sluze za bolju "interakciju" s NPCevima
Tako da kad izaberes tu rasu i bloodline ostaje ti vise bodova za raspodjelit po drugim atributima kad kreiras lika.
3)SDobijes na pocetku newbie brod s kojim zavrsis tutorial i radeci tutorial skupis dosta para za uzet novi brod.
Brodova ima pun kufer.
Evo ti pa vidi ---> BRODOVI <---
4)SPlaca se oko 100kn misecno, mozes s kreditnom karticom a imas i gamecardove(ko kartica za mobitel) koje mos kupit u Crovortexu.
Gamecardovi su malo skuplji nego placanje karticom.
A moze se placat pretplata i ingame parama!!
Znaci picis ubijas NPCije skupis masu para i platis s ingame parama (ISK = Interstelar Kredits)
Cini mi se da je sad misec dana oko 160-180ak miljuna ISKa
Ne placa.= Citat =:
zanima me dali se u igri jos placa odjeca, oruzje i experience pravim novcem?
5)Evo prolistaj GUIDE, jer mi se neda sad sve to pisat kad tamo vec sve ima.
Ipak sam odustao od EVE-a. Hvala ipak na informacijama!
na svoju stetu= Citat =:
Izvorno postao zekoslav
Upravo
na sjeveru jos uvijek bjesni rat...moj alliance (fatal) bori se zajedno sa m.pire alliancom, cult of war i fallen soulls protiv razor alliance i prijatelja (hydra, smash, MM, pandemic)...malko smo ih poceli gazit nakon pocetne ofenzive...skinili smo im sve poseve u v7 i napravili nered u s-e (sve poseve bacili u reinforcment i unistili sve module na outpostu)...u svakom slucaju nije dosadno....dapace...
eto, preksinoc sudjelovao u velikom fightu u isa spavat tek u 03,00 ujutro, a ustao sam se na posao u 5,30... 8)...nije lako unistit 54 a izgubit samo 15 shipova, i to kad upadas na gate na kojem te neprijatelj ceka spreman za fight... :killyou: (skoro me lag ubija :twisted: )
Jel se može ko u wow-u imaš trial i onda ako kupiš eve onda dobiješ neko vrijeme besplatno?
ne moze...imas besplatni trail (14 dana)...igra se ne kupuje, nego se samo downloadira...besplatna je, ali placas timecodove za igrat....otprilike je 100 kn mjesecno
Erm ... ne.
Igra košta 20$, u to je uključeno 30 dana pretplate.
14 dana trial je besplatan i može se upgrade napraviti na full account - daklem lik ti ostaje, a uštedil si 2 tjedna pretplate.
Pretplata je 15$ - ili cca 80 Kn ovisno o tečaju $. Plaća se preko kreditne ili time codovi koji se mogu kupiti online, ili u Crovortex.
Isto take je moguć kupiti time code za in game lovu, ali to tek kad se razviješ i počneš zarađivati ISK.
Počeo igrat, da se maknem od WoWa. U prvom danu, cca 5 sati igranja Merlin Frigata sa poštenim naoružanjem. Igra je zanimljiva i opširna što mi se sviđa. Još nisam PvPo ništa, jer brijem da će mi doć tip sa Destroyerom i satrt me u jednom hitu.
ako nastavis igrat nemoj zurit...pvp tek dodje kad se uspije barem priustiti bc i sto je jos vaznije, kad mognes priustiti da ga izgubis...pravi pvp se vecinom odvija u t2 cruiserima, recon shipovima assoult frigatama, cov.op i inty-ima...kao podrska dalekometnim bs...nema smisla ici na pvp ako te umlati netko u hac-u za sekundu...vazni su skilovi za koje ti treba vremena (bas vremena)...ja sam neki dan napao jednog u command shipu a bio sam u cruiseru...umlatio me ko vola u kupusu...
doduse, dobro poslozen gang za dobrim fc moze umlatit i bolji gang...i tome sam bio svjedok...
Ma kaki PvP zasad, nabavio destroyera, malo ga gearo - skompo se s nekim tipom koji je bio u onom corpu "evolution", neki Irac. Pomogo mi oko misije frajer - rastura tolko da boli lol. 8)
Pa Perune i ti ovdje došao crni sine :)
lol, baš... Samo kad bi znao čiji si ti :)
ima li ko kakvu informaciju o fix regiji?!?
cujem da je dolje jako zanimljivo...
A zaboravljaš drugove s aggramara= Citat =:
Izvorno postao JedimiNjoke
Dali je mozda netko nacuo da bi EVE napravili i za Singleplayer, da ga isprobaju van MMO? I Sta kazete na to, jel bi to bilo OK...
aaaaa, Telvanna :)= Citat =:
Izvorno postao tralala
@ post iznad mene: ne zove se bezveze MMORPG jel? :D
Dakle mislim da neće to probati, a i mislim da to ne bilo najbolje.
Kao i bilo koji drugo MMO - imalo bi smisla koliko i skakanje sa 16 kata na pločnik.= Citat =:
Izvorno postao Megger
Svaki MMO je koncipiran tako da je potreban kolektivan trud oko, pa svega :wink:
EVE se vrti većinoma oko PVP-a, a za tako nešto je neophodno imati i igrače.
sinoc bio veliki fight u bkg-q2 sys u kojem sam ja samo 'prividno sudjelovao'...nista nisam uspio od laga...al je bio zanimljivo iskustvo...sprasili smo razor alliance i ostale pomagace ... malko ih je uspjelo utec...
http://www.fatal.eve-alliance.net/KillBoard/?a=kills
bilo je preko 400 ljudi na lokalu jedno vrijeme...
Strava, jedva cekam da nakupim nekih 15 - 20 mill exp-a da mogu nesto konkretno raditi. Samo sada jedan info da ne izgubim dva mjeseca truda. Da li su Heavy assoult ships vrijedni truda za pvp.
mozda za small gang i solaze...ali za big fight ne...ako te u gangu zovu za primarnu metu nece ti nista pomoci..a kod hac-a ulozis 100 - 150 mil a dobijes samo 25-30 mil od osiguranja...na kraju...izgubis 200 mil a dobijes 30 mil...neisplativno....= Citat =:
Izvorno postao tralala
jos veci i jos jaci fight dan poslije...izgubili smo tri dreda...fuck..al smo im spresili preko 100 battle shipova...ovaj put je u figtu sudjelovalo oko 500 ljudi...
razor alliance je izgubila mother ship...
http://dl.eve-files.com/media/corp/flas ... ership.bmp
http://dl.eve-files.com/media/corp/flas ... ywreck.jpg
http://dl.eve-files.com/media/corp/flas ... ership.jpg
ide filmic (naknadno dodan)..link:
http://dl.eve-files.com/media/corp/Kaar ... 00x960.mkv